22 yaşındayım 7 aydır birlikteyiok aşık oldum ve o da bana açıldı sevgili olduk. ancak bu sureçte daha çok iki yabancı gibiyiz. gün içinde mesajlasıyoruz, bazen arıyorum, o çok nadir arıyor çalışıyor. akşamları benim zorumla buluşuyoruz. hiç bana görüşelim mi? seni çok özledim. bugun de bir şeyler yapalım dedıgını hatırlamıyorum. bunları hep ona soyluyorum ama degisen hiçbişi yok. ilk ne zaman el ele tutuştuğumuzu hatırlamıyor, ay dönümlerimizi es geçiyor. ben öyle seviyorum ki hep kavga çıkarıp sonra bir aşkım lafına kanıyorum. bilmiyorum... insan 7 ayda sevgilisine bir hediye, bir çiçek almaz mı? almıyor. maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
bitirmek ve sonrasında acı çekmek, onu özlemek ancak arayamamak görememekten çok korkuyorum.
Ay dönümü mü??
Hatırlayan erkek bulursan müzeye kaldıralım. Ay dönümü nedir ayrıca fazla abartmayın yahu bi sevgili olduk, öpüştük, el ele tutuştuk, ilk defa aşkım dedik diye bunu her ay kutlayacaksak balo salonlarından çıkmayalım bence.
Bir süre arama sorma ilgisiz davran anca öyle anlarsın ne istediğini.
Sen böyle ilk defa saçımı ellemiştin, ilk defa beraber gülmüştük diye tarih tutarak neticesini iyice kaldırmışsın vatandaşın. Böyle devam edersen pek bir şey bekleme karşı taraftan
Bu kısmı tam olarak anlamadım, biraz açar mısın? Hesabı hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben demişsin. Bunda ne anormallik var?maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
Ben ki ilgiyi çok severim kedi gibiyim ama o kadarı fazla gelir bunaltırBenim herifinsanın hoşuna gitmiyo da değil, yalan yok.. sevmem öyle sevgililer günüdür falan ama.
Ben ki ilgiyi çok severim kedi gibiyim ama o kadarı fazla gelir bunaltır
Aynen canım. Ama doğum günü ve yıldönümünü önemserim. Yani aşırı beklentim olmaz ama ufacık da olsa bir şey alması ya da iş yerime bi çiçek gönermesi çok hoşuma gider :)Ben de senin gibiyim arkadaşım. vıcık vıvıklık da sıkar insanı... her şey dozunda güzel.. zaten kadın kendini bebek gibi hissetmek ister ben böyle düşünüyorum, aşırısı zarar.. her şeyde olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?