- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
Yok canım İzmir'de yaşıyorum.. Ankara güzel yerdir ama çok severim
Atarsa 2
Çok az kaldı çoooooooooooooook
:119::119::119:
çok güzel yaaa Darısı bizlere Allah ayırmasn bir daha
ah cnm yaa inş rabbim gönlüne göre verir..benim ankaraya gitme işi biraz muammada şuan.çok isterdim ama vazgeçmeye ramak kaldıBiraz önce eşim aradı çok mutlu oldum, sesi iyi geliyordu, yerine alışmaya başlamış, 28 gün sonra dağıtım yapılacakmış, oradaki devre kayıplarının çoğu Ankara ya gelmiş, inşallah bize de Ankara çıkar, dua edin kızlar, Ankara çıkarsa eşim evci gelir hafta sonları ne güzel olur
Eki Görüntüle 413035
merhabaaa kızlarr haftaya pazar günüüü sözüm olucak ve ben çok kararsızımm sizce bu elbise nasıl renk başkada olabilirr acil yorum bekliyorummm
ah cnm yaa inş rabbim gönlüne göre verir..benim ankaraya gitme işi biraz muammada şuan.çok isterdim ama vazgeçmeye ramak kaldıbaşımda bi büyük olmadan gidemicem...inş seninki ankaraya düşerde görüşürsünüz sık sık canım.izmirde senin için iyimiş yerleşmeyi düşünüyosun galiba gidersen.inşşş en hayırlısı ne ise olsun.kaç senelik evlisin canım?
selam kızlarrr deryayı depüklediniz miiii
DERYACIMM DÜN KAVUŞTUNUZ MUHTEMELEN HADİ GÖZÜNÜZAYDIN CANI YAAA DARISI HEPİMİZE OLSUN
şafak 373
atarsa 9 kızlar :) darısı başınıza beklemek çok zormuş
4 yıllık evliyim canım, bir gün askere gideceğini bile bile evlendik, şimdi de katlanmaya çalışıyoruz, ne yapalım, normalde benim de farklı bir ile taşınma durumum yok aslında ama İzmir olursa taşınırım çünkü orada çok akrabamız var, zaten az çok planladığımız bir şeydi, Allah nereyi kısmet ederse orası artık ne yapalım....
Evet daha ilk günden koydu acısı, bir de konuştuğumuzda ne kadar zorlandığını anlıyorum ya işte o daha çok koyuyor bana..... Darsısı bizlere inşallah, allah bir daha ayırmasın sizleri....
kızlar yaaa benim askerim izmir de fakat ayda bi evci çıkacak sizinkisi nasıl her hafta çıkıyo yaaa
niye kimse bana cvp vermiyo yaaabende varım bu topicte benide görün biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?