- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
evet sayılı gün geçer aslında çabukda geçiyo bugün nişanlanalı tam 8 ay oldu sanki dün gibi aklımda
Ama o yokken geçmiyo bi türlü
Ahh ağva ahhahh ahh ağva diyorum başkada bişey demiyorum
yok tatlım eski iş yerini düşünmüyoruz şuanbugün bi görüşmesi var 11:30da bakalım neler olucak
Düşünüyoruz canım ama önce iş güç sinerji tabii ki birikimlere birikim katmak.. Kısa vadede değil ama 2013 yılında düğün olucak diye düşünüyoruzHayırlısı bakalım
Bizde baktık geçen gün Bosh almaya karar verdik.. Siz ne düşünüyorsunuz? bu arada düğün tarihi belli oldumu?
siz de yersiniz esracım, merka etme.. biz de aynı şafaklardan geçtik
siz baya yemişsiniz yaaa
görürsünüz görürsünüz inşallah, sabır en iyi ilaç.. çok zor biliyorum ama gerçekten sabretmek lazımo günleri görebilcekmiyiz acaba... Darısı bizim başımıza Esraa
atarsa 359 kızlar bitmiyorsiz nasıl bitirdiniz accık kalmıs yaa
ahh canımm yaa, eski topiğimiz en başlarına bir baksan... bizim yazdıklarımız bir okusan, özellikle geçen yıl bu zamanlar ne berbat günlerdi, dakikalar günler gibi geçiyordu sankimillet plakaya düştü biz 100 günü ite ite zor geldik :2::2:canım çok zor beklemek sabır etmek allah kolaylık versin yaa bize bitecek elbet ama ben de bitecem
devammm kuzuuummm devammmŞafak 28 Giresun'a selamm yola devammm
Allah kolaylık versin canım.. özlemek çok zor çokkk...off kızlar içim daralıyo yaaa çok özledim askerimi
şafak 448
o zaman sizin nişanda bizimkine yakındır bizim 21 mayıs tı
şu 2012 den bi kurtulsak gerisi gelicek te.....
Ahh ağva ahhben de dicem inşallahh
Hayırlısı olsun inşallah canım. Hayırlısıyla işlerini de yoluna koysunlar da biz de önümüze bakalım dimi
Ben hep bosch alcam derdim kendimi bildim bileli. zaten bizim evde de hep bosch kullanıldı şimdiye kadar, diğerleri hep geçici oldu..
Sonra çamaşır makinasında LG kafamı karıştırdı, çok güzel bi makina, bak istersen:26::44: Ama gönlüm hala bosch dio:44:
Ben bulaşık mak. aldım, bikaç güne çamaşır makinamı da alıcam.. diğer büyük eşyaları mayıstan sonra alıcaz birlikte
Düğünümüz 16 eylül'de, o yüzden hazırlıklara başladık biz, mayıstan sonra da tam gaz devam edeceğiz tatlım
siz de yersiniz esracım, merka etme.. biz de aynı şafaklardan geçtik
görürsünüz görürsünüz inşallah, sabır en iyi ilaç.. çok zor biliyorum ama gerçekten sabretmek lazım
ahh canımm yaa, eski topiğimiz en başlarına bir baksan... bizim yazdıklarımız bir okusan, özellikle geçen yıl bu zamanlar ne berbat günlerdi, dakikalar günler gibi geçiyordu sankisürekli ağlıyordum... en zor günlerinizdesiniz biliyorum, özelikle 300ler gerçekten zor geçiyor... ama sonrasını inanki anlamadım.. burdaki eski şafak güzellerinin hepsi de aynısını söyler, emin ol. kimler geldi kimler geçti, bak bizim bile geçiyor artık..
Allah hepinize sabır versin kızlar.. Hepimizi sevdiklerimize sağsalim kavuştursun
devammm kuzuuummm devammm
Allah kolaylık versin canım.. özlemek çok zor çokkk...
Aynen 2013 bizim yılımız olacakkk
28/02/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:… nefise= 01 ADANA’ya selam yola devam :123:
:123:… minnne =01 ADANA’ya selam yola devam :123:
:123:… merdiyet = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:… mujuum =26 ESKİŞEHİR’e selam yola devam :123:
:123:… ecm = 28 GİRESUN ’a selam yola devam :123:
:123:… miracletly = 29GÜMÜŞHANE’ye selam yola devam :123:
:123:… DIPTISDIPTIS = 31 HATAY ’a selam yola devam :123:
:123:…parlayanyildizim = 47 MARDİN ’e selam yola devam :123:
:123:…sultan90 = 70 KARAMAN’a selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 76 IĞDIR'a selam yola devam :123:
:123:...beggy = 81 DÜZCE'ye selam yola devam :123:
:123:...benzen = 81 DÜZCE'ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
.
sen askerini ocaktamı gönderdin canım?Bizden bi ay öndesin:44::44:
1 yıl 1 ay 2 gün diyor canım... benimki 2 ocak silüs aldı aynı değiliz ama yakınız
Şafak 28 Giresun'a selamm yola devammm
hmm anladımm cnmmm
at havanı anasını satiymmmm dedeeee:2::2:
bugün aramadı benim sevgilimm çalışamıyorum yaa dün ne güzel sesini duydumm çok iyi gelmişti:s:2::2::2:
bugün aramadı benim sevgilimm çalışamıyorum yaa dün ne güzel sesini duydumm çok iyi gelmişti:s:2::2::2:
Herkese selammmm...şimdilik telefondam idare edıyorum en yakın zamanda laptobuma kavuscam ıns,o zaman bol bol yazmak ıstıyorum.smdı rahat olmuyor pek...şafagı az kalanlarrr sizin adınıza cok sevındım...benım gibi safagı uzak olan arkadaslarımada hepınıze de sabırlar dılıyorum...bende esimi 5 günde cok ama cok özledimben silüs tarihimızı bılmıyorum ama 24subat teslim tarıhımız...bide ilk tertipler 455den düsüyomus.o yüzden şafak 450 CEYDACIM şafak listesine yazablrsen sevinirm tatlım özelden atmadım ama idare et;-)
kızlarrrreskici geldiiii hanımmmlaaarr :79:
bennn o eskiciyi çokk özledimmmm
bende sizi çoookkk özledim kiiiiinapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?