Hic izin kullanmayi dusunmuyo mu canim?
Canım yarın teslim olacak. Bilmiyorum ne zaman kullanır. Normlde düşünmüyor. Birde onun her hafta sonu evci çıkma gbi bir lüksü var.
Bnmde uygun olmam lazım. Yani aynı anda.
Ama benim tek bildiğim şu an hiç iyi olmadığım....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatil yapmazsa inşallah öyle olacak. Ya askerdykn rhattm snde bliyrsn. Sonuçta askerde diyordm ama şimdi dsarda ve okdr ozledm ki 1 aylık birikm çıkıyor
Canım konunuza böyle dalmak istemezdim amaDün geceden beri mesajlarına yanıt veremiyorum,sistem izin vermiyor,özel mesaj kutun doluymuş.Yanlış anlama diye haber vermek istedim.
Kızlar,bu kadar strese sokmayın kendinizi ayrıca,asker yolu gözlemek kolay değildir,bilirim ama kurmayın kafanızda.Tatil,dışarda,çarşı izninde vs...sonuçta normal sivil hayatlarındaki gibi rahat ya da sorumsuzca davranamazlar.Ne olursa olsun askerlik hizmeti altındalar,belli şeylere isteseler de istemeseler de dikkat etmek ve uymak zorundalar.Aslında şu dönem hani kuruntu ettiğiniz anlamda içinizin en rahat olabileceği dönem.İlla birlik içinde değil diye çok rahat olabileceklerini düşünmeyin yani.Sonuçta emir altındalar yine.Askerlik hizmetlerini yaptıkları yer neresi olursa olsun;asıl tamamen bitirip,tezkereyi alıp hiçbir bağlantıları kalmadığında radarları açık tutun biraz
Desene en rahat yazımız
Tatlım hmn bkiyorum msj kutuma :)
Bence öyle yani,daha askerlik hizmeti altındayken bile şimdiden böyle kurarsanız kafada.Askerde zaten bunalmış oluyorlar hani,birlik içinde olmasa da,dışarı çıkma imkanları olsa da emir altında olmanın baskısı var.Tezkereyi alınca özellikle şark bölgesinde askerlik yapmış olanlar ilk bir iki ay şöyle bir adaptasyon olayı ile durgun olabiliyorlar.Alınmış tezkere,bitmiş askerlik,hiçbir ilişkisi kalmamış askeriye ile ve yaz zamanı ver elini Bodrum,Marmamaris,Kuşadası vs....tatile çıkmış diyelim.O zaman düşünemiyorum ben sizi,şimdiden takmayın yani bu kadar.
bu karşıdaki kişinin karakteriyle alakalı bence... karakteri oturmamış insan, evet o dediğinizi yapabilir, ama karakteri sağlam bi insan, asla dediğiniz gibi davranmayacaktır..
ayrıca bu tarz bişeyler yazarak şu an asker yolu gözleyen ve zaten duyduklarından ve abartılarak anlatılanlardan dolayı "acaba askerde değişecek mi acaba asker dönüşü değişecek mi" gibi korkuları olan arkadaşların korkularını daha da körüklemezseniz iyi olur diye düşünmekteyim...
Elbette karakteri ile alakalı,bu konuda size sonuna kadar katılıyorum.Benim asker yolu gözleyen arkadaşlarla bu konuda nasıl bir sohbetim olduğunu diğer başlıklarda yazdıklarımı okumadığınız için yanlış algılamışsınız.Amacımın korkutmak olduğunu düşünmeniz beni üzdü çünkü böyle düşünen biri olsaydım neden vakit ayırıp,mesaj yazıp bazı şeyleri anlatmaya çabalayayım?Benim demek istediğim değişirler olayı değildi,sizler şimdiden hem kuruntu edip kendinizi yıpratabilirsiniz hem de böyle olduğu sürece bunu ister istemez erkek arkadaşlarınıza yansıtıp ilişkinizi yıpratabilirsiniz.Tezkereden sonra tatile giderler vs... yazarken,siz asker ocağındayken bile bu kadar şüpheci yaklaşıyorsunuz,hayatta olan birşey bu,erkek arkadaşınız da tatile çıkabilir birgün,siz de çıkabilirsiniz,o zaman sivilde olacak,daha çok kuruntu edersiniz bu düşünceyle giderseniz anlamında yazmıştım.Böyle kuruntu,kıskançlık,şüphe olursa devamlı ileride ister akerlik ister sivil olsun ilişkide sıkıntı yaşanabilir diye iyi niyetimle yazmıştım ama iyi niyetten maraz doğuyor işte.Bilsem iyi niyetle olsa da yazmazdım.
anladım ben sizi şu an..
ama o mesajda böyle detaylı bir anlatım olmadığı için sanki birazcık "hele bi ordan bağlarını koparsınlar siz o zaman göreceksiniz gününüzü" gibi anlam çıkabiliyor yazdığınız cümlelerden.
özellikle askerlik maratonunun ilk zamanlarında - bende de olduğu gibi - askerlik değiştirecek mi düşüncesi çok üst düzeyde oluyor maalesef anlatılan abartı hikayelerden dolayı..
o yüzden sadece, dikkatinizi çekmek istedim, kzılar yanlış anlayıp daha da kendilerini üzmesinler diye
Yani sizin paylaşım alanınız olduğu için fazla burnumu sokmuş gibi olmamak adına ayrıntılı yazmadım,kısaca anlatmaya çalıştım ama cümleden yanlış anlaşılmış demekki.Bir de bu asker olayına çok uzak biri değilim,astsubay torunuyum,askerlikteki durumları,şartları biraz biliyorum dedemin anlattıklarından.Ordu evlerine filan çok gittim,çok asker arasında bulundum.Aksine içiniz rahat etsin diye yazdım ama ters tepti :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?