hayırlı ugurlu olsuun cnm
buarada annen amma gencmıs masallah :)
canim cok cok cok guzelsin...
Allah bahtini da guzel etsin..
cok guzel bir gun olmus..
tmmy canım harıkasın canım benım ALLAH tamamına erdırsınaman nazar degmesın canım hemserıme
canım 41 kere maaşallah:asigim:
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıylaopuyorumnanaktan
çok hoş olmuşsun
Allah tamamına erdirsin inşalah
mutluluklar dilerim
teşekkür ederim cnm.süper gözüküyorsunuz fotolarda annenede maşllah valla genç kız gibim:):) allah tamamına erdirsin
Rabbim her genç kıza nasip etsin sevdiğiyle yeni bir hayata adım atmayı.bu senin sözündü ama alıntı yapamadım
amin canım hayırlı uğurlu olsun çok şık hanım hanımcık olmuşun
allah tamamına erdirsin. resimleriniz çok çok güzel çıkmış. anneciğinde maşallah çok genç vede güzel bir hanım. eh anneler güzel olunca o evin böyle güzel prensesleri oluyor. tekrar tebrikler .
allah tamamına erdirsin...mutluluklar..
Şenizçok güzel çıkmışsın tatlımŞeniz allah tamamına erdirsin.elbise seç muhteşemopuyorumnanaktan
canım benım ne kadar guzel cıkmıssın oncemasalah dıyım en son resım de damatla sen ıkınızn gozlerınızn ıcı guluyo hep boyle olur ıns 10 sene 20sene gecsedee ay cok mutlu oldumya sacın cok guzle rengıne bıttım kıyafetın gayet bugune uygun cok abartılı degıl ama kesınlıkle sadede degıl cok guzel cnm bı omur mutlu huzurlu sevgı sadakat saygı ıle harmanlanmıs evlılık yasayın ınssss canım benım yaa
hayırlı uğurlu olsunn
canim allah tamamina erdirsin insallah....
mutlulugunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?