Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh ağva ahh ben de dicem inşallahh
Hayırlısı olsun inşallah canım. Hayırlısıyla işlerini de yoluna koysunlar da biz de önümüze bakalım dimi
Ben hep bosch alcam derdim kendimi bildim bileli. zaten bizim evde de hep bosch kullanıldı şimdiye kadar, diğerleri hep geçici oldu..
Sonra çamaşır makinasında LG kafamı karıştırdı, çok güzel bi makina, bak istersen:26::44: Ama gönlüm hala bosch dio:44:
Ben bulaşık mak. aldım, bikaç güne çamaşır makinamı da alıcam.. diğer büyük eşyaları mayıstan sonra alıcaz birlikte
Düğünümüz 16 eylül'de, o yüzden hazırlıklara başladık biz, mayıstan sonra da tam gaz devam edeceğiz tatlım

siz baya yemişsiniz yaaa
siz de yersiniz esracım, merka etme.. biz de aynı şafaklardan geçtik

o günleri görebilcekmiyiz acaba... Darısı bizim başımıza Esraa
görürsünüz görürsünüz inşallah, sabır en iyi ilaç.. çok zor biliyorum ama gerçekten sabretmek lazım

atarsa 359 kızlar bitmiyor siz nasıl bitirdiniz accık kalmıs yaa

millet plakaya düştü biz 100 günü ite ite zor geldik :2::2:canım çok zor beklemek sabır etmek allah kolaylık versin yaa bize bitecek elbet ama ben de bitecem
ahh canımm yaa, eski topiğimiz en başlarına bir baksan... bizim yazdıklarımız bir okusan, özellikle geçen yıl bu zamanlar ne berbat günlerdi, dakikalar günler gibi geçiyordu sanki sürekli ağlıyordum... en zor günlerinizdesiniz biliyorum, özelikle 300ler gerçekten zor geçiyor... ama sonrasını inanki anlamadım.. burdaki eski şafak güzellerinin hepsi de aynısını söyler, emin ol. kimler geldi kimler geçti, bak bizim bile geçiyor artık..
Allah hepinize sabır versin kızlar.. Hepimizi sevdiklerimize sağsalim kavuştursun

Şafak 28 Giresun'a selamm yola devammm
devammm kuzuuummm devammm

off kızlar içim daralıyo yaaa çok özledim askerimi
şafak 448
Allah kolaylık versin canım.. özlemek çok zor çokkk...

Son düzenleme:

Durmak yokkk

canım benim şafak 78
ekleyiversen sana zahmet

şafak 78 Karabük'e selaaaaaaaaam

bugün aramadı benim sevgilimm çalışamıyorum yaa dün ne güzel sesini duydumm çok iyi gelmişti:s:2::2::2:

Herkese selammmm...şimdilik telefondam idare edıyorum en yakın zamanda laptobuma kavuscam ıns,o zaman bol bol yazmak ıstıyorum.smdı rahat olmuyor pek...şafagı az kalanlarrr sizin adınıza cok sevındım...benım gibi safagı uzak olan arkadaslarımada hepınıze de sabırlar dılıyorum...bende esimi 5 günde cok ama cok özledimben silüs tarihimızı bılmıyorum ama 24subat teslim tarıhımız...bide ilk tertipler 455den düsüyomus.o yüzden şafak 450 CEYDACIM şafak listesine yazablrsen sevinirm tatlım özelden atmadım ama idare et;-)

evli olup beklemek daha zor olmalıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…