Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kapııı açııkkkk arkanıı dönn veee çıkkk istenmiyorsunn artıkkk birzmnlarr sendee bana acımadınn yanlız kaldımmm yıkılmadım ayaktayımmm ooooooooooooo
bu kadar oldu anca o şarkıyaaa

Son düzenleme:
kızımm sizin normal bi ilişkiniz yokmu yaa nasıl morarttı ıısıra ısıra

çok acıyodu grip oldum diye beyaz yalan söylüyordum utancımdan herkese bizimkisi psikopat bi aşk hikayesi abuk sabuk sapık gibi birazzz morartı acı ve ihtirasss bizimkisi acayipce birazz

en iyisi olmaması dimi daha çok özlüyo insan walla

olması tabi iyi ama kavga edince için içine ediliyor içim yanar içim kanardaaa isyannnnnnnnnnnn

kapııı açııkkkk arkanıı dönn veee çıkkk istenmiyorsunn artıkkk birzmnlarr sendee bana acımadınn yanlız kaldımmm yıkılmadım ayaktayımmm ooooooooooooo
bu kadar oldu anca o şarkıyaaa

bütün çivilerimi tek tek sökecegim hayatıma yeniden yön verecegimmmmmmmm bütün dikenlerimi kesecegiiimm sırada sen varsssssssssıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

fenaaa bii pikopatlık var sizdee banım çözemedim birde ben kendimi piskopatt bilirdim benden de fenaları varmışyaa

allah razı olsunn bacıımmmm

Ne demek ne demek görevimiz

bütün çivilerimi tek tek sökecegim hayatıma yeniden yön verecegimmmmmmmm bütün dikenlerimi kesecegiiimm sırada sen varsssssssssıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benn değilimmm sanaaaa şarkılarrrr yazannnnnnnnn benn değilimm hasretinlee yannaaaaa

psikopat şarkın süper oolmuşşş

anammm hepp aynı taktik bnmkide aynısını söylüyoo

inanmıcan yawrum bunlara köküne kiprit çakacan

yok canım önemli değil alışırsın nolcak
ne güzel üniyemii hazırlanıyosunn bak askerliğin seni etkilemesine sakın izin verme heee kafana hiç bişey takmadan çalış sınavlarına
kazanınca naparsan yaparsın
ben 20liğim
karadenizzzz ereğlidenimmm geldinmi hiçççç yakınız senle kızzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…