Ben şöyle bir sıralama takip ettim :) Öğrenciyken drugstore ürünleri kullandım, çalışmaya başlayınca high-end ürünler almaya başladım, deneye yanıla aslında aralarında o fiyat farkına değecek bir tarafları olmadığını farkettim ve sonuçta orta karar diyebileceğimiz markalara döndüm.dior, lancome, este lauder, clinique, ysl rimelleri kullandım, güzellerdi de, ama loreal rimele döndüm örneğin.Aynı performansı daha ucuza alabildiğimi farkettim çünkü.loreal ürünlerini fiyat/performans olarak çok başarılı buluyorum.Renkli kozmetiklerim çoğunlukla loreal, pudram maxfactor, maybelline in de ruj ve balmlarının güzel olduğunu farkettim yakın zamanda.Cilt bakım ürünlerinde clinique, bioderma ve yine loreal ürünlerim mevcut.'alabileceğim en pahalı ürünü alayım' mottosundan 'beklentimi karşılayan en uygun ürün hangisiyse onu alayım' mottosuna geçtim, bana birşey kazandırmadığını, aksine para kaybettirdiğini farkettim çünkü.Geçenlerde bi yanılıp orogold ürünleri aldım mesela, ama yağlı cildime fazla geldi nemlendirmeleri ve 20-30 tl lik loreal skin perfection serime döndüm yine.