Selam kızlarrrr
selamm,ben de katıldım aranıza:)
Öyle mii 92/1 misiniz yoksa?
yok,343.dönem yedek subay...
ee kızlar gününüz nasıl geçti??
Selam kızlarrrr
Anladım canım.İyi yapmışsın katılmakla.
Hepimiz burda zaman geçirir olduk.Sorunlarımızı daha kolay halledebiliyoruz birlikte.
Allah kavuştursun sizi de.
hoşbulduk canım.İyidir valla senden? trt1de dizi başlamış bir zamanlar osmanlı ona bakıyom bi yandanders çalışaraksenin
Yeşimim naber canım hoş geldin
nerde canım askerin?evet cok haklısın canım,konusmak rahatlatıyor birseyler paylasılıyor cok güzel bir ortam..amin hepimizi ins
hoşbulduk canım.İyidir valla senden? trt1de dizi başlamış bir zamanlar osmanlı ona bakıyom bi yandan
Aşkım aramadı ona tripliyim biraz.
nerde canım askerin?
Canım bizim ki,3 aydır egırdırdeydı...9 Mart ta cıkıs yaptı..su an ızınde,23 Mart ta tunceli/hozat'a gıdecek...hoşbulduk canım.İyidir valla senden? trt1de dizi başlamış bir zamanlar osmanlı ona bakıyom bi yandan
Aşkım aramadı ona tripliyim biraz.
nerde canım askerin?
Hmm bende yeteneğin başlamasını bekliyorum
Trip yapma hemen ya vardır bir sebebi,kıs sizden korkular valla benimkinin 8 gun boyunca arayamadığını bilirim ben sizin başınıza gelse adamı gider vururdunuz heral
ne güzel bol bol hasret giderin işte.Canım bizim ki,3 aydır egırdırdeydı...9 Mart ta cıkıs yaptı..su an ızınde,23 Mart ta tunceli/hozat'a gıdecek...
ne güzel bol bol hasret giderin işte.
neeeeee 8 gün müüü..Valla gider kışlayı basar o boş silahı kafasında patlatırıımmzaten gerginim şu an
çok hastaydı o yüzden merak ediyom canım.Gurur yaptım bende aramıyom artık mecbur onu aramasını bekliyorum.
Bİde zaten cezya gidince 10 gün konuşamıcaz kuzum ya arasın işi nee
öyle tabii...Şu an ailesinin yanında,1 hafta onlarla 1 hafta benimle yok öylee hep bize hep bizee demi ama :))
bu ne şiddet bu ne celal
Askerliğin gözü kör olsunarayamıyorlar bazen işte
Arar belki canım :26:
öyle tabii...
ne blim canım yaa:18:
Şimdi ankesörlüyü çaldırdım da meşgularayan arıyo ama dimii
ya cnm üzülme,müsait olsa olabilse o da senın sesını duymak istemez mii hiç...:26:
valla hasta olmasa yapcağımı bilirdim ben
Yine de aramasını bekliyor işte insan
ayyy hastalanmış mı üzüldüm..benim sevglım de hastalanmıstı boru gıbı gelıyodu sesıbu tavırların hepsi özlemden...
öyle tabii...
ne blim canım yaa:18:
Şimdi ankesörlüyü çaldırdım da meşgularayan arıyo ama dimii
evet canım 2 gündür hasta.Eşim sık sık hasta olur ve ağır geçer hastalığı.KIsa zamanda iyileşsin de özledim günde 3-4kez aramalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?