son 10 da daha iyi anlarsın kuzum :)Aynen hiç az kalmadı tabi 20 gun olana kadr bana az gelmez kuzu
Ya koskoca 4 ay oldu 120 gün dile kolay onu gormeyeli dokunmayali .. ve içim de ki özlemi anlatmaya kelimelerim yetmiyor damlaAynen hiç az kalmadı tabi 20 gun olana kadr bana az gelmez kuzu
Aynen vaa kuzum ah azalsa bi:)son 10 da daha iyi anlarsın kuzum :)
Anen valla kuzum yaa bende cok ozledim 3aydr gormuyorm dile kolay bi btseydi hemenYa koskoca 4 ay oldu 120 gün dile kolay onu gormeyeli dokunmayali .. ve içim de ki özlemi anlatmaya kelimelerim yetmiyor damla
Kuzummmm♥♥
CaniiiimmmmmmmmmKuzummmm♥♥
Icimde heycan dolu yaaa inanamyrz hala bu kadr az kaldgnaCaniiiimmmmmmmmm
Ay kafam karıştı kız iki yerden yazınca burdan devam edelimIcimde heycan dolu yaaa inanamyrz hala bu kadr az kaldgnasizde ne var ne yok kuzum:)
Aynen kuzumAy kafam karıştı kız iki yerden yazınca burdan devam edelimvalla ne olsun hep aynı bayram falan mutluyum az kaldı bi aksilik te yok çok şükür bebeğim sizin nasıl ?
Bizdede aynı .. ben şimdi gelince yapilacaklari gidilecek yerleri filan yazıyorum bunu da yaparız şunu da yaparız hep anlatıyorum o kadar heycanliyimkiAynen kuzumama bi aksilik olmasn kuzum MASSALLAH:) bzdede ayni gelme telasi heycan bi akslkte yok şükür :)
Oy kiyamam kuzum ya aynen bizde hayal kuryorz kina soyle olur dugun böyle o kadr heycanlanyorm ki oda ayni seklde bi gelmelri kalyor gelsnlerde doya doya yasiylm hayalimizi:)Bizdede aynı .. ben şimdi gelince yapilacaklari gidilecek yerleri filan yazıyorum bunu da yaparız şunu da yaparız hep anlatıyorum o kadar heycanliyimki
Yaaaa kına düğün ne zaman sizin yakın o zaman canım benimOy kiyamam kuzum ya aynen bizde hayal kuryorz kina soyle olur dugun böyle o kadr heycanlanyorm ki oda ayni seklde bi gelmelri kalyor gelsnlerde doya doya yasiylm hayalimizi:)
Yok kiz ne yakını diger yaz iste bakma biz erkenden hayal kurariz boyleYaaaa kına düğün ne zaman sizin yakın o zaman canım benim
Diğer yaz uzak mi kizzz benim daha iki senem var ooo müzik detayına kadar şimdiden düşünüyorumYok kiz ne yakını diger yaz iste bakma biz erkenden hayal kurariz boyle
Biraz uzak gelyor bana .d kiz ben muzik konusunda karar veremedim anam hepsi guzelDiğer yaz uzak mi kizzz benim daha iki senem var ooo müzik detayına kadar şimdiden düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?