Ama geri dönüş biletleri alınınca dank ediyor kafayaa
Aynen yawrum aynennnn ne dankk amaa bi haftaa danklıyorr oo
Kuzuu ben yemek hazırlamaya gider bizimkilerin gelmesine az kaldı gelirim yine görüşürüz
Canım kusura bakma çıkmak zorunda kaldım benimki aradıdaŞöyle uçları diplere göre iki üç ton açılsın istiyorum
Resimdeki çok hoş mesela
Eki Görüntüle 364339 [
Sonradan farkettim yawruu senii okadar çoks eviyorum ki msjlarımı bile senden ayıramıyorum
Bence de hemen bunları geri alsınlar ali ata bak istiyom ben
Haa bende senden sonra kitapa tekrar baktım kuzu işletme-iktisat yazıyo,2. senem olmuş hala iktisatla aynı dersleri görüyorum madem öyle iktisata geçeceğim bune yahuCanım kusura bakma çıkmak zorunda kaldım benimki aradıda
heh bende resim yüklemiştim aynı bunın gibi hatta benim arşivde var bu hatun çok güzelll
Kuzum sende kusura bakma emiiii
Bende ışık ılık süt iç istiyorummm
Ben geldim siz gidiyosunuzz yaNeyse kızlarrr sonra görüşmek üzere ozaman
İyi akşamlar kızlarrr.harıl harıl askerime hediye hazırlıyorum
selam kızlarr dün hepinize bişyler yazmştım ama tam yolladım hata verdi yaa sinirlerim bozuldu(
safak 440
hoş geldin canım. ne hazırlıyorsun bakalım öyle
h.b canm.1.yılımız diye hediye hazırlym dedm.Gittim bitane hediye kutusu aldım içine onun sevdiği çikolatalrı koydum daha sonra üzernde 'seni seviyorum' yazılı kurabiyeler aldım.ua marmaris atkısı aldım.ikimizn fotolarını bastırdm mücevher kutusunun içine kalpli anahtar alıp koydum.kırmızı fon kartonlarını kalp şeklde kesip o kalplere güzel sözler yazıyrm ve son olarakta mektup yazcamm
h.b canm.1.yılımız diye hediye hazırlym dedm.Gittim bitane hediye kutusu aldım içine onun sevdiği çikolatalrı koydum daha sonra üzernde 'seni seviyorum' yazılı kurabiyeler aldım.ua marmaris atkısı aldım.ikimizn fotolarını bastırdm mücevher kutusunun içine kalpli anahtar alıp koydum.kırmızı fon kartonlarını kalp şeklde kesip o kalplere güzel sözler yazıyrm ve son olarakta mektup yazcamm
aşkımm çarşıya çıkıyooooo aşkım çarşıyaa çıkıyooooayyy çok mutluyum kızlar 1 ay sonra ilk defa görcemm aşkoşumuu
aminn cnmm tez zamnda görürsnüz inşş askerlerinizigözünn aydın canım.darısı başımıza
aminn cnmm tez zamnda görürsnüz inşş askerlerinizi
aşkımm çarşıya çıkıyooooo aşkım çarşıyaa çıkıyooooayyy çok mutluyum kızlar 1 ay sonra ilk defa görcemm aşkoşumuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?