canım çok hoş olmuşsun elbisen saçın herşey mükemmel Allah tamamına erdirsinnnopuyorumnanaktan
oyyy canım benim ne güzel dileklerde bulunmuşsun. çok sağolasın. çok teşekkür ederim hemşom benimŞenizŞenizŞeniz
teşekkür ederim neslicimŞeniz
cnm artık sen bası baglısın opucuklerı enıstem gormesınmafoldumben:) hersey gonlunce olsuunn en kısa zamanda nısan dugu nresımlerınıde gormeyı rabbım nasıp etsın ve pastanıcokacimcoook
mutluluğunuz daim olsun inş..RAbbim hayırlısıyla tamamına erdirsinn :Saruboceq:
olsun gizli gizli öperim ben seni Şeniz
nişanımda düğünümde inşallah burda olursunda canlı canlı görürsün nişanımı düğünümü pastamı:)))
çok güzel olmuşsun Allah tamammına erdirsin
çok güzel olmuşsun canım.Hayırlı olsun.Tebrik ederim.Mutluluklar.Çok yakışmışsınız birbirinize.Ama 41 kere maşallah annene..Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten hiç yaşını göstermiyor....
ah trabzonda olsam anınd abaskın yapar senınle beraber pastayı kacırırdımkaydirigubbakcemile3
artık burdan pastaya pardon :) sana bakmakla yetınıcem:asigim::asigim:
Allah tamamına erdirsin cnm.Elbisende çok asilmiş,yakışmış :)
hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin işallahh opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin canımmm mutluluklarrr
hayırlı uğurlu olsunn allah ağız tadınızlaa mutluluğunuzu sürdürsün
mutluluklar...
malesef cnm busenede teğet gecıyorum orayı
oyyyyyyy canımcım cok şükür askerin geldi bugünleride gördük yasadık opuyorumnanaktan
cokkk mutluyum cokkk sevindim cnm arkdşm senin adına cok güzelsin maşallah
hersey cok güzel görünüyo yüzün hep böyle güldüm bir ömüt mutlu ol bitanem :asigim:
Allah tamamına erdirsin inş utandırmasın öptüm güzel yanaklarından tebriklerrrr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?