Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım canım.İyi yapmışsın katılmakla.
Hepimiz burda zaman geçirir olduk.Sorunlarımızı daha kolay halledebiliyoruz birlikte.
Allah kavuştursun sizi de.

evet cok haklısın canım,konusmak rahatlatıyor birseyler paylasılıyor cok güzel bir ortam..amin hepimizi ins

ders çalışarak senin

Yeşimim naber canım hoş geldin
hoşbulduk canım.İyidir valla senden? trt1de dizi başlamış bir zamanlar osmanlı ona bakıyom bi yandan
Aşkım aramadı ona tripliyim biraz.

evet cok haklısın canım,konusmak rahatlatıyor birseyler paylasılıyor cok güzel bir ortam..amin hepimizi ins
nerde canım askerin?

hoşbulduk canım.İyidir valla senden? trt1de dizi başlamış bir zamanlar osmanlı ona bakıyom bi yandan

nerde canım askerin?

Hmm bende yeteneğin başlamasını bekliyorum

Trip yapma hemen ya vardır bir sebebi,kıs sizden korkular valla benimkinin 8 gun boyunca arayamadığını bilirim ben sizin başınıza gelse adamı gider vururdunuz heral

nerde canım askerin?
Canım bizim ki,3 aydır egırdırdeydı...9 Mart ta cıkıs yaptı..su an ızınde,23 Mart ta tunceli/hozat'a gıdecek...

neeeeee 8 gün müüü..Valla gider kışlayı basar o boş silahı kafasında patlatırıımmzaten gerginim şu an
çok hastaydı o yüzden merak ediyom canım.Gurur yaptım bende aramıyom artık mecbur onu aramasını bekliyorum.
Bİde zaten cezya gidince 10 gün konuşamıcaz kuzum ya arasın işi nee

bu ne şiddet bu ne celal

Askerliğin gözü kör olsun arayamıyorlar bazen işte

Arar belki canım :26:

Şu an ailesinin yanında,1 hafta onlarla 1 hafta benimle yok öylee hep bize hep bizee demi ama :))
öyle tabii...
bu ne şiddet bu ne celal

Askerliğin gözü kör olsun arayamıyorlar bazen işte

Arar belki canım :26:

ne blim canım yaa:18:
Şimdi ankesörlüyü çaldırdım da meşgularayan arıyo ama dimii

ayyy hastalanmış mı üzüldüm..benim sevglım de hastalanmıstı boru gıbı gelıyodu sesı bu tavırların hepsi özlemden...

evet canım 2 gündür hasta.Eşim sık sık hasta olur ve ağır geçer hastalığı.KIsa zamanda iyileşsin de özledim günde 3-4kez aramalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…