Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Icimde heycan dolu yaaa inanamyrz hala bu kadr az kaldgna sizde ne var ne yok kuzum:)
Ay kafam karıştı kız iki yerden yazınca burdan devam edelim valla ne olsun hep aynı bayram falan mutluyum az kaldı bi aksilik te yok çok şükür bebeğim sizin nasıl ?

Ay kafam karıştı kız iki yerden yazınca burdan devam edelim valla ne olsun hep aynı bayram falan mutluyum az kaldı bi aksilik te yok çok şükür bebeğim sizin nasıl ?
Aynen kuzum ama bi aksilik olmasn kuzum MASSALLAH:) bzdede ayni gelme telasi heycan bi akslkte yok şükür :)

Aynen kuzum ama bi aksilik olmasn kuzum MASSALLAH:) bzdede ayni gelme telasi heycan bi akslkte yok şükür :)
Bizdede aynı .. ben şimdi gelince yapilacaklari gidilecek yerleri filan yazıyorum bunu da yaparız şunu da yaparız hep anlatıyorum o kadar heycanliyimki

Bizdede aynı .. ben şimdi gelince yapilacaklari gidilecek yerleri filan yazıyorum bunu da yaparız şunu da yaparız hep anlatıyorum o kadar heycanliyimki
Oy kiyamam kuzum ya aynen bizde hayal kuryorz kina soyle olur dugun böyle o kadr heycanlanyorm ki oda ayni seklde bi gelmelri kalyor gelsnlerde doya doya yasiylm hayalimizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…