Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alışverişe çıkmam lazım ama zmanım yok hiçSen ne giymiştin canım?

canım ben yemin törenine gidemedim.ama usta birliğine yerleştikten sonra askeriyeye ziyaretci olarak gittim.o zaman bana açık giyinme sakın elbise falan giyme etraf asker kaynıyor ona göre giyin,normal giyin gel süslenme demişti ben normal giyindim gittim.makyaj bile yapmama izin vermemişti :26:

hmmm.Anladım tatlım kıyafeti geçelim.Şimdi yemin törenine gittiğimizde 1 gün otelde kalıcaz ama ben saçımla uğraşmak istemiyorum napayım peki?bi kaç gün bozulmuycak bi model lazım bana

hmmm.Anladım tatlım kıyafeti geçelim.Şimdi yemin törenine gittiğimizde 1 gün otelde kalıcaz ama ben saçımla uğraşmak istemiyorum napayım peki?bi kaç gün bozulmuycak bi model lazım bana

düz fön çek canım bence.hem şekil vermek istediğindede kolaylıkla şekil verirsin düz saça.

saçlarım zaten düz ki neyse üstüne düz fön çektirirm tatlım en uygunu bu gibi görünüyo çok sağol yardımın için bitanem

tatlım ne biliyim ben saçlarının düz olduğunu:26: belki saçların kısa onu bile demedinki bende kendime göre cevap veriyorum mesela çok güzel değişik örgüler var.mısır örgü balık sırtı falan çok hoşuma gidiyo.hemde kalıcı.öylede yaptırabilirsin

ayy örgü hiç düşünmemiştim:26:saçlarım uzun canım belime yakın.Yüzüm minyon yaa çok küçük gösteriyorum toplayınca

ayy örgü hiç düşünmemiştim:26:saçlarım uzun canım belime yakın.Yüzüm minyon yaa çok küçük gösteriyorum toplayınca

canım ben bu modeli çok seviyorum.bu resmi netten bulmuştum yabancı bi ünlü.kuaföre gösterdim yaptı çok güzel olmuştu.

ARKADAŞLAR ŞAFAK 64 Bubaur adlı üyemiz duy sesimi şafak 64
Merhaba, seni hatırladım. Askerin haftasonları evci geliyordu senin di mi? Maşallahh şafakları yedik bitirdik walla Ama bubabur seni zor duyar çünkü harıl harıl nişan hazırlığı yapıyor kendisi Ben konuştuğumda söylerim ona

Son düzenleme:
Son 164 gün

Şafak 18 Çankırı'ya selamm yola devam
Bitiyor sonunda ve ben artık biteceğine inanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…