Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğiniz kızılı açıcı olmadan yıpratmadan elde edin (loreal majicontrast resimli)

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
96
İçel Mersin
Arkadaşlar o kadar çok kuaför gazabını yaşadımki anlatamam ve her seferinde kızıla heveslenip tekrar siyaha boyadım.. sonra bu boyayla karşılaştım ve benim mucizem oldu diyebilirim. ilk çıt çıtlarımda denedim rengi siyah olmasına rağmen sadece bu boyayı sürdüm ve açıcı olmadan yıpratmadan çok güzel bir kızıl verdi. kendi saçım yine okadar tatlı bir renk olduki. ilk size çıt çıtlarımın resmini koyuyorum farkı görüceksiniz sormanız gereken ne varsa cevaplıyabilirim :21:

$15112011352.webp

Son düzenleme:
ben netten sipariş verdim canım 27 tl fiyatı. ama 1 tüpe biraz ıgora kırmızı yoğunlaştırıcı ekledim ceviz büyüklüğünde çok fazlada değil 4 parça uzun çıtçıtlarıma yetti bol bol kullandım birde düşün yani.. zaten saçlarına kızıllığı verdiğin zaman normal derecedeki bir boyaylada çok rahat devam edebilirsn. yeterki o kızıllığı ver ve bu boya gerçekten harika sonuçlar çıkarıyor. kendi saçlarım benim daha açıktı şimdi dışarı çıkıyorum birkaç saatliğine işim var gelirgelmez yüklücem kızlar resmi ..:26:

merakla bekliyorum cicim :)))) bende boyamadan ilk senin yaptığın gibi yapacağım sonra kendi boyamı boyayacağım teşekkürler,fotoğrfı bekliyoruz kısa zamanda :)

çıtçıtlar boyalımıydı peki? o da önemli eğer boyasız doğal saçsa zaten böyle tutması normal boyalıysa ve bu renk tuttuysa mucize gibi bir şey bende boyarım yani

kızlar benim saçlarım kızıldı ama istediğim tonu yapamadılar arkadaşında gazıyla saçlarımı platin sarısına çevirdim ama annemlerin moralimi bozmasıyla rengini değiştirdim saçlarımı fena kuaför yaktı falan .. sonra tabi ben yine dayanamadım ve boyalarımı sipariş ettim şimdi önceki saç rengimle şuanki tutan rengi ekliyorum kızlar..

kendi saçım bu renkti :

Eki Görüntüle 290279

şimdi resmini çektiğim saçlarım :

$sacımm.webp

saol canım ya kuaför saçlarımı öyle biyaktıki birdaha ölüceğimi bilsem gitmem evde al yap daha rahat yemin ederimki hemde ne tatlı renk oldu bende sizlerle paylaşıyım belki yardımım dokunur istedim canım. ölü bu saç artık byayı kabul etmez denilen saçımda bu rengi verdiyse :33:

çok güzel olmuş güle güle kullanın gerçekten beğendim şunu sormak istiyorum çıt çıtlarınız boyamıydı peki yoksa boyanmamış doğal saçmıydı? ona göre bende boyayabilirim sizin renginizden baya koyu saçım ve boyalı

canım bilmiyorum boyalımıydı değilmiydi hediye geldi bana ne desem ne sölesem yalan olur.. benim saçlarımda boyalıydı ve koyuydu hatta saçım boyayı kabul etmioken o rengi aldı mutlaka saçına kızıllık verir bence. ama daha koyuysa akosun kırmızı toz açıcıları var ondan kullanabilirsin üstünede bu boyayı sürersen bence istediğin rengi elde edersin :6:

Son düzenleme:
ben aslında kırmızı istemiyorum bakır kızıl istiyorum bu boyanında bakırı varmış o yüzden sorayım dedim açıcı falan şu an kullanamam nisan gibi kuaföre giderim artık kendim açmaya cesaret edemem :) yinede teşekkürler

naptın aldınmı canım boyaları bahsetsene biraz çok merak ettim :17:

canım ben de syoss un kırmızısıyla patlıcan morunu karıştırıp kullandım tam istediğim renk oldu ama aktı. Bir dahaki sefere bununla karıştırıp deneyeceğim. Güzel olursa koyarım buraya da resmini :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar igora kırmızı yoğunlaştırıcıdan aldıgımda boya kabına dökerken renk mor çıktı. normalde böyle mi yoksa bana hatalı ürün mü verdiler. Yogunlaştırıcı kullananlar bilgi verebilir mi?

Back
X