Görüşünüz için teşekkür ederim. İnsan gibi yorum yapılabildiğini tekrar gösterdiğiniz için yine teşekkür ederim. Ustalar doğru düzgün eve gelmediler. Mesela haftada bir gün geldiler 3-4 gün gelmediler. Ondan dolayı işimiz çok uzadı. Ben de okulda asistanım ve sabahtan akşama kadar okulda durmamızı istiyor okul. Bazen sabah 7'de çıkıp akşam 22'de eve geldiğim bile oldu. Zaman yönetimi yapamadım. Ama ailem de anlayışsız. Biraz yardım etseler ne olurdu sanki? Benden hem akademisyen/memur olmamı istiyorlar hem de her şeyi mükemmel yapmamı istiyorlar.Düğüne gidip çalışmamayı anladım ama nevresimler yıkanıyor diye çalışmamayı gerçekten anlayamadım. Ben de şu an yl yapıyorum, aynı zamanda bir işte çalışıyorum, evliyim ve evin her işi sadece eşimle bende. Buna rağmen çalışacak vakit oluyor. İnsanın hayatında her zaman bir iş çıkabilir mesela ev tadilatı yapılırken kütüphaneye gidebilirdiniz ustalarla babanız anneniz ilgilenmiştir büyük ihtimalle. Perdeler makinede yıkanırken bir uçtan ders çalışılabilirdi mesela. Okullar açılmadan ne alışverişi yapılması gerekiyordu o kısmı anlayamadım dersler başladığında hocalar o zaman söylüyor ne kitap alınacağını. Yani kısacası biraz bahane geldi bana bunlar ne yazık ki. Kardeşiniz evlenmek istiyorsa o onun sorunu bunun için yapabileceğiniz bir şey yok takın kulaklığı dersinize odaklanın. Gündüz ses mi oluyor gece çalışın kpss / ygs-lys zamanı hep geceleri ders çalıştım ben. Hoşlanılan çocuk için üzülmek de belli bir yaştan sonra çok olur işi değil lisede falan üzülmüştüm en son. Ders ayrı aşk meşk ayrı çalışırsınız mola verince gene aşk acısı yaşarsınız yani. Benim fikrim bu şekilde bence zaman yönetiminizi daha iyi ayarlamanız gerekir.
Bence kardeşiniz gibi bencil olmanız lazım. Her şeye yardım etmişsiniz ama sonuç olarak hiçbiri görülmemiş. Boşverin kim ne sorun yaşarsa yaşasın kim nereye giderse gitsin siz kendi hayatınıza eğitiminize öncelik verinGörüşünüz için teşekkür ederim. İnsan gibi yorum yapılabildiğini tekrar gösterdiğiniz için yine teşekkür ederim. Ustalar doğru düzgün eve gelmediler. Mesela haftada bir gün geldiler 3-4 gün gelmediler. Ondan dolayı işimiz çok uzadı. Ben de okulda asistanım ve sabahtan akşama kadar okulda durmamızı istiyor okul. Bazen sabah 7'de çıkıp akşam 22'de eve geldiğim bile oldu. Zaman yönetimi yapamadım. Ama ailem de anlayışsız. Biraz yardım etseler ne olurdu sanki? Benden hem akademisyen/memur olmamı istiyorlar hem de her şeyi mükemmel yapmamı istiyorlar.
Her hafta işimiz çıktı anlamında demiştim. Okulum eve uzak. Otobüsle gidip geliyorum. Bazı günler sabah 7'de çıkıp akşam 22, 22.30 gibi geldiğim oluyordu. Benden size tavsiye biraz insan olmayı deneyin. Merak etmeyin bir şey kaybetmezsiniz. Ağzıma gelin de çakın hadi kolaysa. Bu nasıl bir üsluptur ya?Annem haftasonu nevresim yıkadı ders çalışamadım :) buna güldüm.
Geceler de çuvala girmedi. Bazen oturup gün boyu elinde kahve istediğin saatte ye iç ders çalış olmuyor hayat. Çok zorlu şartlarda da ders çalışılabilir. Konuşmak kolay falan deyip durmayın ağzınızın üstüne bir tane çakacak kadar ders çalışma tecrübesi olan çoktur.
Tek derdim var kadro bulup şu evden defolup gitmek. Benim kimsenin hayatıyla oynamak gibi bir derdim yok. Tek derdim ekonomik özgürlüğüm.yani kusura bakmayın da siz daha kendi hayatınızın kontrolünü sağlayamamış biri olarak neden akademik kariyer yapmaya niyetlendiniz ki? başka insanların hayatları ile mi oynamak istiyorsunuz akademiye girip?
Tek derdim var kadro bulup şu evden defolup gitmek.
Ayrı evim olunca hiç kimse engel olamaz merak etmeyin.siz kadro bulacaksınız ama insanların hayatlarını yönledirecek derslere girip bi de not vereceksiniz aynı zamanda. akademik kariyer, sadece sizin kadronuz anlamına gelmiyor. insanların başını yakacaksınız anası nevresim yıkadığı için "benim işim var" diyemeyen ve sırf bu yüzden çalışamadığını bahane eden karakteriniz yüzünden
Ayrı evim olunca hiç kimse engel olamaz merak etmeyin.
Kadro çıkınca değil başka şehirde kadro bulunca ayrı evim olacak. Ben onu demek istedim. Neyse iyi günler. Lütfen daha fazla yormayın beni.siz kadro çıkınca ayrı eviniz oalcağını mı sandınız? siz daha iki satır ders için bile ailenize laf söyleyemiyorsunuz. madem o kadar kolay, çalışın ve paranızı kazanın. o zaman evden ayrılabilirsiniz. hem de kimsnein günahına girmemiş olursunuz.
Kadro çıkınca değil başka şehirde kadro bulunca ayrı evim olacak. Ben onu demek istedim. Neyse iyi günler. Lütfen daha fazla yormayın beni.
Peki teşekkürler hanımefendi.konunuza yorum yapacak insanlara siz karar veremezsiniz. bunu bi netleştirelim de bundan sonra kullanıcılara cevap verirken aklınızda bulunsun.