Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam canım teşekkür ederim şimdiden :)

Canım Sülüs tarihin 3 şubatsa şafağın 364 olarak başlıyo zatan tezkere tarihin 2015 2 şubat oluyo .
izinleride kullanmşsınız 111 hesapladım ben ama yanlş olur mu bilmyrum diğer arkdaşlarda bi baksın hayrlı tezkereler şimdiden

şafak 150 küsürlerde.artık çok fazla acı çektiğim için saymıyorum.hepimizin hakkında hayırlısı kızlar.

Teşekkürler canım hesaplattım bu işi iyi yapan birisine atarsa 108 :) İlgilendiğin için teşekkürler :))

Şafak 148. // Hatay-Suriye sınırı.
Çok zor sürekli kalbim ağızımda haber izliyorum. Savaş çıkması an meselesi bomba atılması an meselesi. Allah bütün asker bekleyenlere sabır versin inşallah.

Şafak 148. // Hatay-Suriye sınırı.
Çok zor sürekli kalbim ağızımda haber izliyorum. Savaş çıkması an meselesi bomba atılması an meselesi. Allah bütün asker bekleyenlere sabır versin inşallah.

Amiin canım amin Ben Karsta olduğu halde korkyrum çok şükür orda bişey yok ama korkyrum yinede.
bugün otrdum Fetih suresi okudm ve tüm askerlermz için bütün telefn listemdkilere gönderdim okumları için.
Kızlar hepimizin sevdiceği askerde ülkemz için okuma imkanınız varsa sizlerde okuyun

Bal gibi oluyo işte cnm az kaldı bizim 13 gün snra maniler bitiyo artık bizden snra siz tezkerecisiniz
Ay ben bu günleri görceğime inanmıyodum

Yaa ben kıskanıyorum şuan seni aglayasm geliyo walla ne gzl bitmiş bizde görür müyüz o günleri

187 allahimm bitermi safak gecer mi zaman her gun daha fazla ozlem daha fazla goz yasi dö dayanamiyorum artik

187 allahimm bitermi safak gecer mi zaman her gun daha fazla ozlem daha fazla goz yasi dö dayanamiyorum artik
Geçiyor canımm üzülmee.. Hasret can yaksa da, bir gün kavuşmak umuduyla beklemek de güzel.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…