• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Şuan Basılan Davetiyem

jillican

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
davetiyemiz
Örnek :
nq9wnn.jpg

içine yazılan notumuz

260e9o6.jpg

çok şirin bir davetiye insanın düğününe gelesi gelir :nazar:
mutluluklar

teşekkür ederim yazıda birazcık tereddüt ettik ama böyle bi davetiyeye klasik cümleler gitmezdi :)

çok güzel olmuş çok cici :)

bayıldımmmmm opuyorumnanaktan

350 tanesi 280 tl tuttu.. :) birkaç model daha vardı beğendiğim damat bey bunu beğenince hadi bu olsun dedik :):) gerçi benimde istediğim olmuş oldu..diğer beğendiklerimin fiyatı biraz uçuktu..

bende böyle çöp adamlı istemiştim. içinden kırmızı bi kalp çıkıo ama benmkı cok sunnet davetıyesı gıbı dıo anlasamıoruz :) senın kı cok güzelmiş canm

sade şık birşey istiyorlarsa bu sayıda basım 350 üzerine çıkıyor..ben bir model beğendim birebirde gördüm bayıldım kendisine :) 475 tl tutuyor 350 tanesi :) zaten herkeste düşünce aynı atılıcak saklanmayacak fazla ödemenin manası yok..ama bana göre de akılda kalır birşey olmalı :)

Ne güzel çöp adam ve çöp kadın.Allah hayırlı etsin ve tamamına erdirsin canım mutluluklar

davetiye hakikaten davet ediyor hani... :)

insan merak eder "acaba gelin ne cevap verecek?"... "az sonra..." :)

evet evet 1 ay sonra :D:D bakalım gelin adayı ne cevap vericek

Yazı çok orjinal olmuş, insanın düğüne gidesi geliyor cidden...

çok şirin,en güzelide klasikleşmiş sözlerin olmaması,yaratıcı bi davetiye tebrikler:)

Çok yaratıcı bir yazı reklam gibi :D

Back
X