Imm peki askerlikten düşüyormu bu izne gelince bilgi verirmisin biraz kıdemlisin
ayy mesajın çok hosuma gıttı '' siz bızden kıdemlısınz '' sozun onlar orda kıdemcilik yapıyor bızde burda mı burası çok hos bı yer yaa:)))Imm peki askerlikten düşüyormu bu izne gelince bilgi verirmisin biraz kıdemlisin
Şafak panomuz bu sayfa, her gün gelip kaç gün kaldığını yazıyoruz. Aramıza hoşgeldin, Allah kavuştursun.. Nerede askerin?ya kızlar ben yenıyım de bu safak panosu nerde yada nasıl oluyor ben anlayamadım bırısı bana sunu anlatsa ya şafak 253 yolun basındayım daha :)
Şafak panomuz bu sayfa, her gün gelip kaç gün kaldığını yazıyoruz. Aramıza hoşgeldin, Allah kavuştursun.. Nerede askerin?
Allah kavustrsun canm maşallah siz bitrmissiniz darısı basımıza :)Benimki de İstanbul'da.. Şafak 65 kaldı
Amin canım inşallahAllah kavustrsun canm maşallah siz bitrmissiniz darısı basımıza :)
ayy mesajın çok hosuma gıttı '' siz bızden kıdemlısınz '' sozun onlar orda kıdemcilik yapıyor bızde burda mı burası çok hos bı yer yaa:)))
Site zımbırtısını yenilenmeden önce şafak çizelgelerimiz vardı aslındaHoşbuldum ,teşekkur ederim canm ya bende saga sola bakıyorum nerde bu sayac dıye :) amin hepımızı inşallah kayseride senın kı nerde şafak kaç?
evet insallah cabucak gelır o gunler bız uzun donemız daha onumuzde uzun bı yol var ama hayrlısı bakalım :) 13 agustosta mı teslım oldu senınkı de :)Sonra biz de kıdemli olucak şafak:352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?