• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte sevgililer gününde yaptıklarımı paylaşıyorum

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
bikaç arkadaş resimleri koymamı rica etmişti resimleri paylaşayım.
oncelikle sevgililer gününü bundan sonra pek kutlayacagımı sanmıyorum yabancı bir adamdan ötürü olduğunu biliyordum ancak katolik kilisesinden oldugunu bilmiyordum.
rahatsız oldum.
bizim yıldönümümüzü 29 ekimde kutlayamamıştık nişanlıyken bari bitane kutlayalım dedik.
neyse
öncelikle
sevgililer gününden dugun tarihimize kalan 46 gun için her gün e bir mesaj yazdım sabah okuması ıcın
kutunun ıcıne mor kuru cıcekler koydum. kokulu

eldiven aldım kar desenli elleri üşümesin diye.paketledim

gömlek almıştım içime sinmedi lacivert pantolon aldım.

saat aldım lacivert bir kutunun ıcıne gömdüm yapraklar döktüm üstüne aynı mor renginden.
ve güzelce sardım.
ayrı ayrı paketledim.
benim nişanlım cok beğendi özelikle o kartları sen bole romantikmiydin ya dedii
karşılığında o bana bernardodan cupcakeli bir tepsi almış(cupcake hastasıyımda bu yuzden) o tepsiyi bernardoda gormuştum okadar para etmez demiştim
inekli bardak almış ikitane:)birlikte içecekmişiz:)
birde buket yaptırmış..
yemek yedik evde birlikte başbaşa tatlı almış .
cok mutlu oldum <

Eki Görüntüle 347235 Eki Görüntüle 347234 Eki Görüntüle 347233 Eki Görüntüle 347232 Eki Görüntüle 347231 Eki Görüntüle 347230 Eki Görüntüle 347229 Eki Görüntüle 347228 Eki Görüntüle 347227 Eki Görüntüle 348007 Eki Görüntüle 348008

hediye poşet kutularının resimlerini çekmeyi unutmuşum .
maviyi mavi kutuya koydum.
beyaz hediyeyi kırmızı güllü hediye poşeti almıştım poşet dediğim karton kutu poşet ona koydum.
pantolonunu kırmızı beyaz güllüye koydum.
birde puf terlikler almıştım akşam verdim onuda

işte sevgilimin nişanlımın aldıkları

Eki Görüntüle 347994 Eki Görüntüle 347995 Eki Görüntüle 347996 Eki Görüntüle 347997

Son düzenleyen: Moderatör:
cok sağol canım arkasınada o yazacakmış her kalbin arkasına artık evlendikten sonra okurum bende.
evet kutu güzel olmuş orda mavi süsleme varya kurdelalı hem zarif duruyor hemde yapımı kolay onu deneyebilrsin;)sen ne aldın kutunun ıcıne ne koyacaksın

Ne kadar çok hediye almışsınız!!!:53:
Çok çok şaşırdım açıkçası!
Ben bir çikolata alıp verdim,o kadar...:3:

Ne kadar çok hediye almışsınız!!!:53:
Çok çok şaşırdım açıkçası!
Ben bir çikolata alıp verdim,o kadar...:3:

evet kar desenli eldivene bayıldım en cok. alırken.ben şaşırtmayı seviyorum
giderken merakt öldü poşetlerin ucundan bıdıklamaya bakmaya calısıyor
abimler gördü hepsini aynı anda verme diyorlar.
evlenince bizde yandık dedi bitanesi.
:)

Napmışsın kız başka günlere alacak hediye bırakmamışsın:1:
Güle güle kullansın çok beğendim herşeyi:34:
Ben de hediyenin yanına aşk kavanozu hazırladım erkek arkadaşıma,
bende mi eklesem resmini napsamm:52:

Napmışsın kız başka günlere alacak hediye bırakmamışsın:1:
Güle güle kullansın çok beğendim herşeyi:34:
Ben de hediyenin yanına aşk kavanozu hazırladım erkek arkadaşıma,
bende mi eklesem resmini napsamm:52:

ekle ekle ekle........:D

konu sahibi arkadaşım ne güzel plan yapmışsın......
resimlerde çok güzel görünüyo

ekle ekle ekle........:D

konu sahibi arkadaşım ne güzel plan yapmışsın......
resimlerde çok güzel görünüyo

:1::1::1:
Ben sadece paketleri çektim ama canım.
İçinde Mavi jeans spor gömlek, Sizinkiler 14 şubat ajandası ve kart var:17:
Diğeri de çukulatalı, notlu mini aşk kavanozu :31:
$Foto&#287;raf1238.webp

Ya ben şu not yazma olayını bir türlü beceremiyorum yok yani çıkmıyor klasik şeyler hayatım bitanem seni seviyorum , hayatımın anlamı falan filan bunlar da sıkıcı geliyor ama yok yazamadım böyle güzel notlar gönderemedim sevgilime bir türlü kuru kuru hediye veriyorum hep. :27:

Ya ben şu not yazma olayını bir türlü beceremiyorum yok yani çıkmıyor klasik şeyler hayatım bitanem seni seviyorum , hayatımın anlamı falan filan bunlar da sıkıcı geliyor ama yok yazamadım böyle güzel notlar gönderemedim sevgilime bir türlü kuru kuru hediye veriyorum hep. :27:

canım ıcımden geçenleri yazdım önce bir kağıda not aldım hepsini sonra yeni yeni sözler geldi aklıma ha ole uzun yazamıyorsun zaten kısa kısa.
mesela dünyadaki en şanslı kadınım sana sahibim diye vs gibi.
günaydın ..aynaya bak hadi..sonra oku devamını...senden daha güzeli varmı=
kına gecesini birlikte yapalımmı vs yazdım içimden geçenleri işte. belki güzel bir müzik eşliğindede aklına gelebilrs özler

canım ıcımden geçenleri yazdım önce bir kağıda not aldım hepsini sonra yeni yeni sözler geldi aklıma ha ole uzun yazamıyorsun zaten kısa kısa.
mesela dünyadaki en şanslı kadınım sana sahibim diye vs gibi.
günaydın ..aynaya bak hadi..sonra oku devamını...senden daha güzeli varmı=
kına gecesini birlikte yapalımmı vs yazdım içimden geçenleri işte. belki güzel bir müzik eşliğindede aklına gelebilrs özler

Yazdıklarınız güzelmiş. Aslında şu an uzun uzun düşünecek vaktim de yok kpssye hazırlanıyorum A grubu için kafam da o kadar dolu ki o kadar da unutkan oldum ki bu dönemde tam da sevgilim asker benden böyle notlar filan bekliyormuş geçen bir şeyler göndermiştim insan içine not da yazar bari diyor. :9: O bana güzel şeyler yazardı hep hem de uzun uzun ama ben de yok hiç öyle yetenek. genelde kızlar şikayetçi olur erkeklerin odunluklarından bizimki de benden şikayetçi. :27:

Yazdıklarınız güzelmiş. Aslında şu an uzun uzun düşünecek vaktim de yok kpssye hazırlanıyorum A grubu için kafam da o kadar dolu ki o kadar da unutkan oldum ki bu dönemde tam da sevgilim asker benden böyle notlar filan bekliyormuş geçen bir şeyler göndermiştim insan içine not da yazar bari diyor. :9: O bana güzel şeyler yazardı hep hem de uzun uzun ama ben de yok hiç öyle yetenek. genelde kızlar şikayetçi olur erkeklerin odunluklarından bizimki de benden şikayetçi. :27:

bende sevgilmle ilk tanıştıgımda o romantik ben öküz modundaydım:D
bazı şeyleri gorunce aaa felan derdi. o kalpleri mesajlarıda gorunce sen bukadar romantikmiydin ya dedi:D

Ne güzel olmuş hepsi:)
Bende onun doğum günü için kalpli bi kutu yapıp içinede seninki gibi güzel şeyler yazmıştım fotosunuda koydum konulara bakarsan görebilirsin:)

acıkcası iyi etmıssınız ama keşke sen bırazcık abartmasaydın bak sonra alısır nısanlın ;) bide nısanlın ileriye donuk seyler almıs işte ıkınızın kullanacagı seyler yada evlılık uzerıne vs ... sende keşke kişiye özel değilde ikinizin ortak kullanabılecegı birşeyler alsaydın yada yaptırtsaydın mesela,ikinizin fotosu olan bi takvim veya yapboz tarzı bişiler olabılırdı;)bu aldıklarında guzel tabıkı.. ikinizde iyi gunlerde kullanın cicilerinizi ;)

benimkisi en ilginc hediye oldu eşime bu yıl :)) doktor eline benim saframı vermiş :52::1::1: bide beni tabıkı hastane odasında...

eşimde bana horlamasını takdim etti,garibim uyuyakalmıs basımda :9::9:

Back
X