- Konu Sahibi FashionbyHatis
bikaç arkadaş resimleri koymamı rica etmişti resimleri paylaşayım.
oncelikle sevgililer gününü bundan sonra pek kutlayacagımı sanmıyorum yabancı bir adamdan ötürü olduğunu biliyordum ancak katolik kilisesinden oldugunu bilmiyordum.
rahatsız oldum.
bizim yıldönümümüzü 29 ekimde kutlayamamıştık nişanlıyken bari bitane kutlayalım dedik.
neyse
öncelikle
sevgililer gününden dugun tarihimize kalan 46 gun için her gün e bir mesaj yazdım sabah okuması ıcın
kutunun ıcıne mor kuru cıcekler koydum. kokulu
eldiven aldım kar desenli elleri üşümesin diye.paketledim
gömlek almıştım içime sinmedi lacivert pantolon aldım.
saat aldım lacivert bir kutunun ıcıne gömdüm yapraklar döktüm üstüne aynı mor renginden.
ve güzelce sardım.
ayrı ayrı paketledim.
benim nişanlım cok beğendi özelikle o kartları sen bole romantikmiydin ya dedii
karşılığında o bana bernardodan cupcakeli bir tepsi almış(cupcake hastasıyımda bu yuzden) o tepsiyi bernardoda gormuştum okadar para etmez demiştim
inekli bardak almış ikitane:)birlikte içecekmişiz:)
birde buket yaptırmış..
yemek yedik evde birlikte başbaşa tatlı almış .
cok mutlu oldum <
Eki Görüntüle 347235 Eki Görüntüle 347234 Eki Görüntüle 347233 Eki Görüntüle 347232 Eki Görüntüle 347231 Eki Görüntüle 347230 Eki Görüntüle 347229 Eki Görüntüle 347228 Eki Görüntüle 347227 Eki Görüntüle 348007 Eki Görüntüle 348008
hediye poşet kutularının resimlerini çekmeyi unutmuşum .
maviyi mavi kutuya koydum.
beyaz hediyeyi kırmızı güllü hediye poşeti almıştım poşet dediğim karton kutu poşet ona koydum.
pantolonunu kırmızı beyaz güllüye koydum.
birde puf terlikler almıştım akşam verdim onuda
işte sevgilimin nişanlımın aldıkları
Eki Görüntüle 347994 Eki Görüntüle 347995 Eki Görüntüle 347996 Eki Görüntüle 347997
oncelikle sevgililer gününü bundan sonra pek kutlayacagımı sanmıyorum yabancı bir adamdan ötürü olduğunu biliyordum ancak katolik kilisesinden oldugunu bilmiyordum.
rahatsız oldum.
bizim yıldönümümüzü 29 ekimde kutlayamamıştık nişanlıyken bari bitane kutlayalım dedik.
neyse
öncelikle
sevgililer gününden dugun tarihimize kalan 46 gun için her gün e bir mesaj yazdım sabah okuması ıcın
kutunun ıcıne mor kuru cıcekler koydum. kokulu
eldiven aldım kar desenli elleri üşümesin diye.paketledim
gömlek almıştım içime sinmedi lacivert pantolon aldım.
saat aldım lacivert bir kutunun ıcıne gömdüm yapraklar döktüm üstüne aynı mor renginden.
ve güzelce sardım.
ayrı ayrı paketledim.
benim nişanlım cok beğendi özelikle o kartları sen bole romantikmiydin ya dedii
karşılığında o bana bernardodan cupcakeli bir tepsi almış(cupcake hastasıyımda bu yuzden) o tepsiyi bernardoda gormuştum okadar para etmez demiştim
inekli bardak almış ikitane:)birlikte içecekmişiz:)
birde buket yaptırmış..
yemek yedik evde birlikte başbaşa tatlı almış .
cok mutlu oldum <
Eki Görüntüle 347235 Eki Görüntüle 347234 Eki Görüntüle 347233 Eki Görüntüle 347232 Eki Görüntüle 347231 Eki Görüntüle 347230 Eki Görüntüle 347229 Eki Görüntüle 347228 Eki Görüntüle 347227 Eki Görüntüle 348007 Eki Görüntüle 348008
hediye poşet kutularının resimlerini çekmeyi unutmuşum .
maviyi mavi kutuya koydum.
beyaz hediyeyi kırmızı güllü hediye poşeti almıştım poşet dediğim karton kutu poşet ona koydum.
pantolonunu kırmızı beyaz güllüye koydum.
birde puf terlikler almıştım akşam verdim onuda
işte sevgilimin nişanlımın aldıkları
Eki Görüntüle 347994 Eki Görüntüle 347995 Eki Görüntüle 347996 Eki Görüntüle 347997
Son düzenleyen: Moderatör: