Iste Tüm Evim

Evini çok beğendim ama mutfağın arkadaşların dediği gibi biraz soğuk. Renklendirmek için birşeyler ekleyebilirsin. Bunların dışında söylenecek fazla birşey yok. Ev güzel. İyi günlerde oturmak nasip olsun inş.

Evin çok hoş.Güle güle otur canım.Yalnız bir an evvel duvardaki siyah boruları boyatmanı tavsiye ederim.Güzelim evi bozuyor.Sana söylüyorum ama benimki de yakında öyle olacakmafoldumben

Arkadaslar gibi bende evine bayıldım güle güle, saglıklı ve huzur ıcınde otur canımm
Benimde su an evım yapılıyor güzel fikirler aldim tsk ediyorum ınsallah bende birgün evimi sizlerle paylasırım

herşey çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin.bir tek şeyi uyumsuz buldum spor modern bir tarz yapmışsın da bu danteller niye? örtü kullanmasan ya da uyumlu örtüler kullansan daha güzel olur bence yerimseniben

evin cok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin.senin yerinde olsam evimin resmini koymazdım nazara gelirsin bak-tatlicadiarzu-bebeginin odasınıda görmek isterim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…