- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
bu dizindeki menisküs yırtığı için olacağı ameliyat canlarım hani gata'ya gelip gidiyordu ya yozgat devlet hastanesinde olacak. gidiyorum zaten kızlar. sonra uzunca bi süre görüşemicez çünkü. ben zaten gitsem bile akşam dönecektim gece yalniz kalacakti. ameliyat sonrası da belli olmadığı için babası da düşmüş yola geliyormuş. dönerken de birlikte direkt gidecekler. yani mehmet ankara'ya gelemeyecek. bu yüzden gidiyorum. Askerlik bitince burda kalacaktı iki gün, ona ankara'yı gezdirecektim, ne hayallerimiz vardı; ama başka bahara kaldı. napim o iyi olsun da... Sizler de dua edin lütfen fıstıklarım, sizlerin duasına ihtiyacı olacak![]()
He tamam şimdi anladım canım benim ya Allah şifa versin tez zamanda düzelir inşallahh

Heyecanla karışık korku, endişe... Uyuyamıyorum! Sabah kalkamıcam bu gidişle. Babasıyla aynı otobüse binme ihtimalimiz var bir de...
Yoldayım kızlar. Yer bulana kadar anam ağladı resmen. Bulduğum yer de hostes koltuğu... Şoför sohbet etmeye çalışıyor, rahatsız oldum.
Ya canlar şaka gibi ya acayip yağmur yağıyor ve silecekler çalışmıyor sağ salim gideydim
Ayy canım benimm, korkma sakin ol ve konuşma sen boşver,sıkıntıdan yapabilir şoför de napsın mecburr