Söyledim canım ben ona ya işin aslı dün Kübraya sormuş İşte İzmir Gaziemirde askeri olan kim diye adı Sametmiş
Kübrada bana sordu dedim Yasemin bilmiyormusun askeri Gaziemirde
Kübra da dedi işte Samet ne alaka,dedim kızın aklında Samet aklmıştır Mehmet e benziyor.
Sonra pınar geldi nikini değiştiğini yeni nikini söyledim neden arıyordu bilmiyorum tabi
Kız mavişş yakışıyomıu ayyaşlık sana içki miçki
:
ohooo biz bi eğleniyoz bi eğleniyozz..
Tam komediler görsen dizi fanatiği ikiside.Babannem yanında görümcesi var babamın halası yani.
gece 1e kadar oturuyoz.Yavuzu onlara bırakıp bursaya bile gittik annemle
Babannemde yaylaya çıkıyo yazları valla bende gitcem bu yaz net met yok hatta cep tel. bile çekmiyo ama ev tel. var.
Çilek di,ahududuydu,fasülyeydi. ek topla zaman geçerr
Samet olayını anlamadım kuzum ya SAmet kim :44: KAfam karıştıBenimkinin adını Samet mi demiş Mehmet dieceğine Kübra ..
İsimler neden söz konusu olmuş ki valla corba oldu hersey
Pınarı görürsen söylersin canım bulabilir ya da özel msj atabilir bana sorusu varsa ..
Benmi karışık anlattımSamet olayını anlamadım kuzum ya SAmet kim :44: KAfam karıştıBenimkinin adını Samet mi demiş Mehmet dieceğine Kübra ..
İsimler neden söz konusu olmuş ki valla corba oldu hersey
Pınarı görürsen söylersin canım bulabilir ya da özel msj atabilir bana sorusu varsa ..
Şarkı böyle terto yoksa hiç işim olmaz
Ben bile çözemedim olayı salıvırın gitsin
Benmi karışık anlattım
Yani özü Pınar;İzmir gaziemirde askerinin adı Samet olan birini arıyor
Kübranın ki Samet ya o sanıyor.Kübrada bana soruyor böyle biri varmı.Samet değil Mehmet var pınarın aklında yanlış kalmıştır dedim.
Söylerim canım ulaşır sana
ay benmi bilmiyordum o şarkıyı yoksa ne diyo oldum
Yaa yaz çok zor geccek gibime geliyo ama günler uzuunn napcazz yaa..Öyle bi anlattınki yaz gelsin artık yaa gelsinde sıcak sıcak ohh miss gibi hava denizz
Heh şimdi daha iyi anladım demin virgüller yanlış yere konmuş herhalde anlamadım ki
Samet te artık kimse bulur inşallah tez zamandaAşkımla konuşurken bazen arkadaslarına sesleniyor tel falan çaldıgında Samet hiç duymadım
Pınar askerinin yeri benimkinden de uzakta söylemişti bana yığınla bölük var orda benim aşkım ayrı yerdeKim bilir Samet nerdedir
Pınarın asker kantindeymiş, 11 kantin var orda
ay benmi bilmiyordum o şarkıyı yoksa ne diyo oldum
Yaa yaz çok zor geccek gibime geliyo ama günler uzuunn napcazz yaa..
Aşklar da yok zateenn
Len Yeşim bunlar hepsenin tertolarının başının altında çıkıyo
sanırım virgüllerden yada ben toparlayamadım cümleleri
Umarım bulur o Sameti
hee tabiii ben gezeyim cıvıl cıvıl daa benimkide bi tripten çıkıp öbür tribe girsiinnnUzun ama ne bileyim ya oyalanacak çok şey oluyor yazın
Kışın tıkılıp kalıyoruz eve soğuk kasvet ayrı
Yaz daha güzel çıkıyosun geziyosun herkes dışarıda cıvıl cıvıl
Yaa sen bizii meraklandır daha meraklandıırr biz daha ne işler accaz başınaaa
Neyse anladım ya sonunda yeter
Bulur bulur inşallah
Leyn ben bizim topiğe iyi pazarlar yazdım sen bakmadın mı bizim topiğe
Çok içlendim ya
Koskoca ibrahim Tatlısesin şarkısını nasıl bilmezsinYa bu arada kübra samet varya facedeki burdaki nicki neydi onun ?
Zeyno sen sorumun cevabını ver ben akşam gelince okurum
Kaçtım öpüldünüz
hee tabiii ben gezeyim cıvıl cıvıl daa benimkide bi tripten çıkıp öbür tribe girsiinnn
hahha tertom işteeeheehee onu Ceyda bozdu pis Ceydabenn nee ballandırırdım onu hahah atraksiyon olurdu az
Yo canım görmedim ben çeyiz topiğinden direk buraya daldım bakayım içerlenme hemen tertomm alırım benn iyi dileklerini
görmemişim canım ya kusura bakma
Mylovem onun burdaki niki
heehee onu Ceyda bozdu pis Ceydabenn nee ballandırırdım onu hahah atraksiyon olurdu az
Yo canım görmedim ben çeyiz topiğinden direk buraya daldım bakayım içerlenme hemen tertomm alırım benn iyi dileklerini
görmemişim canım ya kusura bakma
Mylovem onun burdaki niki
hahha tertom işteee
yahuu yavuz beni görsee gebertirrr.Çocuğun caillou keklerini yiyoomm
hahha tertom işteee
yahuu yavuz beni görsee gebertirrr.Çocuğun caillou keklerini yiyoomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?