o kısmını düşünmedimmmm
ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam pılımı pırtımı toplar giderim bakmam gözyaşına bakmam bi dakka bile katlanmam sevene zulm edeniii yakaarrrrrrrrrrrrr geçeriiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:118::118::118::118::124::124::124::124::124::124:
o zmann bnce evlenmeliyizz hemde 2013 tee
Gorucez insallahhhh. Pazar gununden sonra bı 460dan karalamaya baslayalımdaa : )
O zmanlarıda gorruz : )
kızımm sizin normal bi ilişkiniz yokmu yaanasıl morarttı ıısıra ısıra
en iyisi olmaması dimi daha çok özlüyo insan walla
ay o benim için yine erken tertipgelince senle hemen evlencem diyo hatta bu akşamda didi ama yimezler
Ben sana söylerimm işte anacımm gerçeklerii
kapııı açııkkkk arkanıı dönn veee çıkkk istenmiyorsunn artıkkk birzmnlarr sendee bana acımadınn yanlız kaldımmm yıkılmadım ayaktayımmm ooooooooooooo
bu kadar oldu anca o şarkıyaaa
Heyooooooo ben geldimmmm
çok acıyodugrip oldum diye beyaz yalan söylüyordum utancımdan herkese bizimkisi psikopat bi aşk hikayesi abuk sabuk sapık gibi birazzz morartı acı ve ihtirasss bizimkisi acayipce birazz
olması tabi iyi ama kavga edince için içine ediliyor içim yanar içim kanardaaa isyannnnnnnnnnnn
allah razı olsunn bacıımmmm
bütün çivilerimi tek tek sökecegim hayatıma yeniden yön verecegimmmmmmmm bütün dikenlerimi kesecegiiimm sırada sen varsssssssssıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok acıyodugrip oldum diye beyaz yalan söylüyordum utancımdan herkese bizimkisi psikopat bi aşk hikayesi abuk sabuk sapık gibi birazzz morartı acı ve ihtirasss bizimkisi acayipce birazz
olması tabi iyi ama kavga edince için içine ediliyor içim yanar içim kanardaaa isyannnnnnnnnnnn
anammm hepp aynı taktik bnmkide aynısını söylüyoo
sormaaa elifffff anlatsana nerdensin kaç yaşındasın neler yaparsın
Kız valla k.bakma ya ben daha yeniyim yazdıgımı bulamıyorummm
18 Yaşındayım Kocaelidenimm Okuyorum Lise son sınıf . Ygs ile ugrasıyorum Haftaya c.tesiden itibarende asker yolu gozlcemm sımdlık bunlar vaar hayatımdaa :):)
Sen kac yasındasınn nerelisinn :)
Heyooooooo ben geldimmmm
benn değilimmm sanaaaa şarkılarrrr yazannnnnnnnn benn değilimm hasretinlee yannaaaaa
hoşgeldinnnnnn tubacımm
He yooomavişş hoşgeldinn
hoşgeldinnnnn
fenaaa bii pikopatlık var sizdee banım çözemedim birde ben kendimi piskopatt bilirdimbenden de fenaları varmışyaa
psikopat şarkın süper oolmuşşş
Hoşbulduk Canlar.. Nassılsınız neler kaynatıyosunuz bakalım
tencere toton kara benimki senden kara
ruhumuza işlemiş bebem
Kız valla k.bakma ya ben daha yeniyim yazdıgımı bulamıyorummm
18 Yaşındayım Kocaelidenimm Okuyorum Lise son sınıf . Ygs ile ugrasıyorum Haftaya c.tesiden itibarende asker yolu gozlcemm sımdlık bunlar vaar hayatımdaa :):)
Sen kac yasındasınn nerelisinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?