nasılsınız kızlar? ben kocamı çok özledimziyarete gidemiyorum tehlikeli bir yerde.. tek başıma olsam tamam ama bir de bebişim var karnımda.. bugün bi duygusallaştım gene, hormonların da katkısıyla.. daha da 8-9 ay var, tam yalnız değilim bebiş var ama tekmelerini net hissedebilsem.... bi destek atın nooooluuurr.... nasıl geçiyor vaktiniz?? zamanı hızlandırmayı ya da ileri sarabilmeyi başarabileniniz var mı??
Amin.. çok teşekkür ederim, daha önce hiç Kuran okumamıştım, artık zamanı gelmişti. bugün daha iyiyim... Okunuşu da yazan bir Kuran edinip arapçasını okuyacağım. İyi ki varsın:)) Allahım sizi de korusun.. İzne gelmesini istiyorum temmuzda bir ara ama korkuyorum şu askeri araca saldırı olaylarından falan dolayı... bakalım..Canım benimmm bırakma kendinii.. Bebeğini düşün..
250-den sonrası daha çabuk geçiyor sanırım :))
300-ler bana çok ağır gelmişti, hele ilk gittiği dönemleri hatırlamak bile istemiyorum..
Mutlaka birşeyler yap, hiç boş durma.. Hiç olmadı kitap oku, sürükleyici birşey bulursan bırakmadan okursun zaman geçer..
En önemlisi Kuran oku.. Biliyorsansa arapçasını oku, hiçbir dilde arapça etkilediği kadar etkilemiyor insanı..
Anlamasan bile ruhun dinleniyor..
Ben mesela askerimin her ayı için 1 hatim dedim, şimdi onları okumaya çalışıyorum.. Sen de yap bence, askerini her türlü kazadan, beladan, hastalıktan, zorluktan koruması için..
Kendi kalbini ferahlatmak için İnşirah oku.. Okumadığım zamanlarlar günüm berbat, aklım askerimde geçiyor resmen..
Sabah 3 kere okumaya çalışırım, günüm huzurlu geçer..
Hem kendin hem askerin hem bebeişin oku canım sende, Rabbim üçünüzü de korusun..
Bir de canım gün, ay sayısına fazla takılma, gerçi ben de hergün sayıyorum ama daha sakinim artık :))
Eskiden deli gibiydim, 1 gün geçti, yok 1 hafta geçtii :)) Hala sayıyorum ama canımı yakmadan..
Amin.. çok teşekkür ederim, daha önce hiç Kuran okumamıştım, artık zamanı gelmişti. bugün daha iyiyim... Okunuşu da yazan bir Kuran edinip arapçasını okuyacağım. İyi ki varsın:)) Allahım sizi de korusun.. İzne gelmesini istiyorum temmuzda bir ara ama korkuyorum şu askeri araca saldırı olaylarından falan dolayı... bakalım..
inşallah canım.. haklısın, sanırım yapılacak çok bir şey yok başka.)Allah bütün askerleri korusun canımm..
Kötü şeyler düşünmemeye çalış, Kuranını oku, duanı et bekle, Rabbim sabır veriyor..
Ramazan hürmetine sağ salim atlatalım şafak günlerini, kavuşmak nasip olsun..
inşallah canım.. haklısın, sanırım yapılacak çok bir şey yok başka.)
nihhk evet bebek bana epey güç veriyor zaten, tam ağlayacak bırakacak oluyorum, tutuyor..:) desteğin için teşekkür ederimm. Allah hepimizin yardımcısı olsun..İnşaAllah canım...
Bu süreçte öğrendiğim en önemli şey ne kadar canımı sıkarsam, ne kadar çok düşünür kendimi üzersem zaman da o kadar yavaş geçiyor...
Üzme kendini, en önemlisi bebişini
Baba uzakta, anne üzülüyor.. olmaz ki ama böylee bebiş de üzülür sonra :)
Allah yardımcınız olsun
nihhk evet bebek bana epey güç veriyor zaten, tam ağlayacak bırakacak oluyorum, tutuyor..:) desteğin için teşekkür ederimm. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Şafak 45 , sona yaklaştık şükürler olsun
Hepinizi allah kavustursun kızlar
Dersiniz inşallah sıkmayin canınızıÇok şükür, bir gün biz de 45 yazarız inşaAllah
Dersiniz inşallah sıkmayin canınızısayılı gün çabuk geçer derler ama gecmiyomus bunu anladık :)
Seven insana ayrılığın her türlüsü ölümdür. Bu da öyle bişey işte.Onu iyice anladıkkk :))) Geçmiyor..
Seven insana ayrılığın her türlüsü ölümdür. Bu da öyle bişey işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?