Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahajaha yaa şafak tarihini yanlış hesaplamışım, bugün internetten kontrol ettim.. veee yeni şafağımız 205:)

hahajaha yaa şafak tarihini yanlış hesaplamışım, bugün internetten kontrol ettim.. veee yeni şafağımız 205:)

Hadi gözün aydın kaç gün eksildi birden bire :))
Bir site var, geri sayım sitesi, özelden atayım onu sana :) Ben de yeni buldum sayılır, hesaplayıp kaydettim istediğim zaman açıp bakıyorum :))

Dünkü olaylar nedeniyle askerleriniz nasıl kızlar iyidir inşallah hepsi de. Asker yareni olarak çok tedirgin bir gece geçirdim inşallah bir daha olmaz böyle olaylar . .Şafak 103. .

Dünkü olaylar nedeniyle askerleriniz nasıl kızlar iyidir inşallah hepsi de. Asker yareni olarak çok tedirgin bir gece geçirdim inşallah bir daha olmaz böyle olaylar . .Şafak 103. .

Abimin de 3 ayı kaldı, kaldığı yeri aradık iyiymiş sanırım. Şu an bütün askerlere düşman gözüyle bakan bir kesim var. Allah onların gazabından korusun askerlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…