işte **tmyy** nin söz fotoları:)

canım çok hoş olmuşsun elbisen saçın herşey mükemmel Allah tamamına erdirsinnnopuyorumnanaktan

oyyy canım benim ne güzel dileklerde bulunmuşsun. çok sağolasın. çok teşekkür ederim hemşom benimŞenizŞenizŞeniz

teşekkür ederim neslicimŞeniz

cnm artık sen bası baglısın opucuklerı enıstem gormesınmafoldumben:) hersey gonlunce olsuunn en kısa zamanda nısan dugu nresımlerınıde gormeyı rabbım nasıp etsın ve pastanıcokacimcoook

mutluluğunuz daim olsun inş..RAbbim hayırlısıyla tamamına erdirsinn :Saruboceq:

cnm artık sen bası baglısın opucuklerı enıstem gormesınmafoldumben:) hersey gonlunce olsuunn en kısa zamanda nısan dugu nresımlerınıde gormeyı rabbım nasıp etsın ve pastanıcokacimcoook

olsun gizli gizli öperim ben seni Şeniz
nişanımda düğünümde inşallah burda olursunda canlı canlı görürsün nişanımı düğünümü pastamı:)))

çok güzel olmuşsun canım.Hayırlı olsun.Tebrik ederim.Mutluluklar.Çok yakışmışsınız birbirinize.Ama 41 kere maşallah annene..Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten hiç yaşını göstermiyor....

olsun gizli gizli öperim ben seni Şeniz
nişanımda düğünümde inşallah burda olursunda canlı canlı görürsün nişanımı düğünümü pastamı:)))

ah trabzonda olsam anınd abaskın yapar senınle beraber pastayı kacırırdımkaydirigubbakcemile3
artık burdan pastaya pardon :) sana bakmakla yetınıcem:asigim::asigim:

hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin işallahh opuyorumnanaktan

çok güzel olmuşsun Allah tamammına erdirsin

çok teşekkür ederim cnm.

çok teşekkür ederim bersucumŞeniz
evet göstermiyo diyolar yaşını, annem 42 yaşında ben 22. genç yaşta çocuk sahibi olunca böyle arkadaş gibi oluyo işte. zaten o benim arkadaşım gibi. Allah başımdan eksik etmesin onu.

ah trabzonda olsam anınd abaskın yapar senınle beraber pastayı kacırırdımkaydirigubbakcemile3
artık burdan pastaya pardon :) sana bakmakla yetınıcem:asigim::asigim:

hiçmi gelmicen yaaaaaaaa:gitme:

Allah tamamına erdirsin cnm.Elbisende çok asilmiş,yakışmış :)

çok teşekkür ederim mısracımŞeniz

hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin işallahh opuyorumnanaktan

amin cnm çok sağolopuyorumnanaktan

allah tamamına erdirsin canımmm mutluluklarrr

çok teşekkür ederim nilüferncimŞeniz

oyyyyyyy canımcım cok şükür askerin geldi bugünleride gördük yasadık opuyorumnanaktan
cokkk mutluyum cokkk sevindim cnm arkdşm senin adına cok güzelsin maşallah
hersey cok güzel görünüyo yüzün hep böyle güldüm bir ömüt mutlu ol bitanem :asigim:
Allah tamamına erdirsin inş utandırmasın öptüm güzel yanaklarından tebriklerrrr a.s.
velved ben bu arada :))

Canım çok tatlı olmuşsun a.s.
Ayrıca ilk defa görüyorum çok da güzelmişsin :asigim:
Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsunn allah ağız tadınızlaa mutluluğunuzu sürdürsün
mutluluklar...

çok teşekkürler cnma.s.

malesef cnm busenede teğet gecıyorum orayı

inşallah seneye teğet geçmezsinde düğüne gelirsin:asigim:

çok sağolasın canım velvedim benim. yerim seni ben. Rabbim sanada ömür boyu mutluluklar versinŞeniz

kız gelırsem senı kacırırmmm bu guzellıkk :asigim: basımı dondurdu en ıyısı ben gelmıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…