benim ex tertomm hoş geldinnnMerhaba güzel Topic'imin güzel insanları
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Ne güzel tarif etin canım benim aynen öyle bu gurur bizim
darısı başıma çok istiyorum çooooooooookkkk
Ne güzel tarif etin canım benim aynen öyle bu gurur bizim
Evet malesef öldü 19:20de ölmüş
Ben saat buçuk gibi haberlere bakıyordum kritik diyorlardı megersem ölmüş sonra dediler ailesi perişan ..
Ne acı ya hayallerle girdi oraya cenazesi çıktı
Allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm
Tickerimi tablo yapıp asmak istiyorumyıl bitti aylar bitti sıra haftalarda inşallahhh
Hoşgeldiiiiiiiiinnnnnn canımmmm
Hayır canım ben örnek verdim sadece,meslekçi seçilebilir yani benim askerim ustada ilk gittiğinde yazıcı seçildi mesela,
sonradan çıktı yazıcılıktan topçu olarak devam etti.
Haklısın özlüyorsun üzlüyorsun ama sen bu kadar sıkıntılı olursan telaş yaparsan nasıl moral vericeksin ki askerine.
Birşeyleri zamana bırakmak zorundasın askerlikte ustaya geçsin bir görevi belli olsun ondan sonra düşünürsün tehlkeli birşey varsa,
şuan telaş yapman gereken bir durum yok sağlığı yerinde olsun orda önemli olan o özleme dayanmayı öğreniyor insan.
Tickerimi tablo yapıp asmak istiyorumyıl bitti aylar bitti sıra haftalarda inşallahhh
Hoşgeldiiiiiiiiinnnnnn canımmmm
benim ex tertomm hoş geldinnn
tabloo yapp kk nın girişinee ass ben imzaa yapıp ibreti alem için 15 ay tutardım profilimde görmemişin haftası olmuş tutmuş yayın yapmış hesabı
kendisi mi istemedi yazıcı olmayı?? kayınbabam kantinci olur diyo babam da şoför olur diyo bende hayırlısı neyse o olsun diyorum
Hoşbuldum kuzuu. Nasılsın? Maşallah tickerina Çok havalı çoook
Aaaaa Zeyno nelerdesin yavru sen yaHoşbuldum bu arada
Evet malesef öldü 19:20de ölmüş
Ben saat buçuk gibi haberlere bakıyordum kritik diyorlardı megersem ölmüş sonra dediler ailesi perişan ..
Ne acı ya hayallerle girdi oraya cenazesi çıktı
Hoşbuldum kuzuu. Nasılsın? Maşallah tickerina Çok havalı çoook
Aaaaa Zeyno nelerdesin yavru sen yaHoşbuldum bu arada
İmzalık yerim olsaydı bende tutardımmm kızım bunca ay silmişiz ordann hakkımız dimiiiii
Evet canım çok yoğun oluyordu uykusuz kalıyordu hep ondan çıktı.
Ama kafasına göre yazıcı kantinci falan olamaz,komutanlar belirliyor onları.
Hayırlısı neyse o olsun önce bir ustaya geçsinde canım
İmzalık yerim olsaydı bende tutardımmm kızım bunca ay silmişiz ordann hakkımız dimiiiii
Evet canım çok yoğun oluyordu uykusuz kalıyordu hep ondan çıktı.
Ama kafasına göre yazıcı kantinci falan olamaz,komutanlar belirliyor onları.
Hayırlısı neyse o olsun önce bir ustaya geçsinde canım
Evde değilim yawrumm o yüzden çok sık giremiyorumnasılsın kuzum
İyiyim canım süperimmm teşekkür ederimmm
Sen nasılsınn ?
Avatarmı oda iyimiş zeyno gözükmez amao hakkın dibinee vurdukk bizz kuzummm hakkımızz olmazıı hiç sende avatar yap
kafasına göre değil zaten tahmin yürütüyolar ehliyeti var ve mesleği de toptancılık.Neyse ben çok acele ediyorum galiba sğ salim dönsün de ne olursa olsun..23martta görücem inş
Çabuk dön evine sensiz olurmu buralarBende çok şükür iyiyim Askerimle eskisi gibi konusmaya başladık yogun degil artık
Oh oh maşallahValla bende süperim
Çabuk dön evine sensiz olurmu buralarBende çok şükür iyiyim Askerimle eskisi gibi konusmaya başladık yogun degil artık
Oh oh maşallahValla bende süperim
Avatarmı oda iyimiş zeyno gözükmez ama
Anladım canım önce bir dağıtıma gelsin hasret giderin sonra rahatlarsın inşallah.
uyku tutmadı kızlarrrrr
Sağol kuzum
Ee neye borçluyuz bu durumu bakalım
Avatarmı oda iyimiş zeyno gözükmez ama
Anladım canım önce bir dağıtıma gelsin hasret giderin sonra rahatlarsın inşallah.
Ay kızlar çok üzüldüm ya 4 uzuv nakli oldu ya Şevket Çavdar .. Ölmüş o genç ya yazık
Önce tek bacagı tutmamıstı aldılar sonra kötüleşti 4ünü aldılar durumu agırlastı kritik dediler ve öldü
Çok üzgünüm antamam
Kızlarrrr artık tickerımdaaaaaaaa aylar yokkkkkk
Merhaba güzel Topic'imin güzel insanları
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?