istediğim beden, ruhen tatmin edemeyen karşı cins..

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
22 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz. çok aşık oldum ve o da bana açıldı sevgili olduk. ancak bu sureçte daha çok iki yabancı gibiyiz. gün içinde mesajlasıyoruz, bazen arıyorum, o çok nadir arıyor çalışıyor. akşamları benim zorumla buluşuyoruz. hiç bana görüşelim mi? seni çok özledim. bugun de bir şeyler yapalım dedıgını hatırlamıyorum. bunları hep ona soyluyorum ama degisen hiçbişi yok. ilk ne zaman el ele tutuştuğumuzu hatırlamıyor, ay dönümlerimizi es geçiyor. ben öyle seviyorum ki hep kavga çıkarıp sonra bir aşkım lafına kanıyorum. bilmiyorum... insan 7 ayda sevgilisine bir hediye, bir çiçek almaz mı? almıyor. maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
bitirmek ve sonrasında acı çekmek, onu özlemek ancak arayamamak görememekten çok korkuyorum.

Hediye vs kısımlarından evvelinde takılacağım nokta şudur benim: niye görüşmeyi teklif etmiyor, özlediğini bile söylemiyor?

Sevgisini belli edemeyen adamlara da uyuzumdur. anlayamam çünkü ben belli edebilen biriyim, aksini anlayamıyorum. hiç yoktan özledim demek çok mu zor? bence bu belli edememeye girmiyor.

Valla seven adam tavırları değil.
Niye zorluyorsun ki görüşmek için.
Acı çekmek tercihim olurdu şöyle bir durumda.
Acıdan gebersem bile..

Ay dönümü mü??
Hatırlayan erkek bulursan müzeye kaldıralım. Ay dönümü nedir ayrıca fazla abartmayın yahu bi sevgili olduk, öpüştük, el ele tutuştuk, ilk defa aşkım dedik diye bunu her ay kutlayacaksak balo salonlarından çıkmayalım bence.
Bir süre arama sorma ilgisiz davran anca öyle anlarsın ne istediğini.
Sen böyle ilk defa saçımı ellemiştin, ilk defa beraber gülmüştük diye tarih tutarak neticesini iyice kaldırmışsın vatandaşın. Böyle devam edersen pek bir şey bekleme karşı taraftan

Benim herif insanın hoşuna gitmiyo da değil, yalan yok.. sevmem öyle sevgililer günüdür falan ama.

Buluşalım demiyor özlediğini söylemiyor.
Kusura bakma ama seni sevdiğini sanmıyorum.
Ve onsuz yapamam edemem deme, yaparsın.

Reactions: Yeu
Açık ve net sevmiyor. Yanlış anlama sakın

Seviyo mu sevmiyo mu onu bilemem ama neticede senin istediğin ve beklediğin gibi biri olmadığı aşikar neden uzatıyosun ki boş yere

maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
Bu kısmı tam olarak anlamadım, biraz açar mısın? Hesabı hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben demişsin. Bunda ne anormallik var?

İlgi kavramından beklentileriniz çok başka gibi geldi bana. Yani ay dönümü hatırlamak, 6-7 ayda bir hediye almak bunları erkekler zaten genel olarak yapmaz. Erkeği geçtim ben bile hatırlamıyorum sevgilimle ay dönümlerimizi. Ha şöyle muhabbetler geçiyor "Vay anasını bugün 10 ay olmuş :)" ama o kadar yani, hediyeleşmek falan bana abartı geliyor.

"Niye görüşmüyorsun, niye buluşmuyorsun beni sevmiyor musun?" diye sürekli söylemek de ters tepki yapar. Adamın söyleyesi varsa da söyleyesi gelmez. Şahsen benim gelmez, itici bir şey. Hesap ödeme kısmına değinmiyorum bile. Kaç yaşındasınız hala "Niye ortak ödüyorum bana bir şeyler ısmarlasın" olayını kadınlara yakıştıramıyorum. İlla ısmarlama olacaksa da bir gün o yemek ısmarlıyorsa sen kahve ısmarla. Bunlar çok ayıp geliyor bana. Sevdiğini hissetmiyorsanız o başka, ama ilgilenmiyordan anladıklarınız buysa daha çok hayal kırıklığına uğrarsınız. Beklentileriniz abartılı geldi bana.

Şu aşkı erkeklere az versen susar , çok versen kusar
İçinde dünyanın en büyük aşığı olsan da dışından belli etmeyeceksin .
Ne kadar alıyorsan o kadar vereceksin .
Bakınız kadın nasıl bakıyor adama . Hak ettiğinden fazlasını veriyor . Sonuç ne ayrılık .

Eklentiler

• fft99_mf7046329.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 84
  • untitled.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 96
Tabiri caizse odun erkek denir ya o tarz erkeklerden demek ki.ozel günleri falan hatırlanması sorun değil de buluşmaya hevesli olmaması hediye almayı dusunememesi falan kötü.Ama çok da değiştiremezsin evlenirsen falan bu dertlerden yakınır durursun

Bence kendi arayana kadar arama buluşalim diyene kadar da buluşma belki senin ısrarından pek fırsat kalmiyodur ona

Sevmiyor bence zorlama ben olsam askımdam ölsemde bana boyle davranan bırıne kalkıp bulusalım demem o özledim demeden bende özledim demem biraz kendini geri cek kacan kovalanır misali

Ba ı söylediklerinde haklısın bazılarını ise abarttigini düşünüyorum. Hangi erkek hatırlar ki ay dönümünü ?? Yıl dönümü olsa neyse. Hesap konusuna gelince yani öğrenci değil ki bu bir o bir sen oduyorsunuz. Maddi durumu fena değil dedin. Ne biliyim battı gözüme benim

Aynen canım. Ama doğum günü ve yıldönümünü önemserim. Yani aşırı beklentim olmaz ama ufacık da olsa bir şey alması ya da iş yerime bi çiçek gönermesi çok hoşuma gider :)

Neden böyle adamlara takılı kalırız bilmem? Hayır mutlu değilsin işte neden zorlarsın demi ama? Ben ayrılık acısından ölen insan da görmedim.

Yani ay dönümünü falan bende hatırlamam hiçte takılmam öyle şeylere ama görüşelim demiyorsa özlüyorum demiyorsa bu adamın sana verdiği çok birşey yok, ne bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…