Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bizde temmuzda içeri tel sokmuştuk mesajlaşırken her gün kavga ediyoduk asker olduğundan altan alıosun hep bilirim canım ama özlem ağır basacak ve aranız düzelcek içini ferah tut:34:

alttan almıom artık canm askerdeym die die bnde bunalıyom brda kullanmaya başladı artık bu durumu tartışma nedenmz saçma ama gece beni merak etmemsi beni düşündürüyor şuan

Hhahahaa canım yaa çok güldm :1: ama bu sfeer iniyor Esinn gene de seni anlıyorum, hayal kırıklığındansa ekstra mutluluk daha güzell :16: İnş bu sfeer olcak Esintoşumm indi kızz :72::52:

Anladım canım saçma olcaı kesin de gereksiz uzatılıyor işte biz de çok yapıyorduk.. ama merak etmemesi çok daha kafama takılan, haklısın yani, esas konuyu geçtim ne olursa olsun o saatte insan merak eder yahu :26: ama şafak azaldıkça bazn daha da saçmalaşabiliyorlar oluyo bu da :31: inşallah toparlarsınz tatlım ya şafağın da çok azaldı zatenn.. şimdi sizin naıl olcak ya, tezkere alcaklar mı direk??

evet canm bnde o yüzden uzağım ona şuan düşündüryo bu durum yani gecenn bi yarısı istanbula inmişim ki uçak bu yoldayım sonuçta ne olcağı belli olmaz bide bursaya son araba 1buçkta yetişemesem 7 ye kadar beklemem lazm 8de de işte olmam lazm istanbulda otogar bilmem biyer bilmem o saatte bunlarıda konuştuk kız başına napcan orda kaçrırsan faln dedi ama ben 10 gece indm koştura koştura arabaya son anda yetiştim yok pasaporttan geç hep sıra yani ama kendisi bi kere aramadı o vakitte naptın diie teli de açmıcaktım sırf merak etmesin kapalı die tekrar kavga etmeylm die açtım hala bişey yok bunu yapan bi adamla artık düşünüyorum bu kadar mı değersizim ne kadar tartışsan da yapmamlıydı
teskeredee bize vurmuo cnm yedek subay 12 ay ya değişen bişey yok

Son düzenleme:
Siz dün gece o sıralar düşürme niyetindeydiniz şafağı da ondan bir karmaşa olmuş öyle, şafak sayacı yoldaşlarım sizsiniz zaten :9:

Hazalı zor zabtediyorum ztn :52: Kendimide zaptediyorum bi yandan nolck böyle bilmem :1:

slm kızlaaarr nasılsınzı bakalım..hayırdır..askeriyle tartışan mı var..ayy ayy o zaten ben askerim beni alttan al demeleri yokmu :19: benim 5 ay bitti son 1 aydır feraha kavuştum valla artık alttan alıyorum takmıyorum saçma sözlerini davranışlarını biliyorum ki ruh hali sağlıklı değil gelince düzelcek sizde öle yapın ne kadar kırarsa kırsın bitcek geçicek diye düşünün normalde yapmadığı davranışları yapıyosa oranın psikolojisine bağlayın :34:

alttan almıom artık canm askerdeym die die bnde bunalıyom brda kullanmaya başladı artık bu durumu tartışma nedenmz saçma ama gece beni merak etmemsi beni düşündürüyor şuan

evet canm bnde o yüzden uzağım ona şuan düşündüryo bu durum yani gecenn bi yarısı istanbula inmişim ki uçak bu yoldayım sonuçta ne olcağı belli olmaz bide bursaya son araba 1buçkta yetişemesem 7 ye kadar beklemem lazm 8de de işte olmam lazm istanbulda otogar bilmem biyer bilmem o saatte bunlarıda konuştuk kız başına napcan orda kaçrırsan faln dedi ama ben 10 gece indm koştura koştura arabaya son anda yetiştim yok pasaporttan geç hep sıra yani ama kendisi bi kere aramadı o vakitte naptın diie teli de açmıcaktım sırf merak etmesin kapalı die tekrar kavga etmeylm die açtım hala bişey yok bunu yapan bi adamla artık düşünüyorum bu kadar mı değersizim ne kadar tartışsan da yapmamlıydı
teskeredee bize vurmuo cnm yedek subay 12 ay ya değişen bişey yok

Doğru canım sen bendendin astekcii :72::1:

Diğer mevzuya gelince haklısın ben de tam olarak sen gibi düşünürdüm, ama bazen Zaferin de bana aynını düşündürdüğü oldu, sonuç gene barıştık gene barıştık, yani bize değersiz gibi hissettirmekte üstlerine yok, direk öyle düşünmemek lazım sanırım, artık yapmamaya çalışyorum, çünkü onların o beyni normalde meraktan ölcek olsa bir şeye kızınca aldırış etmeden bile durabiliyor ne tuhaflar yavv :31:

Herkese hayırlı akşamlar bayanlar
:3:
Nasılsınız bakalım keyfiniz yerinde mii
:46:
tartışmalar bitti mi fatoşçum boş yere üzülmüşsünüz ama merak etmemesi kötü olmuşş
:19::19:
Hiloşumm sen nasılsın hazırlıklar falan nasıl gidiyo heyecan dorukta diye düşünüyorumm
:16::16:

Herkese hayırlı akşamlar bayanlar
:3:
Nasılsınız bakalım keyfiniz yerinde mii
:46:
tartışmalar bitti mi fatoşçum boş yere üzülmüşsünüz ama merak etmemesi kötü olmuşş
:19::19:
Hiloşumm sen nasılsın hazırlıklar falan nasıl gidiyo heyecan dorukta diye düşünüyorumm

İyiyim ben yavrumm valla kendi kişisel hazırlığım dışında ev normal :1: o gelcekleri gün telaşa başlar, ama ben yeni bir elbise aldım :17: diğerini direk işe giyerim sade olanı diye düşündm, azcık daha afillisini buldum gene abartılı değil tabi de journeyden almıştım tanışma kıyafetimi bi bakayım dedim, aklımı çeldiler :1:

Senin nasıl gidiyor canımm ne var ne yokk :34:

İyiyim ben yavrumm valla kendi kişisel hazırlığım dışında ev normal :1: o gelcekleri gün telaşa başlar, ama ben yeni bir elbise aldım :17: diğerini direk işe giyerim sade olanı diye düşündm, azcık daha afillisini buldum gene abartılı değil tabi de journeyden almıştım tanışma kıyafetimi bi bakayım dedim, aklımı çeldiler :1:

Senin nasıl gidiyor canımm ne var ne yokk :34:

İçine sinmediyse iyi yapmışsın Hiloşum senin günün prenses gibi olmalısın fotoları paylaş topiğinde de bakimm
:16:
Ben iyiym yavrumm napim bugün kargoyu yolladım sonunda bi gitsede heyecanım bitse yarın 5.yılımız ve doğum günüm
:16::16: ama hiç bi önemi yok şuan yanında olmayınca böyle oluyomuş demekki:43::43:

İçine sinmediyse iyi yapmışsın Hiloşum senin günün prenses gibi olmalısın fotoları paylaş topiğinde de bakimm
:16:
Ben iyiym yavrumm napim bugün kargoyu yolladım sonunda bi gitsede heyecanım bitse yarın 5.yılımız ve doğum günüm
:16::16: ama hiç bi önemi yok şuan yanında olmayınca böyle oluyomuş demekki:43::43:

Paylaştım canım hemen ama üstümde olmayınca pek anlaşılmıyor, bakarsınn :34:

Oyy canım benmm yıldönümünz ve doğumgünün kutlu olsun şimdiden, haklısın kalbinin yarısı başka yerde olunca çok zor geliyor insana ama olsun aranız iyi olsn da elbet gelecekk :nazar::72::16:

Paylaştım canım hemen ama üstümde olmayınca pek anlaşılmıyor, bakarsınn :34:

Oyy canım benmm yıldönümünz ve doğumgünün kutlu olsun şimdiden, haklısın kalbinin yarısı başka yerde olunca çok zor geliyor insana ama olsun aranız iyi olsn da elbet gelecekk :nazar::72::16:

hemen bakıyorum :nazar:
Aynen öyle kalpler bir olunca mesafelerin önemi olmuyo da işte özlüyo insan garip oluyo naapalım hepi geçicek iyi olalım yeter:nazar::nazar:

hemen bakıyorum :nazar:
Aynen öyle kalpler bir olunca mesafelerin önemi olmuyo da işte özlüyo insan garip oluyo naapalım hepi geçicek iyi olalım yeter:nazar::nazar:

Aynen canım benmm hepsi geride kalacak :34: meyvelerini bir bir toplucaksın sabredersen.. inşallah güzel günler bekliyor siiz de canım benmm :16::16::16:

Aynen canım benmm hepsi geride kalacak :34: meyvelerini bir bir toplucaksın sabredersen.. inşallah güzel günler bekliyor siiz de canım benmm :16::16::16:

Seni yirimm kızz ne tatlısın ölee
:54::54::54:
Askerlik iyiymiş ya sabretmeyi özlemeyi kıymetimizi anlıyoruz
İnşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz bunu hakediyoruz
:21:

Seni yirimm kızz ne tatlısın ölee
:54::54::54:
Askerlik iyiymiş ya sabretmeyi özlemeyi kıymetimizi anlıyoruz
İnşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz bunu hakediyoruz
:21:

İnşallahh Seroşummm..ya Serap diye çok sevdiğim bir arkadaşım varr ona benziyon aynı tabi yazılarından :1::1::1: çok tatlıı iyiniyetli bir arkadaşımm o da Antalya'da tabiii... (alakaya maydonoz hahahha)

Amin canım mutlu olcaz dediğin gbi bu kadar sabrın sonunda hakediyozzz :34:

Back
X