Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama geri dönüş biletleri alınınca dank ediyor kafayaa

Aynen yawrum aynennnn ne dankk amaa bi haftaa danklıyorr oo

Kuzuu ben yemek hazırlamaya gider bizimkilerin gelmesine az kaldı gelirim yine görüşürüz

Aynen yawrum aynennnn ne dankk amaa bi haftaa danklıyorr oo

Kuzuu ben yemek hazırlamaya gider bizimkilerin gelmesine az kaldı gelirim yine görüşürüz

tamam canım,bende cıkacagımı söylecektim zaten
Kolay gelsin görüsürüz yine

Şöyle uçları diplere göre iki üç ton açılsın istiyorum
Resimdeki çok hoş mesela
Eki Görüntüle 364339 [
Canım kusura bakma çıkmak zorunda kaldım benimki aradıda
heh bende resim yüklemiştim aynı bunın gibi hatta benim arşivde var bu hatun çok güzelll

Sonradan farkettim yawruu senii okadar çoks eviyorum ki msjlarımı bile senden ayıramıyorum

Bence de hemen bunları geri alsınlar ali ata bak istiyom ben

Kuzum sende kusura bakma emiiii
Bende ışık ılık süt iç istiyorummm

Ben geldim siz gidiyosunuzz ya Neyse kızlarrr sonra görüşmek üzere ozaman

Haa bende senden sonra kitapa tekrar baktım kuzu işletme-iktisat yazıyo,2. senem olmuş hala iktisatla aynı dersleri görüyorum madem öyle iktisata geçeceğim bune yahu

Ben geldim siz gidiyosunuzz ya Neyse kızlarrr sonra görüşmek üzere ozaman

Ben geldim ama sen gitmişsin yawru

selam kızlarr dün hepinize bişyler yazmştım ama tam yolladım hata verdi yaa sinirlerim bozuldu(

safak 440

ben askerime hediyemi gönderdim o kadar çok mutlu oldu ki

tokama parfümümü sıktım gönderdim en büyük süpriz o oldu dedi...:2:

ŞAFAK: 145 ÇOK ŞÜKÜR

hoş geldin canım. ne hazırlıyorsun bakalım öyle

h.b canm.1.yılımız diye hediye hazırlym dedm.Gittim bitane hediye kutusu aldım içine onun sevdiği çikolatalrı koydum daha sonra üzernde 'seni seviyorum' yazılı kurabiyeler aldım.ua marmaris atkısı aldım.ikimizn fotolarını bastırdm mücevher kutusunun içine kalpli anahtar alıp koydum.kırmızı fon kartonlarını kalp şeklde kesip o kalplere güzel sözler yazıyrm ve son olarakta mektup yazcamm

nerede asker...şafak kaç

aşkımm çarşıya çıkıyooooo aşkım çarşıyaa çıkıyoooo ayyy çok mutluyum kızlar 1 ay sonra ilk defa görcemm aşkoşumuu

ohh ohh ne güzel şeyşer yapmışsın öyle .kimbilir nekadar mutlu olucak askerin

aşkımm çarşıya çıkıyooooo aşkım çarşıyaa çıkıyoooo ayyy çok mutluyum kızlar 1 ay sonra ilk defa görcemm aşkoşumuu

al bendenn dee okadarrrrrr 3 haftaa sonraaa ilk defaa görücemmmm

hehe yasemin senle çarşıdaşş oldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…