ozelbir_i la la la la....... Pro Üye 13 Haziran 2015 5.901 19.462 248 29 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #41 Mutlu2890 .!.: Evet.Ama disiplin dinlemez.Ben sınırlarımı koruyorum açıkçası. Mesela bir daha benle boyle konuşursan seninle muhatap olmayacağım filan diyorum.Gwcen de sinirden agladim.Acikcasi su pandemi doneminde bana karsi yonttu kendini Ama nereye kadar. Genişletmek için tıkla... Daha da yontmali kuzum gerekirse destek almali da gel anlat dimi o da var ,esasen acimak.lazim cunku simariklik bu kimse ailesi gibi cekmez onu
Mutlu2890 .!.: Evet.Ama disiplin dinlemez.Ben sınırlarımı koruyorum açıkçası. Mesela bir daha benle boyle konuşursan seninle muhatap olmayacağım filan diyorum.Gwcen de sinirden agladim.Acikcasi su pandemi doneminde bana karsi yonttu kendini Ama nereye kadar. Genişletmek için tıkla... Daha da yontmali kuzum gerekirse destek almali da gel anlat dimi o da var ,esasen acimak.lazim cunku simariklik bu kimse ailesi gibi cekmez onu
M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 2.315 1.580 133 34 29 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #42 8 ozelbir_i .!.: Daha da yontmali kuzum gerekirse destek almali da gel anlat dimi o da var ,esasen acimak.lazim cunku simariklik bu kimse ailesi gibi cekmez onu Genişletmek için tıkla... Ailesinden baska herkese iyi.Ama bir yerde pot kirar.Huy olarak yerlesmis cunku.
8 ozelbir_i .!.: Daha da yontmali kuzum gerekirse destek almali da gel anlat dimi o da var ,esasen acimak.lazim cunku simariklik bu kimse ailesi gibi cekmez onu Genişletmek için tıkla... Ailesinden baska herkese iyi.Ama bir yerde pot kirar.Huy olarak yerlesmis cunku.