- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
- Konu Sahibi nimesaybycn
-
köşe koltuk model ve rengini çok beğendim
salon takımının rengi bumu:18:
canım ilk olarak konsolun aynası almamakla ve yerine tablo koymakla iyi yapmışsın bence daha şık olucaktır.ve köşem takımın rengide fuşya yapacakmışsın bence çok güzel bir tercih çünki oturma odan cıvıl cıvıl olur mis gibi.salon takımının bence rengi güzel bu renk olsa bile yemek takımına uyum sağlar diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun mutlulukla otur içinde canım
güle güle kullankoltuk takımın çok güzel
Hayırlı olsuunn hepsi çok geüzellerr
Özellikle köşe takımınaa bayıldııııımmmmmgüle güle oturunnn :)
kızlar sonunda ben de mobilyalarımı aldım.inegöl'den aldık mobilyalarımızı.yatak odası,yemek odası,salon takımı ve oturma odası için köşe koltuk aldık.hepsi 10.500 lira tuttu :)
bunlar salon takımım kızlar.benim bunun bir ton açığı ve ayakları ahşap.
Eki Görüntüle 372549
Eki Görüntüle 372550
Eki Görüntüle 372551
Eki Görüntüle 372552
bu ise köşe koltuğum :) rengi fuşya olacak ve sırt minderleri açık pembe çiçekli olacak
Eki Görüntüle 372569
Eki Görüntüle 372570
Eki Görüntüle 372571
ve yemek odası takımım.bunda da vitrin ve konsolun aynası olmayacak. ayna yerine tablo koyacağız. tv ünitesinin de arka tarafı kesilecek sadece alttarafı kalacak tv duvara asılacak ve yanlarına kitaplık yapılacak
Eki Görüntüle 372573
Eki Görüntüle 372574
Eki Görüntüle 372575
yatak odamın maalesef resimleri yok şuan için en ısa zamanda onları eklicem.
yorumlarını bekliyorum kızlar :)
hepsine bayıldım kesinlikle harika bir evin olacak Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canım
nisan'da bursada mobilya fuarı var canım o zamana kadar fiyatlar iyi bi 10 gün sonra çok ucacak dedi fiyatlarımız.şuan zaten %20 indirimleri var onun üstüne bize tanıdık indirmi de yaptılar ondan böyle ucuza geldi.
çok beğendim, güle güle kullan:)) hemde çok uyguna almışsın
bizde 2 aydır istikbal-doğtaş-bellona-kelebek geziyoruzgezmediğimz yer kalmadı, artık nişanlımla kavga ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?