squat yaparak bacak ve kalcada kilo almiyorsun, kas olusuyor sadece.
malesef istedigin yerden kilo alamiyorsun, bu herkesde farkli ve genetik olarak belirlenmis
squat yaparak bacak ve kalcada kilo almiyorsun, kas olusuyor sadece.
malesef istedigin yerden kilo alamiyorsun, bu herkesde farkli ve genetik olarak belirlenmis
tamam ama o zaman dedigin gibi sen zaten o bölgede kilo aliyormussun squat yaparak kalinlasiyor dedigin gibi ama spor ile kilonun nereye gidecegini yönlendiremezsin
Kizlar benimde kıvrımlarım yok kiloyu göbekten aliyorum kalçadan almak mumkun degil bende squat yaparak kalcalarim daha da kuculecek diye korkuyorum. Aranizda squat ile kalça büyüten var mi?
Kizlar benimde kıvrımlarım yok kiloyu göbekten aliyorum kalçadan almak mumkun degil bende squat yaparak kalcalarim daha da kuculecek diye korkuyorum. Aranizda squat ile kalça büyüten var mi?
bacaklarım şekillensin diye squat yaptım bende biraz fark etti ama sonra bıraktım cidden çok zorluyordu ve kilo vermekten çok korktum aşırı ter atıyordum çünkü. keşke devam etseydim..
benim problemim bacaklarımla arkadaşlar çok zayıf bacak boyumda uzun kendimde zayıfım ayrıca bacaklarımın arası geniş yani aralıklı dar pantolon giyemiyorum bi önerisi olan var mı