İstediği erkeği kendine aşık eden kadın?

Ben erken desemde pesimden kossun arkadas, israr etsin. Onunla neden bulusmam gerektigine ikna etsin beni.. desinki: biz konusalim nasilsa ilerde ikimizde birbirimizi gormek isteyecegiz.. o zaman yesil isik yakarim yani.. ben daha erken demeyle beni kezban ilan etcekse defolsun gitsin

Ama daha tanışalı 3 4 gün oldu buluşma teklifini hemen kabul mu etmem gerekirdi
Bulusmaya erken mi dediniz
Sebep ?
Gel nikah kıyalım demiş gibi muamele cekmişsiniz hem bozulur hemde sogur sevecegi varsa da artık -1le baslıyorsunuz bu maratona gecmiş olsun

Ama daha tanışalı 3 4 gün oldu buluşma teklifini hemen kabul mu etmem gerekirdi
3-4 olmus ama görmeden hoslanmıssın hatta hayaller kurmaya baslamıssın bile
Bu isteklerin icinde erken değil mi
Hem bulusalım dediyse tamam bi saate kulenin altında demeyecektiniz ki
Atıyorum bir hafta atıyorum ongün sonraya planlasacaktınız
Hem belki sen onu istemeyeceksin belli mi olur bos bos günlerce konusup vakit öldürecegine gör aradan cıksın ne olur

İstediği erkeği kendine aşık eden kadın; cinselliği iyi kullanabilen kadındır bana göre. Buradaki “aşık etme” kavramıda, geçici bir süre elde tutmak demek. Sonsuz bi mutluluk, bağlılık roller ve projeler üzerine kurulmuyor. Sen onu seversin, o seni sever ve birlikte olursun. Bu kadar. Kimse birbirine duygu yüklemesi yapmaya çalışmaz.

İnternetten biriyle tanıştıysanız buluşabilirsiniz de. Birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz sonuçta ve bu görüşmeden mümkün değil. Neden reddettiğinizi anlayamadım. Gidin, kendiniz olun, sevecekse sevsin oda.

Birde suna inaniyorum.. eger pozitif elektrik alindiysa ne kadar cok beklenirse bulusma icin o kadar guzel olabiliyor sonucu:)

Birde suna inaniyorum.. eger pozitif elektrik alindiysa ne kadar cok beklenirse bulusma icin o kadar guzel olabiliyor sonucu:)
Ben buna inanmıyorum hiç :) o sanalda mesajlaştığın kişiyi aslında kendi tonlamanla seslendiriyosun. Normalinde söylese ya ne diyo mu be dicekken, cümleyi öyle bi algılıyosun ki yaa ne sevimli bişeyy, kalp kalp fln diyosun :)
Görünce de kafandaki kişi olmadığı için daha biyük hayal kırıklığına uğruyosun.
Başlarda görüşmek sonra uzun konuşmak olur ama

Uzun konusarak belkide normalde tanissan sevmeyecegin bir adamida seviyor olabilirsin. .. sadece uzun sureli paylasim yapilirsa daha cok gornek istiyosun bence. terside mumkun tabii.

Uzun konusarak belkide normalde tanissan sevmeyecegin bir adamida seviyor olabilirsin. .. sadece uzun sureli paylasim yapilirsa daha cok gornek istiyosun bence. terside mumkun tabii.
İşte esas benim demek istediğim de o. Normalinde sevmeyeceğin hoşlanmayacağın özellikleri olan birini kendi düş dünyanda revize edip seviyosun. Tabiki buluşmak istiyosun daha çok.
Sonra buluştuğunda gerçekten sevgili gibi görüşmeye başladığında sorun oluyor.

Hem onu istiyorsun hem de buluşmak isteğine erken, hayır filan diyorsun .
Senin kafan karışmış
Bence uzunca bir süre kimseyle buluşma
Kendine güvenene kadar ve hislerinden emin olana kadar kafanı dinle
Belli ki çok istemiyorsun ve güven problemin var
O yüzden uzatma derim, onunla olmayacaksın demek ki

Ben ben ben ben taktım kafayı biraz uğraştım sonunda deli gibi aşık ettim. Şimdi evliyiz 5 ay olcak.

Aynen oyle oluyor bencede.. bu hem arti hem eksi olabiliyor zaten. : )

Azim tatlım. Ona hayalindeki kızı verdim. Aslında extra çok çaba yoktu Çok sevdiğim için gözüm kördü. Ben çıldırırım istediğim şeyler için çok üzüldüm yoruldum kırıldım.
Umudum tam bitiyordu ki, BİTTİ dedim Özgürsün anladım beni sevemezsin vs ayrıldım. Bir mesaj hayır şimdi olamaz. Bu kadar iyi gelmişken bana aşkı ogretmisken hayır şimdi değil seni seviyorum ben dedi. Hissettirdi bunu yavaş yavas.. Tabuları olan bir adamdı ama yıkıldı.. Sevgimle onu kendime döndürdüm:) )

Bir erkeği aşık etmenin, etkilemenin tek yolunun cinsellik olduğunu sanmak tam bir saçmalık. Duruş, bakış, zeka da etkileyebilir. Herkes 15 yaşında ergen gibi düşünmüyor.

3 4 gün içinde hoşlantı duymuş olabilirsiniz. Erken demek yerine buluşma tarihini ileri atabilirdiniz. Kendi anlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…