- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
Tamam canım teşekkür ederim şimdiden :)
Teşekkürler canım hesaplattım bu işi iyi yapan birisine atarsa 108 :) İlgilendiğin için teşekkürler :))Canım Sülüs tarihin 3 şubatsa şafağın 364 olarak başlıyo zatan tezkere tarihin 2015 2 şubat oluyo .
izinleride kullanmşsınız 111 hesapladım ben ama yanlş olur mu bilmyrum diğer arkdaşlarda bi baksın hayrlı tezkereler şimdiden
Şafak 74 Bartın
Yaktın ulan beni Yaktın
Benimkide olmuş mu tuqbaCadi
Şafak 148. // Hatay-Suriye sınırı.
Çok zor sürekli kalbim ağızımda haber izliyorum. Savaş çıkması an meselesi bomba atılması an meselesi. Allah bütün asker bekleyenlere sabır versin inşallah.
Olmuş olmuş maniyi okuyunca tam mesajını beğeniyodum bi baktım altnda adım geçmiş
Sağol kzum olduğu kdr işte
Bal gibi oluyo işte cnm az kaldı bizim 13 gün snra maniler bitiyo artık bizden snra siz tezkerecisiniz
Ay ben bu günleri görceğime inanmıyodum
Geçiyor canımm üzülmee.. Hasret can yaksa da, bir gün kavuşmak umuduyla beklemek de güzel.. :)187 allahimm bitermi safak gecer mi zaman her gun daha fazla ozlem daha fazla goz yasi dö dayanamiyorum artik
Biteeer 333 ü gördüğüm günü dün gibi hatırlıyorum canım şimdiyse atarsa 107.. :)Şafak 333 biter miiiiiiiiiiii
Biteeer 333 ü gördüğüm günü dün gibi hatırlıyorum canım şimdiyse atarsa 107.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?