Bebeğim aminnnnnnnVEEEE doğan güneşçok mutlu olun canım
darısı bize hadi gozun aydınn canım benım:)Atarsa 5! Allahım ne de güzel bir haftaya giriyoruz tatil üstüne tatil vaaar sevdiğim geliyor daha ne olsunnnnnn
Amin canım benim Sağol :))darısı bize hadi gozun aydınn canım benım:)
canım benim çok duygulandım yazdıklarınla sanki benim sevdiğim geliyormuş gibi hissettim..kendi adımı görünce de çok mutlu oldum.bende seni kocamaaan öptümVeee yüksek sesle ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ!! Gunesimiz doğmuş bileÇok şükür .. bir kaç saate tam 159 gün aradan sonra kavusucam sevdigime.. suan bunu yazarken bile mutluluktan ağlamak üzereyim .. sanki ilk bulusmamiz gibi heyecanlı kalbim ..
Öyle yada böyle bitiyormus.. Rabbim bekleyen tüm sevenleri kavustursun.. ve burda dertlestigim, konustugum tüm herkese çok teşekkür ederim.. yeri geldi her gün yanımda olan arkadaşımdan daha yakın hissettim sizi kendimeözellikle gimum ve damla ayrıca bol bol öpüyorum yanaklarinizdann
Ayyyy ne de güzel dilekler canım benim amin inşallahcanım benim çok duygulandım yazdıklarınla sanki benim sevdiğim geliyormuş gibi hissettim..kendi adımı görünce de çok mutlu oldum.bende seni kocamaaan öptüm
rabbim bir daha hiç ama hiç ayırmasın sizi , yüzünüzü hep güldürsün.evlendiğinizide duymak istiyoruz biz artıkve bebişlerinizin olduğunuda
burdaki arkadaşlıklarımız hiç bozulmasın hep böyle destek olalım birbirimize
ayy evet kuzummm o kadar çok mutluyummm kiAyyyy ne de güzel dilekler canım benim amin inşallahtabii ki öyle olucak ben de hep buralardayimm bu kdar guzel yurekli insanlari başka nerde buluruz ki ve artık güzel haber verme sırası Sende büyük buluşmaya son 7
yarın geliyor dimi canımNE BOYA NE BADANA ŞAFAK 01 ADANA :))
Yarin degil balimmm sali gunu geliyor kismetse :)yarın geliyor dimi canım
hiç geçmez şimdi sana yine o 1 günYarin degil balimmm sali gunu geliyor kismetse :)
ayy evet kuzummm o kadar çok mutluyummm kiama o kadar da çok korkuyorum bi engel çıkmasından
kavuştunuz mu bebeğim siz ? geldi mi askerin
Gecti valla saka makahiç geçmez şimdi sana yine o 1 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?