Iste Tüm Evim

Valla benim herkesten farklı olarak beğendiğim bir yer var ki o da giyinme odası. Harika...Diğer şeyler harika da zaten. Orası daha bir harika...En büyük hayallerimden biri, evimde giyinme odasının ayrı olması...Allah mutlu, huzurlu günlerinizde oturmanızı nasip etsin...

güzel bir ev pırıl pırıl güle güle otur canım,
eveet karar verdim beyaz kapı daha şık ferah temiz duruyor kapılarım beyaz olucak.
paylaşımiçin teşekkürler,

canim gercekten cok guzel evin gule gule otur iyi gunlerde insallah :Saruboceq:, ama ne cok ugrasmisin bu kadar resmi cek ve yukle ayol ben 3 resim yukleyene kadar basim agridi mafoldumben , tarzin bana cok benziyor yerimseniben, oturma odasi, salon temizle temizle bitmez allah yardimcin olsun ustelik belli cok duzenli biriinde kafamçokkarıştı

çok zevklisin ve muhteşem bir evin. Madem bu kadar güzel bir eve sahipsin ve fotolarını koydun buraya bana bir borcun var :kedi: o salondaki perde fonlarının üzerindeki tüylü süsleri nerden aldın, kaça aldın hemen söylemelisin :teytey: huzurun, mutluluğun hi bitmesin inşallah.

evın dekorasyonundan cok aslında evın temızlıgıyle tertıplılıgıyle ılgılendım ben,evın hem ıc acıyor hemde gardrobun cok duzenlı :) gule gule otur.

Sadece salonunuzu görebiliyorum. o da bir harika ben de beyaz severim, en azından açık renkleri tercih ederim. Ama insanı çok yoruyor.. Temizlik konusunda:=)
Yalnız ben mutfağı merak ettim göremiyorum tekrar yüklemeniz mümkün mü fotoyu yakında mutfağımızı yaptırıcaz da fikir olsun diye rica eidyorum..
Güle güle oturun evinizde.. Çok huzurlu..

Maşallah,canım güle güle otur hepsi çok hoş ve asilbir şey sormak istemiştim bu arada salon halının markası nedir ve kullanışlı mı silme ve süpürme açısından......

Ay o banyoda sadece dus mu banyo felan yapiliyor mu ev alirsak bizde oyle bi sey dusunuyoruz da, mutfagin da harika, aynisindan kirmizi bizde istiyoruz, aceba azcok fiyatini bilyormusn acaba? evin harika, mutfak super, koltuklar hos, hele kirmizi olan off, Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah canim kizinla esinle Aminnnnnnn ...

Eviniz harika güle güle oturun.Bursa da hangi semtte merak ettim.En çok giyinme odasını sevdim ayrı bir odamı yoksa yatak odasından açılan bir bölmemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…