Öyle canım yaa üst devreler öyle maalesef... Biz de öyle diyoruz varsın gitsin bir çarşı ne olacak... Neyse daha fazla çılgınlık yapmasın da bir an önce gelsin canım kocacığın
Ayyy kıyamam ne güzel hazırlıklar başladı desene... Sen ona paran oldukça al canım yaa ne güzel mutlu olur, az kaldı zaten senin yanında giyinir bol bol...
Sorma çok zor şartlarda yaptı askerligi ama şükür bitiyor hayırlısıyla son bir ayımız kaldı
Rabbim tüm askerlerimize güç versin
Amiiinnn,benimki de ordan farklı degıl.
Karakola taciz ateşi açmışlar dün yine.
Ölüme o kadar yaklaşıyorsun ki o an aşkım,aklıma ilk sen geliyorsun diyo
Başlamaz mı basladı yavas yavas icim icime sıgmıyorrÖyle canım yaa üst devreler öyle maalesef... Biz de öyle diyoruz varsın gitsin bir çarşı ne olacak... Neyse daha fazla çılgınlık yapmasın da bir an önce gelsin canım kocacığın
Ayyy kıyamam ne güzel hazırlıklar başladı desene... Sen ona paran oldukça al canım yaa ne güzel mutlu olur, az kaldı zaten senin yanında giyinir bol bol...
Amin cnm yaAllahım bütün askerlerimizin kazasız belasız yuvasına,sevdiklerine dönmelerini nasip etsin.
Offff demeyin böyle şeyler yaa çok kötü oluyorumAllah sizlere ve askerlerimize sabır versin, en kısa zamanda sağ salim kurtarsın inşallah... Düşünmesi bile kötü şeyler bunlar
Sanırım biz çok şanslıyız böyle bir tehlikemiz yok batıda.
Allah yardımcıları olsun ordakilerin psikolojilerini düşünemiyorum ya.
Ay canım batıda bile olsa İstanbul sonuçta saldırı olur, yok deprem olur, yok şoförlük yaparken saldırı olur diye diye, içim içimi yiyor, silah altında sonuçta, doğuda olsa cidden kafayı sıyırırdım, öyle olmadığı halde kabuslar görüyorum bazen kötü kötü, Allahım cidden sabır versin, yardımcısı olsun doğuda ateş altında olan askerlerimizin....
Yapma yaa
Allah korusunnn
Çok zor gercekten telefonda atış seslerini duymak tank seslerini duymak
İnsanın kanını donduruyor
Rabbim,onları korusun,kollasın.
O hainlare de fırsat vermesin,helak etsin onları insallahh.
Dualarım başta kendi askerim ve diger tüm askerlerimizle her zaman
Başlamaz mı basladı yavas yavas icim icime sıgmıyorr
Bu son kargom olacak sanırım
Bir gelsinde bn on neler almamkii
[/B]
Yok canım ya ben o konulara takılmıyorum.olcak olan heryerde olur.Ama tabi sadece "asker" olduğunu bilmek bile bi yutkunurken düğümlenmeye sebep oluyor.
Hepsi biran önce yapıp gelseler de rahat rahat uyusak.
KIzlar ben çıkıyorum aşkım arar birazdan.Öptüm hepinizi .iyi gecelerr
Batıda ki asker,silahı sadece egitim alanında sahte mermiyle görür
Doguda ki dagda saatlerce pusuda,gercek mermiyle kullanır.
Bence bu fark bile sizi rahatlatmaya yeter kızlar.Tabi ki zorlugu vardır askerlik bu kolay olmaz,ama en azından ve ne güzel ki bir gün mayına basar mı,saldırı olur mu,pusuya düşer mi diye derdiniz yok
Çok zor çook..Ben bi kere aramıştım,hazırlanıyoruz çıkıcaz dedi.
Ben haber veririm merak etme dedi,arkadan bi ses geldi o sırada.Komutanım telsizden çagrı var hemen çıkmamız lazım diye.Tabi bi gürültü,telaş başladı.Hemen kapattı.Kaldım öyle elimde telefonla.:26:
Gercek degilmiş gibi geliyordu bana ilk zamanlar,ama o olaydan sonra orda gercek bi savaş oldugunu anladım:26:
Şu yazdıklarınla bile tüylerimi diken diken etmeyi başardınBatıda ki asker,silahı sadece egitim alanında sahte mermiyle görür
Doguda ki dagda saatlerce pusuda,gercek mermiyle kullanır.
Bence bu fark bile sizi rahatlatmaya yeter kızlar.Tabi ki zorlugu vardır askerlik bu kolay olmaz,ama en azından ve ne güzel ki bir gün mayına basar mı,saldırı olur mu,pusuya düşer mi diye derdiniz yok
Amin canım inşallah, ben de her gün dua ediyorum, Allahım korusun tüm askerlerimizi de kötü haberler almayalım daha fazla diye... Hainlerin yüzü gülmesin inşallah...
Ayy ne güzel duygular değil mi bunlar, Allahım bozmasın yaaTez zamanda kavuştursun, bir gün gibi geçsin inşallah...
Evet canım haklısın, o yüzden doğuda olsaydı kafayı yerdim dedim yaa, merak etmek bir yana çıldırırdım, sonuçta evlisin, bir ömür geçirmek için söz vermişsin, gerçekten benim için çok zor olurdu, çok zor, ki benim eşimin de doğuya düşme ihtimali yüksekti ama komando olamayacağı için böyle batıya çıktı, askere yollamadan önce bile çok içimde dertti bu konu Allahıma şükürler olsun ki iyi yere düştü diyorum... Ama asker işte hasreti bile yetiyor, allah size gani gani sabır versin...
199 görüncee içim eridi birden hemen beğendimmm hayaller kurdum ettim. sonra bi baktım senn
kandırıkçıı seniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?