mümkünse o yumurta o totoştaa bir ömür kalsınn
ay ben baktım o istatistigin ilk ünitesi ne biçim tanımlardır onlar öyle be hepsi birbirine benziyo kanka sen nasıl çalıştınnnn küboş sendemi 2ye gidiyodun
ay evet yaaaa çok para lazım
bitcek bebegim 1.5 ay kaldı
bizde lisede ders çalışırken ben arkadaşıma diyodum boşver bunuda yapmayız çıkarsa sınavda diyodum oda bana bütün soruları yaptın ya bi bu kaldı derdiseninkide o hesap
vurr kafasınaa vurr düzelsinnn
Dur daha yumurtaa gelecekk öylee calısıcazz
tıkamak lazım totoşu hehe
Ceyda amann diyeyimm bulaşmaa ilk ünitesii en kolayy gerisi berbat fena ben bi halt anlamadım zorlana zorlana 6. üniteye geldim orda çakıldım kaldım artık hiç bi b.k anlamıyorum
Aynenn o teknigi uyguluyorum bazennn
ay ben baktım o istatistigin ilk ünitesi ne biçim tanımlardır onlar öyle be hepsi birbirine benziyo kanka sen nasıl çalıştınnnn küboş sendemi 2ye gidiyodun
ay evet yaaaa çok para lazım
bitcek bebegim 1.5 ay kaldı
bizde lisede ders çalışırken ben arkadaşıma diyodum boşver bunuda yapmayız çıkarsa sınavda diyodum oda bana bütün soruları yaptın ya bi bu kaldı derdiseninkide o hesap
Yok kızzz ne ezberi saçma sapan bi ders ne yazı var ne işlem olasılıkla alakalı bişe zarı atsam 3 gelme olasılığı ne.300 öğrencinin 20 si çalışkan ben 15 tane ayırdım bunlardan kaçtanesi çalışlkan çıkar ebenın gözü
hani matematikde bişe vardır rakamlar düzdür 45 ,4,2,8900 gibi bunda şöyle0.9883767 0,064 9,3645
Absürd saçma gereksiz fazlalık
ay zaten çalışasım yoktu sen böle dedin tamamen gitti kanka
neyse bırakayım ben onu o zaman ezber olanların zaten sadece geçmiş yıl sorularına bakıcam indirmiştim
amann bu cıkmaz zatenn diyorum es geçiyorummm
Harbiden ebenin gözüü fln yaniii
Yaa zatenn bu matematik konularının hepsi sacma gelmiştir banaa
hocaya sorarlardı yaa günlük hayatta ne işimi yarıcak bu diye
Neyimee yarıcaksa sankii konu olsunda kitap dolsunnn
Sanırım işletmenin faaliyetlerine zar ataraka karar vereceğim saçmalıklar dizisi işte
Zeynooo sen sınavda eline bi para all yazzı tura atarak çözersin o sorularıı
amann bu cıkmaz zatenn diyorum es geçiyorummm
Harbiden ebenin gözüü fln yaniii
Yaa zatenn bu matematik konularının hepsi sacma gelmiştir banaa
hocaya sorarlardı yaa günlük hayatta ne işimi yarıcak bu diye
Neyimee yarıcaksa sankii konu olsunda kitap dolsunnn
Ay ben sana mani olmim canım,ben anlamadım ama belki sen yaparsın bellimi olur Kübra ya dedim olaslıklarla uğraşıyor birde veri istatistikleri ile yani belki anlarsın.ben uyuz oldum o ayrı
hhahahaolee yapcamm sorularıı tek tek deneylee çözcemmm
iyi yapıyon valla bende çok yaparım
yok bence olmalısın
bende hiç anlamam ne gerek var olasılıktan bize ne yahu biz olmuş ve olacak şeylere baksak yaa ne alaka neyimizi ölçüyolarsa bunlarla
Allah kolaylık veree
Ceydaa civap virmeyi unutmusumm bende ikinci sınıff
ne bilim yaa kesin sonuçlar tatmın etmiyo artık olasıklara yöneldiler heralmaksat işgence olsun öğrenciler zorlansın 2. sene olmuş hala iktisatla aynı dersleri okuyoz ben işletme iktisattan kolay diye işletme seçtim keçke iktisat okuyaydım
sağol canımmm hepimizee inşş
bölümün neydi küboş sosyolojimiydiiisalladım
kız bende işletme daha kolay sanıyodum ama değilmiymiş iktisat dahamı kolaymış
Ay benımde kafam karıştı normalde iktisat daha sayısal ağırlıklı.işletme daha sözel
ama ne oluyosa2. senemiz haladerslerimiz aynı.işletme okuyoruz ama kitapların arasında bir tane işletme adı altında kitap yok ama iktisat teorisi var
Türk dili ve edebiyatı canımm
aman oda geçer biter yaaa biz sağ salim şu kaldıgımız dersleri vereydik iyidi yoksa 3. sınıfı rüyamızda görürüz
Kızlar ben çıktmmmm
Safak 159
İyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?