- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ben de etmezdim. Evet gorusmek onemli ama once bir yazisma ve arama performansina bakıp benim uzerimdeki etkisini gormek isterdim. Dogrusu bu mudur bilmiyorum ama 3- 4 gundur yazistigim birini gormek cok da icimden gelmezdi yani ne yazip da beni o kadar meraklandirabilir ki?Ama daha tanışalı 3 4 gün oldu buluşma teklifini hemen kabul mu etmem gerekirdi
Evet aslında bu da doğru.Ben de etmezdim. Evet gorusmek onemli ama once bir yazisma ve arama performansina bakıp benim uzerimdeki etkisini gormek isterdim. Dogrusu bu mudur bilmiyorum ama 3- 4 gundur yazistigim birini gormek cok da icimden gelmezdi yani ne yazip da beni o kadar meraklandirabilir ki?
Cayci huseyin gaymiymis:))cayci huseyin:)
O guven var birazda onun kadar guzel degilim: (
allah seni ne .etmesin. nerden biliyon tontrikocumCayci huseyin gaymiymis:))
İyi günler kk nin güzel kadınları
Şimdi benim size bir sorum olcak " istediği erkeği elde eden , kendine aşık eden kadın " sizce var mıdır ya da aranızda var mı böyleleri ? Yoksa bi erkek istemediği sürece kadın kendini sevdiremez mi .
Yani örnek vereyim sosyal medyadan tanıştığım hoşlandığım biri var ben istiyorum ki biz buluşalım ben onu seviyim oda beni sevsin belki kulağınıza saçma gelir evet çok tehlikeli sosyal medya aracılığı ile tanışmak ama içimde böyle bi his var işte . Aslında o yazdı bana ufak bi tanışma aşaması geçirdik 4 5 gündür her gün mutlaka konuşuyoruz ama akıcı değil napıyosun nerdesin gibi buluşulım dedi ben erken diyince biraz bozuldu ne yapmalıyım sizce hadi bana bi akıl verin çaba mı göstermeliyim yoksa o isterse mi olur ?
İrem dericiHangi unluydu o? Istedigim erkegi kendime asik ederim diyen:))
atlıyo atlıyo. "Level"Çok aşina değilim sosyal medyadan ilişki mevzularına ama. Gözlemlediğim kadarıyla sosyal medyadan tanışan kişiler ilişkide ''level'' atlamıyor. Yani hep dediğiniz gibi ''naber, naptın'' muhabbetinde takılı kalıyor mevzular.
Bu sebepten görüşme isteği varsa, siz de epey hoşlanıyorsanız ertelemeniz gereksiz olmuş bence. Buluşulursa işler ilerler.
Bilmiyorum ama ben demistimki;allah seni ne .etmesin. nerden biliyon tontrikocum
Hangi unluydu o? Istedigim erkegi kendime asik ederim diyen:))
cok alemsinBilmiyorum ama ben demistimki;
Cayci huseyin erkek mi hoslaniyo diye :))
Cogu erkek zaten atlar bu tarz bi teklife:)) yani kadinlar kendilerini bisey sanir: (istediği erkekle yatabilen kadın desen anlarım, ama istediği erkeği "aşık etmek" diye bir şey yok.
konuya gelince adamla buluşmadıysan yeterince istemedin demek ki
hic sorma bir ara benim kocayada musalat olmustu fena bozdummm:)Cogu erkek zaten atlar bu tarz bi teklife:)) yani kadinlar kendilerini bisey sanir: (
Bugun senle anlasamiyoz bacim:)) hahaha kim musallat oldu:) erkek degil dimi musallat olsn:)hic sorma bir ara benim kocayada musalat olmustu fena bozdummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?