- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi SalakSacma
-
İrem derici mi aşık ediyormusİrem Derici. Sonra olaya Hatice karışmıştı
Heh hatirladim evet:)( o hatice her ise karismasin bi zahmetİrem Derici. Sonra olaya Hatice karışmıştı
Bulusmaya erken mi dediniz
Sebep ?
Gel nikah kıyalım demiş gibi muamele cekmişsiniz hem bozulur hemde sogur sevecegi varsa da artık -1le baslıyorsunuz bu maratona gecmiş olsun
Bu şekilde konuşan kadınların genellikle hitap ettiği bir erkek kesimi oluyor. O erkek kesimi de benden uzak Allah'a yakın olsun. Önemli olan yürekli merhametli insan bulmak, ortamcı seri köz getirci çocuğu herkes kafalar.
3-4 olmus ama görmeden hoslanmıssın hatta hayaller kurmaya baslamıssın bileAma daha tanışalı 3 4 gün oldu buluşma teklifini hemen kabul mu etmem gerekirdi
Ben buna inanmıyorum hiç :) o sanalda mesajlaştığın kişiyi aslında kendi tonlamanla seslendiriyosun. Normalinde söylese ya ne diyo mu be dicekken, cümleyi öyle bi algılıyosun ki yaa ne sevimli bişeyy, kalp kalp fln diyosun :)Birde suna inaniyorum.. eger pozitif elektrik alindiysa ne kadar cok beklenirse bulusma icin o kadar guzel olabiliyor sonucu:)
Uzun konusarak belkide normalde tanissan sevmeyecegin bir adamida seviyor olabilirsin. .. sadece uzun sureli paylasim yapilirsa daha cok gornek istiyosun bence. terside mumkun tabii.Ben buna inanmıyorum hiç :) o sanalda mesajlaştığın kişiyi aslında kendi tonlamanla seslendiriyosun. Normalinde söylese ya ne diyo mu be dicekken, cümleyi öyle bi algılıyosun ki yaa ne sevimli bişeyy, kalp kalp fln diyosun :)
Görünce de kafandaki kişi olmadığı için daha biyük hayal kırıklığına uğruyosun.
Başlarda görüşmek sonra uzun konuşmak olur ama
Irem dericiydi dogru:)Bülen Ersoy olabilir
İşte esas benim demek istediğim de o. Normalinde sevmeyeceğin hoşlanmayacağın özellikleri olan birini kendi düş dünyanda revize edip seviyosun. Tabiki buluşmak istiyosun daha çok.Uzun konusarak belkide normalde tanissan sevmeyecegin bir adamida seviyor olabilirsin. .. sadece uzun sureli paylasim yapilirsa daha cok gornek istiyosun bence. terside mumkun tabii.
Ben ben ben benİyi günler kk nin güzel kadınları
Şimdi benim size bir sorum olcak " istediği erkeği elde eden , kendine aşık eden kadın " sizce var mıdır ya da aranızda var mı böyleleri ? Yoksa bi erkek istemediği sürece kadın kendini sevdiremez mi .
Yani örnek vereyim sosyal medyadan tanıştığım hoşlandığım biri var ben istiyorum ki biz buluşalım ben onu seviyim oda beni sevsin belki kulağınıza saçma gelir evet çok tehlikeli sosyal medya aracılığı ile tanışmak ama içimde böyle bi his var işte . Aslında o yazdı bana ufak bi tanışma aşaması geçirdik 4 5 gündür her gün mutlaka konuşuyoruz ama akıcı değil napıyosun nerdesin gibi buluşulım dedi ben erken diyince biraz bozuldu ne yapmalıyım sizce hadi bana bi akıl verin çaba mı göstermeliyim yoksa o isterse mi olur ?
Aynen oyle oluyor bencede.. bu hem arti hem eksi olabiliyor zaten. : )İşte esas benim demek istediğim de o. Normalinde sevmeyeceğin hoşlanmayacağın özellikleri olan birini kendi düş dünyanda revize edip seviyosun. Tabiki buluşmak istiyosun daha çok.
Sonra buluştuğunda gerçekten sevgili gibi görüşmeye başladığında sorun oluyor.
Ben ben ben bentaktım kafayı biraz uğraştım sonunda deli gibi aşık ettim. Şimdi evliyiz 5 ay olcak.
Azim tatlım. Ona hayalindeki kızı verdim. Aslında extra çok çaba yoktu Çok sevdiğim için gözüm kördü. Ben çıldırırım istediğim şeyler için çok üzüldüm yoruldum kırıldım.Nasıl olduuu
cayci huseyin:)Hangi unluydu o? Istedigim erkegi kendime asik ederim diyen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?