- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Dagitici kuriyeye teslim edildi demek senin gonderdiginn kargoya her hangi bise olursa onlara zimmetli yani o sorumlu. Pazartesi eline ulasirKizlar ptt ile sevdigime saat yolladim persembe gunleri oraya kargo dagitima cikiyor persembe gidicek yani askeriyeye kargo. Ama ben internet uzerinden kargo takipten takip ediyorum kargoyu bugn baktigimda zimmet alindi diye bi yazi cikti o ne demek? Daha once yolladigimda hic boyle bisi yazmiodu dağıtıma bekleniyor yaziodu bilgisi olan varmi
Canim emin misin? Daha oncede iki uc kez kargo yolladim hep dagitima bekleniyor yaziodu hic boyle yazmiyordu. Sen yollarken yaziyor mydu pekiDagitici kuriyeye teslim edildi demek senin gonderdiginn kargoya her hangi bise olursa onlara zimmetli yani o sorumlu. Pazartesi eline ulasir
Evet ben ne zaman yolladiysam yazdi canim bi sikinti olmazz sonucta elinde takip numarasi falan varCanim emin misin? Daha oncede iki uc kez kargo yolladim hep dagitima bekleniyor yaziodu hic boyle yazmiyordu. Sen yollarken yaziyor mydu peki
Aa anladim kuzum tesekkur ederimEvet ben ne zaman yolladiysam yazdi canim bi sikinti olmazz sonucta elinde takip numarasi falan var
ŞAFAK 197
Su yaratılmamış olsaydı susamayı bilemezdik.
Hasret varsa bir yerde mutlaka vuslatta olmuş olmalı.
Kavuşmasak özlemezdik.
Amin inşallah.Allah kavuştursun canım bak 200 ler bitmiş gelmiş 100 ler su gibi geçsin inşallah
Bu minnie mickey de çok tatlıymış
Öyle çok zor ama umudunu kaybetme bak bizden önce de bu topikten bir sürü kızlar vardı kimisi evlendi kimisi nişanlandı hepsi bir şekilde atlattı bu zamanları. Yaşamayan bilemez ama elbet bitecek o zamanlar geldiğinde gerçekten geçiyormuş diyebiliyorsunAmin inşallah.Evet 365 ten buralara gelmek çok güzel. evet çok şekerler
Evet haklısın bende biteceği günü sabırla bekliyor olacağım. Şimdi bile yolu yarılamış gibi hissediyorum.Öyle çok zor ama umudunu kaybetme bak bizden önce de bu topikten bir sürü kızlar vardı kimisi evlendi kimisi nişanlandı hepsi bir şekilde atlattı bu zamanları. Yaşamayan bilemez ama elbet bitecek o zamanlar geldiğinde gerçekten geçiyormuş diyebiliyorsun
Evet haklısın bende biteceği günü sabırla bekliyor olacağım. Şimdi bile yolu yarılamış gibi hissediyorum.
Moralini hep yüksek tut böyle
Çabucak geçsin inşallah
Arada dibe çöksemde tekrar toparlanıyorum canım inşallah
Bende bunu paylaşmıştım topikten anılarım canlandı
Insallaah canim benimm
Ay minnosumm sen son 1 demi 3demi ne paylasmistin animsadim bendeee yerim senii ne gunlerdi amaa yaaa beraber ne gunleri atlattik cok sukurrrMoralini hep yüksek tut böyle
Çabucak geçsin inşallah
Bende bunu paylaşmıştım topikten anılarım canlandı
Evet kuzum son bir de sanırımAy minnosumm sen son 1 demi 3demi ne paylasmistin animsadim bendeee yerim senii ne gunlerdi amaa yaaa beraber ne gunleri atlattik cok sukurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?