işte **tmyy** nin söz fotoları:)

hayırlı ugurlu olsuun cnm
buarada annen amma gencmıs masallah :)

canim cok cok cok guzelsin...
Allah bahtini da guzel etsin..
cok guzel bir gun olmus..

tmmy canım harıkasın canım benım ALLAH tamamına erdırsın aman nazar degmesın canım hemserıme

canım 41 kere maaşallah:asigim:
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıylaopuyorumnanaktan

hayırlı ugurlu olsuun cnm
buarada annen amma gencmıs masallah :)

teşekkür ederim cnm. evet herkes bizi abla kardeş sanıyo. erken evlenmenin faydaları sanırım:)

canim cok cok cok guzelsin...
Allah bahtini da guzel etsin..
cok guzel bir gun olmus..

ççoook teşekkür ederim tatlım benim.
tmmy canım harıkasın canım benım ALLAH tamamına erdırsın aman nazar degmesın canım hemserıme

ayyy canım benim çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

çok hoş olmuşsun
Allah tamamına erdirsin inşalah
mutluluklar dilerim

süper gözüküyorsunuz fotolarda annenede maşllah valla genç kız gibim:):) allah tamamına erdirsin

Rabbim her genç kıza nasip etsin sevdiğiyle yeni bir hayata adım atmayı.bu senin sözündü ama alıntı yapamadım
amin canım hayırlı uğurlu olsun çok şık hanım hanımcık olmuşun

allah tamamına erdirsin. resimleriniz çok çok güzel çıkmış. anneciğinde maşallah çok genç vede güzel bir hanım. eh anneler güzel olunca o evin böyle güzel prensesleri oluyor. tekrar tebrikler .

çok güzel çıkmışsın tatlımŞeniz allah tamamına erdirsin.elbise seç muhteşemopuyorumnanaktan

çok hoş olmuşsun
Allah tamamına erdirsin inşalah
mutluluklar dilerim

çok teşekkür ederim.a.s.

süper gözüküyorsunuz fotolarda annenede maşllah valla genç kız gibim:):) allah tamamına erdirsin
teşekkür ederim cnm.
annem benim yaşımdayken ben varmışım kucağında. diyo banaki çok erken verdim seni:)))

Rabbim her genç kıza nasip etsin sevdiğiyle yeni bir hayata adım atmayı.bu senin sözündü ama alıntı yapamadım
amin canım hayırlı uğurlu olsun çok şık hanım hanımcık olmuşun

canım benim çok sağolŞeniz

allah tamamına erdirsin. resimleriniz çok çok güzel çıkmış. anneciğinde maşallah çok genç vede güzel bir hanım. eh anneler güzel olunca o evin böyle güzel prensesleri oluyor. tekrar tebrikler .

ayyy ne güzel sözler bunlar. çok çok çok teşekkür ederimŞeniz

allah tamamına erdirsin...mutluluklar..

amin çok teşekkür ederim

çok güzel çıkmışsın tatlımŞeniz allah tamamına erdirsin.elbise seç muhteşemopuyorumnanaktan
Şeniz

canım benım ne kadar guzel cıkmıssın once masalah dıyım en son resım de damatla sen ıkınızn gozlerınızn ıcı guluyo hep boyle olur ıns 10 sene 20sene gecsedee ay cok mutlu oldumya sacın cok guzel rengıne bıttım kıyafetın gayet bugune uygun cok abartılı degıl ama kesınlıkle sadede degıl cok guzel cnm bı omur mutlu huzurlu sevgı sadakat saygı ıle harmanlanmıs evlılık yasayın ınssss canım benım yaa hayırlısı ıle Rabbım tamamına erdırsın kem gozlerden korusunnn

oyyy canım benim ne güzel dileklerde bulunmuşsun. çok sağolasın. çok teşekkür ederim hemşom benimŞenizŞenizŞeniz
hayırlı uğurlu olsunn

teşekkür ederim neslicimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…