Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum benim anlıyorum ben seni bilinmezlik kötü ama az kaldı iki gün sonra netleşecek senin o minnoş kalbini yerim
Güzel haberlerle geleceksin inşallah
Evett minnosum sen bide olaylari biliyosunn bu bizim cok onemli insallaah hayirlisi olsunn kusuumm
Insallaaah kuzum insallaah ilk buraya yazacaam

ŞAFAK 180
Şuan yanımda olmanı çok isterdim.
Ama değilsin. Sen oradasın;
Ve orası ne kadar şanslı
olduğunu bilmiyor...

Ve askerliğin yarısına geldik sevdiğim.. Ama ben hala çok mutsuzum. Elinden oyuncağı alınmış bir çocuk gibi sadece seni istiyor, seni özlüyorum. Özlemenin bu denli kötü olduğunu bilmezdim. Seni beklemek hem güzel hem de o kadar zor ki ayrı kalınca anladım. Hani diyorsun ya az kaldı diye içim hayır geçmiyor az da kalmadı diyor ama sana karşı evet sevgilim az kaldı diyorum. Şimdi diyorsun yarısına geldik artık geri sayıma başladık diye buna inanmak o kadar çok istiyorum ki. Gerçekten yolu yarıladık şimdi bir tepenin tepesine çıktık. Bundan sonrası yokuş aşağı...

Kızlar hepinize şimdiden hayırlı teskereler.

Biz de dün alaya teslim olduk. İşlemlerden geçerlerken nişanlım sahil güvenlik görünüyormuş öyle demişler. Mesleklere göre de not alıyorlar ya orada E sınıfı ehliyeti olduğu için otobüs şoförü yazmışlar.

Acemiliğimizi İskenderun'da yapıyoruz yine yüksek ihtimalle deniz kenarında bir ilde olacağız usta birliğinde fakat otobüs şoförleri nasıl oluyor, askerleri bildiğimiz bu İETT otobüsleri gibi büyük otobüslerle çarşıya mı götürüyorlar yoksa operasyona vs mi götürüyorlar yani ne yapıyorlar bilen veya otobüs şoförü olarak yapan varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen.

Askeri taşıyan araçlara saldırdıkları, suikast kurdukları için korkuyorum. Rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah benim askerimi de korusun. Amin.

hayırlı teskereler inşallah.
Operasyonlara otobüslerle deil sinyal kesici zırhlı araclarla gidiyorlar...
Rabbim korusun inşallah...

Nişanlım zırhlı sinyal kesici araç kullanıyo onlarla görevlere gidiyorlar...
Otobüsle ağaç dikmeye gittiklerini biliyorum sadece.

Teşekkür ediyorum cevabın için. Bugün iş yerindekilere sordum hastaneye oraya buraya götürür dediler. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. İçim hala çok rahat değil. Rabbim korusun nişanlını.

Teşekkür ediyorum cevabın için. Bugün iş yerindekilere sordum hastaneye oraya buraya götürür dediler. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. İçim hala çok rahat değil. Rabbim korusun nişanlını.

sizin içiniz rahat olsun lütfen belkide bizim dualarımızla sağlar... Hergun hem nişanlıma hem bütün askerlerimize ayrı ayrı dualar ediyorum ...

Dualarınızdan mahrum komayin onları

ŞAFAK 178
Uzaktan seviyorum seni
Kokunu alamadan
Boynuna sarılamadan
Yüzüne dokunamadan
Sadece seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…