- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Ay dönümü mü??
Hatırlayan erkek bulursan müzeye kaldıralım. Ay dönümü nedir ayrıca fazla abartmayın yahu bi sevgili olduk, öpüştük, el ele tutuştuk, ilk defa aşkım dedik diye bunu her ay kutlayacaksak balo salonlarından çıkmayalım bence.
Bir süre arama sorma ilgisiz davran anca öyle anlarsın ne istediğini.
Sen böyle ilk defa saçımı ellemiştin, ilk defa beraber gülmüştük diye tarih tutarak neticesini iyice kaldırmışsın vatandaşın. Böyle devam edersen pek bir şey bekleme karşı taraftan
Ay donumu
Aklima ay basi geldi, malum kadin halleri.
Belki konu sahibi ay basi oldugu icin boyle bos bos ay donumu kutlamalrina takilmistir, buda bi teori
Ahahah.. bak öyleyse iyi işte. Yoksa adamın işi gerçekten zor. Bir gün sevgilisine "Geçen ay bugün bu saatlerde ne yapıyorduk" diye sorabilir
aydönümü kutlamak nedir ki?22 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz. çok aşık oldum ve o da bana açıldı sevgili olduk. ancak bu sureçte daha çok iki yabancı gibiyiz. gün içinde mesajlasıyoruz, bazen arıyorum, o çok nadir arıyor çalışıyor. akşamları benim zorumla buluşuyoruz. hiç bana görüşelim mi? seni çok özledim. bugun de bir şeyler yapalım dedıgını hatırlamıyorum. bunları hep ona soyluyorum ama degisen hiçbişi yok. ilk ne zaman el ele tutuştuğumuzu hatırlamıyor, ay dönümlerimizi es geçiyor. ben öyle seviyorum ki hep kavga çıkarıp sonra bir aşkım lafına kanıyorum. bilmiyorum... insan 7 ayda sevgilisine bir hediye, bir çiçek almaz mı? almıyor. maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
bitirmek ve sonrasında acı çekmek, onu özlemek ancak arayamamak görememekten çok korkuyorum.
22 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz. çok aşık oldum ve o da bana açıldı sevgili olduk. ancak bu sureçte daha çok iki yabancı gibiyiz. gün içinde mesajlasıyoruz, bazen arıyorum, o çok nadir arıyor çalışıyor. akşamları benim zorumla buluşuyoruz. hiç bana görüşelim mi? seni çok özledim. bugun de bir şeyler yapalım dedıgını hatırlamıyorum. bunları hep ona soyluyorum ama degisen hiçbişi yok. ilk ne zaman el ele tutuştuğumuzu hatırlamıyor, ay dönümlerimizi es geçiyor. ben öyle seviyorum ki hep kavga çıkarıp sonra bir aşkım lafına kanıyorum. bilmiyorum... insan 7 ayda sevgilisine bir hediye, bir çiçek almaz mı? almıyor. maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
bitirmek ve sonrasında acı çekmek, onu özlemek ancak arayamamak görememekten çok korkuyorum.
ilk ne zaman el ele tutuştuğumuzu hatırlamıyor, ay dönümlerimizi es geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?