selam kızlar ben geldmmm
Hoşgeldin Elif ..
Hoşbulduk canım nasılsın?
İyiyim canım seni sormalı askerinin son durumları ne oldu
Sağol canım bende iyiyim daha belli olmadı gidecekmi kalacakmı 1 ay icinde belli olacakmış canım
haha dogrudur napıyon bakim sen orda
evet yaa duymuştum kilitliydi
Ben bu Şubat ayını çok sevdim kızlar yaaa ..
şubat aşkımı gösterdi ve anlamadım geçtiğinii
Bi an önce kesinleşsede sizde nerde olacağınızı bilseniz böyle belli olmayan durumlar can sıkıcı olsa gerek
Şuanda canımı sıkmıyorum bebeğim herseyin hayırlısı ama benim içime yurt dısına gitmeyecek gibi doğuyor
Geldim yavrum naber??Yeşimm bacımm geldinmii sen
Geldim yavrum naber??
İyiim canım bende.iyidir kuzucum nasıl olsun aynı bıraktığın gibi sen nasılsın nasıl geçti haftan askerinden ses varmı
İyiim canım bende.
bu haftanın nasıl geçtiiğini anlamadım valla.
Yarım saat önce konuştuk aşkımla.Disko cezası yasal kalktıı çok mesudummm
Mahkeme günü henüz belli değil.
Öyle oluyo bide saymazsan günleri acayıp hızlı geçiyor ama bu hafta banada çok hızlı geçti nedense zaman bize kıyak mı yaptı dersin
askerin adına sevindim canım en azıdnan discodan kurtuldu
Fantazi yapıyoz yazları ayrı kalma fantazisikızım kafan iyimi senin biz napıyoz burda şafak sayıyoz asker bekliyoruz demi
Neden ayrı olcaz geçen sene mayısta yolladık ee koca yaz yoktu bu senede ağustos sonu gelecek gene yaz geçerken onu kastediyom kankaa ne içtin sen
Napayım ya süper eğleniyoz babannemin görümcesi var oda bayağı yaşlı babannemin yanında kalıyo.
Zaman akıp gidiyor.
Valla ben kilitli olmasından memnunum biraz.
Görüp kavuşamamk bitiriyor insanı.
Ama 2 hafta sonra açılcak galiba
Ayy geçse geçse zamann 2013 gelseeeeeeeeee
içtim ben bu akşam kanka iyi degilim harbiay geçen yazı hadi diyelimde ben ondan öncekinide ayrı geçirdiniz sandım bu yazı geçtim kanka ya
oh oh ne güzel zaman hızlı geçiyo valla canım banada bu aralar çok şükür benimkide ktmde kaldı gidemedi daha birligine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?