Bu arada disariya karsi cok iyi.Calistigi islerde basarili.Her isi yapar.Su an iki cocuga bakiyor.Cocullar da aile de onu cok seviyor.Evde herkesi nefret wttiriyor kendinden ama.Bi komşumuz evlat g.t yarası gibidir açıp kimseye bile gösteremiyorsun derdi. Ne diyeyim, Allah anneye babaya sabır, evlada huy güzelliği versin
Ayy hem güldüm hemde beğendim bu sözü. Hiç duymamıştım güzel söylemiş ananeniz nur içinde yatsınEvlât böyle işte atsan atılmaz satsan satilmaz kimseye anlatılmaz. Rahmetlik ananem evlat popoya benzer onu kimseye gosterebilirmisin derdi. Allah herkese hayirli evlat versin.
Buraya tayim isteyecegim.Kiz kardesim cok gelip gitmez ben olunca. Ben annem babam gibi taviz vermiyorum ama korkularim var.Sizce hata mi yaparim?Gelirsem maddi yönden rahat ederim.Gelmezsem degisen bir aey olmayacak.Boyle insanlarin cozumu yok siz artik onu dusunmeyin kendi mutluluguniza bakin.
Bende de vardi boyle bi tane artik gorusmuyorum yolda gorsem sadece yabanci gibi selam veririm o kadar
Artisi olan taragi secin eksisi degil, giderseniz rahat edeceksiniz eger kalirsaniz hem kardesiniz hemde kacirdigini imkanlar olacak.Buraya tayim isteyecegim.Kiz kardesim cok gelip gitmez ben olunca. Ben annem babam gibi taviz vermiyorum ama korkularim var.Sizce hata mi yaparim?Gelirsem maddi yönden rahat ederim.Gelmezsem degisen bir aey olmayacak.
El iyisi işte. Gücünün yettigine bagirip cagiriyor.Bu arada disariya karsi cok iyi.Calistigi islerde basarili.Her isi yapar.Su an iki cocuga bakiyor.Cocullar da aile de onu cok seviyor.Evde herkesi nefret wttiriyor kendinden ama.
Evlât böyle işte atsan atılmaz satsan satilmaz kimseye anlatılmaz. Rahmetlik ananem evlat popoya benzer onu kimseye gosterebilirmisin derdi. Allah herkese hayirli evlat versin.
Evet.Univwrsite mezunu.Calisiyor.Tayin isteyecek üyeydiniz değil mi?
Kardeşiniz ne mezunu çalışıyor mu peki?
Öyle olacak zatenBence gidin ama kız kardeşinizle aranızda bir mesafe olsun ki sizi yıpratmasın. Maalesef çok kötü bir durum. Allah size ve ailenize sabır versin
Tayin istersem hem rahat edecegim guzel bir evde kalacagim .Istedigim bir şehirde olacagim.Istemezsem de kardes problemi olmayacak ama maddi yonden cok zorlanacagim.Borclarimi odemek zor olacak.Artisi olan taragi secin eksisi degil, giderseniz rahat edeceksiniz eger kalirsaniz hem kardesiniz hemde kacirdigini imkanlar olacak.
Hangi yonden hata olacagini dusunuyorsunuz?
Hayor öğüt vermiyorum.Onun dusunuyorum. Basina iş acsin istemiyorum.Aslinda benimle cok sorun yasamiyor ama bazen dedikleri,yaptiklari yuregime dokunuyor.Ben biraz kardesinizi de haklı buldum,cocukken ailenin yaptığı baskilar büyüdük diye unutulmuyor malesef.Kendilerini yontmus olabilirler ama zamanında yapptiklarini haklı çıkarmaz bu durum .o ev açılırsa muhtemelen kardesiniz de yanınıza taşınmak isteyecektir.Onun da anasının babasının evi ,sizin ne kadar hakkkiniz varsa onun da vardir.Ben olsam taşınmam,dertsiz başına dert.Bir de öğüt verici konuşuyorsunuz sürekli o yüzden işte sen busun diyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?