Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eveet evet evett hiç geçmeyecek gibi geliyor ama o da geçecek inşallah

KOSKAOCA 4 5 7 BİTMİŞ te 7 mi bitmeyecek rakama bak ne kadar da sefil canım yaaaa 7 işte bitti artık çok az var çok seviniyorum sizin adınıza çünkü böyle teskereleri görmek bize cidden moral oluyor

KOSKAOCA 4 5 7 BİTMİŞ te 7 mi bitmeyecek rakama bak ne kadar da sefil canım yaaaa 7 işte bitti artık çok az var çok seviniyorum sizin adınıza çünkü böyle teskereleri görmek bize cidden moral oluyor

150 bitti canım kısa dönemdik biz :))

kısa da olsa uzun da olsa mutlu eder ama tabi ya :) kesinlikle buralarda olcam siz de görün bunları sonra askerlik bölümünü terk ederim :) insan başkaları adına bile ne kadar çok sevinebiliyor ya

...290 _CeyDa_...

…290 cerenbayram…

…290 huzursuz01…

depük gecemizde aynı mıdır nedir tertipler

olsun kısası da uzunu da bir bu özlemin gurbetin canım evet burda depük gecelerine canı gönülden seviniyoruz duygular cidden çok samimi inan buna çok sevindim

olsun kısası da uzunu da bir bu özlemin gurbetin canım evet burda depük gecelerine canı gönülden seviniyoruz duygular cidden çok samimi inan buna çok sevindim

seviyor muyuz uzak mıyız evet... hasret mutluluk üzüntü hepsi bir yaşadığımız duyguların :) inş bende sizin " atarsa doğan güneş" dediğiniz günleri görücem burdan sevincem askerlik defterini de kapatıcam

ayyy inşallah canım benim yaaaaa kader arkadasıyız biz burda sanki öyle bişe olduk

Son düzenleme:

Şafağımızı Yarıladık

100'lere'de Geldik

Plaka Şafağımız : 115

Ana Şafak : 196

:119: :119: :119:

.

Şafak: 208

Mehtap: 29

Sabır...Sabır...Sabır...

Son düzenleme:
07/05/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:…sultan90 = 01 ADANA’ya selam yola devam :123:
:123:...deryaW = 04 AĞRI’ya selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 07 ANTALYA 'ya selam yola devam :123:
:123:…saykopat=09 AYDIN’a selam yola devam :123:
:123:…N&A = 10 BALIKESİR’e selam yola devam :123:
:123:...beggy = 12 BİNGÖL'e selam yola devam :123:
:123:...benzen = 12 BİNGÖL’e selam yola devam :123:
:123:...buseh = 13 BİTLİS'e selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 13 BİTLİS'e selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 13 BİTLİS'e selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu=14 BOLU’ya selam yola devam :123:
:123:…tuba_34 = 47 MARDİN’e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Sağolasın canım, evet bugün zor bir gün.... Diğer günlerden daha fazla sıkıntı var içimde.... Ben de Ankara dayım burda öğretmenim, keşke benim eşim de Ankara da yapsa askerliği, ne güzel evci çıkar, belki ustalığa buraya gelir kim bilir, çıkmadık candan ümit kesilmez...

Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Yarından itibaren
ŞAFAK 460

hem geçio hem geçmio teselli wersemde ne haftan anlarz ne sözden illaki 460gn paralıcz kndimizi yerden yere atcz illede o die kmse yetmick ne ana ne bba burnunun dibindede asker olsa ya bşi olursa ndn aramadı acaba geçmio wakt geçmioo bnm btti acemiliği şuan burda ama 75gn nası geçti gel bna sor hmde hwa değişim iznine geldği halde

Şafaaaaaaaaaaaaak 132
tam 132 sabah sonra kollarımda olacak ve güzel gözlerine bakıcam.sonra beraber nikahaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…