- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
evet bizde temmuzda içeri tel sokmuştuk mesajlaşırken her gün kavga ediyoduk asker olduğundan altan alıosun hep bilirim canım ama özlem ağır basacak ve aranız düzelcek içini ferah tut![]()
alttan almıom artık canm askerdeym die die bnde bunalıyom brda kullanmaya başladı artık bu durumu tartışma nedenmz saçma ama gece beni merak etmemsi beni düşündürüyor şuan
Hhahahaa canım yaa çok güldmama bu sfeer iniyor Esinn gene de seni anlıyorum, hayal kırıklığındansa ekstra mutluluk daha güzell
İnş bu sfeer olcak Esintoşumm indi kızz
Anladım canım saçma olcaı kesin de gereksiz uzatılıyor işte biz de çok yapıyorduk.. ama merak etmemesi çok daha kafama takılan, haklısın yani, esas konuyu geçtim ne olursa olsun o saatte insan merak eder yahu :26: ama şafak azaldıkça bazn daha da saçmalaşabiliyorlar oluyo bu dainşallah toparlarsınz tatlım ya şafağın da çok azaldı zatenn.. şimdi sizin naıl olcak ya, tezkere alcaklar mı direk??
evet canm bnde o yüzden uzağım ona şuan düşündüryo bu durum yani gecenn bi yarısı istanbula inmişim ki uçak bu yoldayım sonuçta ne olcağı belli olmaz bide bursaya son araba 1buçkta yetişemesem 7 ye kadar beklemem lazm 8de de işte olmam lazm istanbulda otogar bilmem biyer bilmem o saatte bunlarıda konuştuk kız başına napcan orda kaçrırsan faln dedi ama ben 10 gece indm koştura koştura arabaya son anda yetiştim yok pasaporttan geç hep sıra yani ama kendisi bi kere aramadı o vakitte naptın diie teli de açmıcaktım sırf merak etmesin kapalı die tekrar kavga etmeylm die açtım hala bişey yok bunu yapan bi adamla artık düşünüyorum bu kadar mı değersizim ne kadar tartışsan da yapmamlıydı
teskeredee bize vurmuo cnm yedek subay 12 ay ya değişen bişey yok
Son düzenleme: