haftaya yananda desene offffff ne hoş bir rakam öyle hem söylemesi bile kolay 7
eveet evet evetthiç geçmeyecek gibi geliyor ama o da geçecek inşallah
KOSKAOCA 4 5 7 BİTMİŞ te 7 mi bitmeyecek rakama bak ne kadar da sefil canım yaaaa 7 işte bitti artık çok az var çok seviniyorum sizin adınıza çünkü böyle teskereleri görmek bize cidden moral oluyor
150 bitti canımkısa dönemdik biz :))
kısa da olsa uzun da olsa mutlu eder ama tabi ya :) kesinlikle buralarda olcam siz de görün bunları sonra askerlik bölümünü terk ederim :) insan başkaları adına bile ne kadar çok sevinebiliyor ya
olsun kısası da uzunu da bir bu özlemin gurbetin canım evet burda depük gecelerine canı gönülden seviniyoruz duygular cidden çok samimi inan buna çok sevindim
ayyy inşallah canım benim yaaaaa kader arkadasıyız biz burda sanki öyle bişe olduk
Herkese iyi aksamlar..bugun de atarsa şafak son 379
HİS,hayırlı olsun cnm ya ins dedign gibi orada kalır.demek sen ankaradasın:)benım eşim sizin orada asker çankaya'da.evci izini cıkmış askerıyelernde belkı 1 senelgne ankaraya kocişini yanına giderim.biraz zor görunuyo suan ama umarım olur.ben devre kaybı gidenlerle ilgıli bsy bilmıyorum ama bilen vardr umarım.hayırlı tezkereler şimdiden.rabbimden sadece sağlık ve güç diliyorum sana ve hepimize.yarın senın ıcın zor bi gun olacak ama cok üzme kendini..
TUBACIM, gecms olsun cnm demek uzulme dıye sana demedı...e pekı neden göndrmedıler acaba.neyse ins şmdı iyidr.skma canını.
Sağolasın canım, evet bugün zor bir gün.... Diğer günlerden daha fazla sıkıntı var içimde.... Ben de Ankara dayım burda öğretmenim, keşke benim eşim de Ankara da yapsa askerliği, ne güzel evci çıkar, belki ustalığa buraya gelir kim bilir, çıkmadık candan ümit kesilmez...
Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Yarından itibaren ŞAFAK 460
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?