Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah cnm yaa inş rabbim gönlüne göre verir..benim ankaraya gitme işi biraz muammada şuan.çok isterdim ama vazgeçmeye ramak kaldıbaşımda bi büyük olmadan gidemicem...inş seninki ankaraya düşerde görüşürsünüz sık sık canım.izmirde senin için iyimiş yerleşmeyi düşünüyosun galiba gidersen.inşşş en hayırlısı ne ise olsun.kaç senelik evlisin canım?
Eki Görüntüle 413035

merhabaaa kızlarr haftaya pazar günüüü sözüm olucak ve ben çok kararsızımm sizce bu elbise nasıl renk başkada olabilirr acil yorum bekliyorummm

canım yaa.benimde fikrimi soracak olursan ben böyle degaje tarzı elbiseleri pek sevmem.evet yakası degaje degil ama omuzdan aşagısı falan...bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bu tarzlar bana biraz daha orta yaşları andırıyor...yaşını bilmiyorum ama fiziksel özelliklerine göre renk olarak yeşilde gider sana baya bi...herkesin zevki başkadır tabi ben fikrimi demek istedim.daha cıvıl cıvıl bişey olsa daha iyi olacak sanki:26:

selam kızlarrr deryayı depüklediniz miiii
DERYACIMM DÜN KAVUŞTUNUZ MUHTEMELEN HADİ GÖZÜNÜZAYDIN CANI YAAA DARISI HEPİMİZE OLSUN

şafak 373

kızlar yaaa benim askerim izmir de fakat ayda bi evci çıkacak sizinkisi nasıl her hafta çıkıyo yaaa

Oooo maşallah diyeyim gözüm degmesinn yaa
Uzun zamandır girmiyordum kızlar;depüklenen olmuş,şafaklarınız azalmış da azalmışşşşş
Darısı bize diyelim o zaman
Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz,Allah kavuştursun...
Şafak:202

4 yıllık evliyim canım, bir gün askere gideceğini bile bile evlendik, şimdi de katlanmaya çalışıyoruz, ne yapalım, normalde benim de farklı bir ile taşınma durumum yok aslında ama İzmir olursa taşınırım çünkü orada çok akrabamız var, zaten az çok planladığımız bir şeydi, Allah nereyi kısmet ederse orası artık ne yapalım....

atarsa 9 kızlar :) darısı başınıza beklemek çok zormuş

Evet daha ilk günden koydu acısı, bir de konuştuğumuzda ne kadar zorlandığını anlıyorum ya işte o daha çok koyuyor bana..... Darsısı bizlere inşallah, allah bir daha ayırmasın sizleri....

Aminnnn... ilk zamanlar zor oluyo çeken bilir allah bütün askerleri korusun bekleyenlerinide..

niye kimse bana cvp vermiyo yaaabende varım bu topicte benide görün biraz

Canım bizimkiler her hafta evci çıkmıyorki sadece haftasonu bir gun çarşı izinleri var en azından benımkinin:26: başkada bilmiyorum evci hiç çıkmadı bilmiyorum

bugün son çarşı izni de yaşandı ve bitti dolu dolu
Kuğulu Park'ta başlayıp orda finali yapmak da ayrı bi harikaydı

bundan sonra, gelmesini istemediğim tek gün perşembe sabahı askerliği bitsin ama gitmesin ya ooff

bu hafta çarşımız falan yookk.Ama 1e1lerin gitmesine seviniyoruum rahat rahat tel kullanabileceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…