İstediği erkeği kendine aşık eden kadın?

Ama daha tanışalı 3 4 gün oldu buluşma teklifini hemen kabul mu etmem gerekirdi
Ben de etmezdim. Evet gorusmek onemli ama once bir yazisma ve arama performansina bakıp benim uzerimdeki etkisini gormek isterdim. Dogrusu bu mudur bilmiyorum ama 3- 4 gundur yazistigim birini gormek cok da icimden gelmezdi yani ne yazip da beni o kadar meraklandirabilir ki?

Bu kadar istiyorsanız buluşma teklifini reddetmeyecektiniz.
Buluşmadan sanalda yazış yazış yazış nereye kadar.
Bana güven vermez ama siz sanaldan tanışmaya sıcak bakıyorsanız buluşun.
Kalabalık mekanlarda buluşun bi tanışın.

Evet aslında bu da doğru.
3-4 günde ne konuşmuş da bu kadar etkilenmiş olabilirlerki.
Neyse bakalım, herkesin gönlüne göre olsun :)

Konu sahibi bunu bizim sana sormamız gerekiyor asıl buluşma teklif etmiş işte hoşlandığın kişi

Var, ben. Şimdiye kadar içimde kalan kimse olmadı valla. Bir şekilde bişiler yaşadım istediğim erkekle ama iyi ama kötü bir şekilde bitti. Belki ben benden etkilenen adamlardan etkileniyor olabilirim ama. Bir de böyle çok yakışıklı erkekler genelde ilgimi çekmezdi. Bana kafası çalışan adam yakışıklı görünüyor.

Ha bir de kendimi naza çekmem sizin gibi. Etkilendiysem ve buluşma teklifi geldiyse reddetmem. Teklif gelmediyse ben teklif ederim, hiç çekinmem. Madem hoşlandınız niye reddettiniz ki?

Sosyal medyadan tanışma olayını benim yaşlı beynim pek almıyor. Ben de eşimle 12 sene önce internet üzerinden tanıştım ama biz bir topluluğa üyeydik, ortak ilgi alanını paylaşıyorduk. Öncesinde 1 yıl kadar yakın arkadaş olduk zaten. Sosyal medyadan tanışıp hop sevgili olalım fikri biraz acayip geliyor açıkçası.

Çok aşina değilim sosyal medyadan ilişki mevzularına ama. Gözlemlediğim kadarıyla sosyal medyadan tanışan kişiler ilişkide ''level'' atlamıyor. Yani hep dediğiniz gibi ''naber, naptın'' muhabbetinde takılı kalıyor mevzular.

Bu sebepten görüşme isteği varsa, siz de epey hoşlanıyorsanız ertelemeniz gereksiz olmuş bence. Buluşulursa işler ilerler.

atlıyo atlıyo. "Level" misal biz çılgınca nikah kararı aldık ve herkesten habersiz evlendik 6 yıllık evliyiz ve çok mutluyuz. Bide bebemiz olursa her şey daha güzel olacak

Ay bugüne dek kimi kafaya koyduysam elde ettim. Kimi beğendiysem ayaklarıma kadar geldi. Asla reddedilmedim. Ama seksi bir araç olarak kullanmadım. Çevremde de genel anlamda cekici biri olarak bilinirim. Bir erkeği elde edebilmek icin cinsel obje olmaya gerek yok. en azından ben öyle bir kadın olmadım. Özgüvenim yüksektir. Çoğu kadına göre zekamı da fazla bulurlar. Çok kitap okurum altı boş konuşmam. Yemeyi içmeyi gezmeyi giymeyi bilirim.
Bunlar bir kriter olabilir. En önemlisi. de ağzım güzel laf yapar. 10 tane kızı içinde bile sohbetimle herkesin kulak kesilmesini sağlarım.

Eşim dışında kimseyle de cinselligi yaşamadım. Zaten bir kadın dikkat çekiciyse önce bizim hemcinslerimizin gözünde kasar damgası yiyor malesef.

Yanş demem o ki bu bahsettiğiniz kadın türünden var ve illa seksle bağlamıyor kendine.

Ben hemen atlayıp gorusme taraftarı degılım bak kızı nasıl dusurdum oluyo.
Bende wsımle netten tanıstım sohbet sitesınden ve aynı ıldenız. Ortak cevremız ve kulturlerımız aynı cıktı. 2 hafta sonra gorusme kararı aldık gayet sevıyelı bı gorusmeydı ama dedıgım gıbı ortak tanıdık cok. 3.5 saaat muhabbet ettık. Cok keyıflı bı gorusmeydı ve 3 ay sonra nişan 6. Ayda nikah ve 10. Ayda dugun yaptık. Nikah doguya atanma durumjm vardı ama subat ataması olmayınca atanamadkm.

Eşimde der her zaman hemen atlamaman, sevıyelı davranman, ve tanıdıklardan aldıgım bılgıler senı tek gecelık olanlardan ayırdı der.

istediği erkekle yatabilen kadın desen anlarım, ama istediği erkeği "aşık etmek" diye bir şey yok.
konuya gelince adamla buluşmadıysan yeterince istemedin demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…