Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin kuzum inşallah sizde görüceksiniz o günleriii

Allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm

Tickerimi tablo yapıp asmak istiyorum yıl bitti aylar bitti sıra haftalarda inşallahhh

Hoşgeldiiiiiiiiinnnnnn canımmmm

tabloo yapp kk nın girişinee ass ben imzaa yapıp ibreti alem için 15 ay tutardım profilimde görmemişin haftası olmuş tutmuş yayın yapmış hesabı

kendisi mi istemedi yazıcı olmayı?? kayınbabam kantinci olur diyo babam da şoför olur diyo bende hayırlısı neyse o olsun diyorum

tabloo yapp kk nın girişinee ass ben imzaa yapıp ibreti alem için 15 ay tutardım profilimde görmemişin haftası olmuş tutmuş yayın yapmış hesabı
İmzalık yerim olsaydı bende tutardımmm kızım bunca ay silmişiz ordann hakkımız dimiiiii
kendisi mi istemedi yazıcı olmayı?? kayınbabam kantinci olur diyo babam da şoför olur diyo bende hayırlısı neyse o olsun diyorum

Evet canım çok yoğun oluyordu uykusuz kalıyordu hep ondan çıktı.
Ama kafasına göre yazıcı kantinci falan olamaz,komutanlar belirliyor onları.
Hayırlısı neyse o olsun önce bir ustaya geçsinde canım

ayy gazetede okumuştum bugün kolunu mu bacağınımı ne 1 cm bile kısaltmayın dedi yazıyo duAllah rahmet eylesin..

o hakkın dibinee vurdukk bizz kuzummm hakkımızz olmazıı hiç sende avatar yap

kafasına göre değil zaten tahmin yürütüyolar ehliyeti var ve mesleği de toptancılık.Neyse ben çok acele ediyorum galiba sğ salim dönsün de ne olursa olsun..23martta görücem inş

o hakkın dibinee vurdukk bizz kuzummm hakkımızz olmazıı hiç sende avatar yap
Avatarmı oda iyimiş zeyno gözükmez ama
kafasına göre değil zaten tahmin yürütüyolar ehliyeti var ve mesleği de toptancılık.Neyse ben çok acele ediyorum galiba sğ salim dönsün de ne olursa olsun..23martta görücem inş

Anladım canım önce bir dağıtıma gelsin hasret giderin sonra rahatlarsın inşallah.

Çabuk dön evine sensiz olurmu buralar Bende çok şükür iyiyim Askerimle eskisi gibi konusmaya başladık yogun degil artık

Oh oh maşallah Valla bende süperim

Sağol kuzum
Ee neye borçluyuz bu durumu bakalım

Çabuk dön evine sensiz olurmu buralar Bende çok şükür iyiyim Askerimle eskisi gibi konusmaya başladık yogun degil artık

Oh oh maşallah Valla bende süperim

döncem yawrucummm inş yakın zamanda bende özlüyorum buraları sizlerii

Ohh iyi iyi rahatladı iseniz canım şu yoğunluk can sıkıcı oluyor zaten

Anladım canım önce bir dağıtıma gelsin hasret giderin sonra rahatlarsın inşallah.

odaaa varrr kuzummm o günler gelsindee bizz onu sergilicekk bir yerde buluruz elbet yada çizelgeyi hiç kaldırma kalsın orda

Kızlar hepinize iyi geceler
Ben ufaktan kaçar

Öptüm sizleri kendinize iyi bakın

offf inş mayıs gelsin bi an önce 1 seneden düşeyim daha mutlu olucam zaten izinleride iyi ayarlarsak fazla sorun olmaz bizim için..
zaten geldikten 3 ay sonra evlenicez inş

ay gerçektenmi? Allah rahmet eğlesin..

Kızlarrrr artık tickerımdaaaaaaaa aylar yokkkkkk

maşallah darısı başmıza inş

Merhaba güzel Topic'imin güzel insanları

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

hoşgeldin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…