Şükür iyiyim bendee
Kızlar bu arada nişan tarihim kabataslak belli oldu
nası durumlar tatlım?
Sağol cnm idare ediyoruz senden sormalı
inşallah canım zor valla evlilik vs ..
Kısmetse 9 ekim 2012 yani 6. yılımızı doldururken nişanlanıyorum
Kısmetse 9 ekim 2012 yani 6. yılımızı doldururken nişanlanıyorum
bugün bulusacaktık dedi abim sinema bileti almıs önceden onunla sinemaya gidicez ddi neyse fazla üstelemedim bugun facesinde ne göriyim arkadası etiketlemis sinemaya dün gitmisler bugunde etiketliyo yok eminönü turunda felen bende mesaj attım hic kontoru yok bi ödemeli attı sadece
bugün bulusacaktık dedi abim sinema bileti almıs önceden onunla sinemaya gidicez ddi neyse fazla üstelemedim bugun facesinde ne göriyim arkadası etiketlemis sinemaya dün gitmisler bugunde etiketliyo yok eminönü turunda felen bende mesaj attım hic kontoru yok bi ödemeli attı sadece
Ayyyyyyyyy Ezgi süper bi haber bu kuzum yanlız tarihlerimiz çok yakın kıs bizde 13 Ekim istiyoruzzzzz
Eylül istedik ama zor gibi yetişmez gibi yani Mehmete kalsa yetişirde öyle kolay değil o işler ..
Bizimde aksilik olmazsa 13 Ekim kıs ay çok sevindim yaaa :13::13::13::13: bizde 7.senede anca nişanlanıcaz anacım ya
Hayırlı olsun canım benim Allah gönlünüze göre versin herseyi inşallah ...
Ohhh ne güzel aynı zamanda yaşıcaz telaşları..
Bizde yetiştirmeye çalışıcaz tabi ben bi panik oldum mekan araştırmasına girdim, çeyizimi döktük ortaya ne var ne yok hesap kitap yaptık. 2014 düğün düşünüyorduk ama artık beklemek gerçekten zor geliyor halim kalmadı özlemeyee.. 2013 kuş yuvadan uçaçak
Hepimizin hayırlı olsun canımmm
hoşgeldin cnm eveet sen mehtap say o daha güzel..mehtap dediğimde izine geldiği zaman onun adı mehtap..
işte tatlım hep genelde olan şeyler bunlar..kilo verincede üzülme o kadar koşup eğitim yaptıkları için..
evet canım aynı zamanlar olcakmıs baksana allah izin verir inşallah.
sorma bende öyle eksiklerimi tamamlamaya calısıyorum .. mehmet bi gelsinde hemen ev bakcaz alcaz falan .. git gel isteme falan derken ekim ayı cat gelir hemen ..
nişan kıyafeti yeri çok kasılıyorum .. kıyafet arastırması yapıyorum 1 kaç ay sonra modaevlerine gezmeye baslıcam ..
yok kuzum ya 2014e daha var .. bizde ekim 2012 gibi nişanlanırsak düğünüde nisan 2013 gibi yaparız ..
zaten ekimden sonrası kış ..
dediğin gibi 2013 uçuş zamanı gurbetlere
Çabucak geçicek gibi, herşeyin planlanması lazım. Dünden beri mekan bakıyorum ama kararsız kaldım salon mu restaurant tarzı bir yerde mi yemekli mi yemeksiz mi olsun diye. Çokta maddi açıdan zorlamamam gerekiyor.. Nişan kıyafetini erkek tarafı mı alıyordu acaba öylemiydi
evet evet canım en azından moral oluyor mehtap saymak insana.Kilo almıştı zaten gitmeden her akşam yemeğe gittiğimiz için akrabaya eşe dosta baya göbek yapmıştı.Şimdi konuştum asıl korktuğum şey yarın komando seçmeleri varmış seçilirse ıspartaya falan komando eğitimine oradan da doğuya dağa yollayacaklar dedi
benimkinde de boy pos var 1.85 boy 85 de kiloydu en son yollarken.Seçmezler inşallah yoksa bütün mehtaplar yalan olacak
bencede askerden geldikleri zaman zaten agustos sonu.
ekim basında da nişanlanırsak hemen hemen hersey hazır olmalı kafamızda soru işaretleri olmamalı ..
en azından ben diyorum ki nişana 2 ay kala bile olsa kıyafetim hazır olmalı diktircem zaten ben..
dediğin gibi bendede aynı sorular nasıl olsun nere olsun falan ay delircem ya .. çokta masrafa girmeden halletmek lazım..
canım benim bildiğim nişanı kız tarafı yaptıgı için kıyafetinden kendi sorumlu :)
kimi nişanlandı görsem kıyafetini kendi aldı
gelinliğimizi onlar alsın artıkıntakım elbisesinide biz
Ooooo masraf üstüne masraf çıkıyor bakBen maaş günleri anneme görünücem belli oldu.
Heyecan bastı valla bi stres oldum, askerdeyken yürütmekte zor nerede yapılacaksa oraya rezervasyon yapmamız lazım
Bütün mekanlar dolu oluyor kasıma kadar, kapı önüne kalmayalım
Tek başımıza gidip görünüp beğenicez ama ne yapalım, düğünde de onlar koşuştursun
:18:
cnm hayırlısı neyse o olsun..yeri değil daha çok komutanı ii olsun..çünkü yerden önce komutanlar çok önemli..benimde askerim doğuda Van'da
valla cnm benimki normaldi ama çok zayıflamıştı..yani yediklerinden daha fazla enerji harcıolar ondan..
inşallah canım öyle olur ama göremeyeceğini bilmek de çok kötü ya.Benim gitmem imkansız olur öyle bir durumda zaten
Sadece çorba içmiş yani normal zayıflaması bir oturuşta 2 tabak yemek yer normalde.Kendimi hazırlıyorum yavaş yavaş ki görünce çok şaşırmayayım
hoşgeldin kuzum..
anlat bakem iş nası deneme süresi bittimi
hoşbuldumm busem nasılsın
yarın belli oluyo canım hayırlısıyla kalıp kalmayacağımm Allah ım hayırlısı neyse onu versin
sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli bitanem çok özledimmm burayıııı
bizde seni özledik kız..
inş devam edersin cnm..hayırlısı senin için neyse o olsun..
nası moralin düzeldimi?
bizde seni özledik kız..
inş devam edersin cnm..hayırlısı senin için neyse o olsun..
nası moralin düzeldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?