istediklerinizi nasıl yaptırırsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok inat bitanemm:asigim:

İlk tamam aşkım derim olur onun dediği gibi.tatlicadiarzu
Ama sonradan Hep benim istediğim Olur :)
Sadece başta he derim. Ters gitmem O gader :icecream:

:kahve:

Son düzenleme:
Kabul ettirmem.
Farklı düşünüp birbirimize saygı göstereceğiz ki gelişelim.
Evlilik yarış değildir, birbirini alt etme çabası neden?
Eşim istiyorsa ben istemesem bile sonuna kadar desteklerim.
Hayat onun hayatı.

nasıl yani... bence konuyu tam anlamadın...

yorumların tamamını okudum ama nedense cogu bayanda illa dedigini yaptırmak gibi bi diretme gordum (dogru ya da yanlıs istekler). Bence, bu tarz diretmeler cok yanlıs, bir erkegin sabahtan aksama dek kafasının etini yemek, surat astırmak kaprislerde bulunmak bence insanı bıktırır.Yani dusunsenize sevgilimiz ya da esimiz bize surekli bunu yapsa hosumuza gidermi?? Cevabın hayır oldugunu duyar gibiyim...
Bence mantıklı olan neyse onu yapmalıyız bayanlar..Erkeklerimiz bizi seviyorlar diye bizi reddedemezler surat asmanin ya da dır dır yapmanın bize zarar getireceni dusunuyorum.

kızlar ben genelde masajla hallediyorum bu durumu :) çünkü hiçbir erkek masaja dayanamaz ve inanın herşeye evet der.benim eşim kenidisi söylüyor bunu zaten,bana masaj yaparak istediğiniz yaptırırsn diye :))

Bu soruyu şimdi eşime sordum 'ne istersen yap de yaparım' dedi inanırsanız:roflol:

Böyle bir durumda hiç kalmadım birbirimize zıt hiç düşünmedik hep zevk aldığımız sevdiğimiz yapmaktan hoşlandığımız birbirine benzer o yüzden fazla sorunumuz olmadı bide ilk evlendiğimizde sık sık arkadaşları arardı dışarı çıkalım diye baştan tavrımı koydum bensiz dışarda yapacağın şeylerden mutlu oluyorsan sen bilirsin gidebilirsin dedim o hiçbirzaman bensiz biryere gitmedi arkadaşları dalgada geçse yenge çetinceviz deselerde. Kolay kolay kimseden bişey istemem yapabiliyorsam kendim yaparım ama istediğim zamanda o şey muhakkak olacak yoksa krize girerim bunuda eşime empoze ettim sakın ha dedim ben bişeyi kolay kolay kimseden istemem buna ailem de dahil sende dahil ama istediğim şeyde o an olmazsa çok kötü olur bunu bilesin dedim bir iki başlangıçta alışamadı. Ama şimdi gayet iyi nezaman nerde birbirimizin nedemek istediğini ne istediğimizi gayet iyyi anlıyoruz başta işi sıkı tutunca gerisi geliyor ama tabiki her iki tarafında hoşuna giden olursa. insanlar birbirini iyi tanırsa buda zamanla oluyor sorun kalmıyor bence

istediğimi mutlaka yaptırırım hiç şaşmaz
ilk başta bişeye karşı çıktıysa eğer fazla uzatmam ama suratım asılır
sonra kendiliğinden sırnaşmaya başlar suratımı asık görünce
aslında senin fikrinde çok güzelde ama ben böyle olsa daha iyi olur diye düşünüyorum gibi konuşmalara başlar
bende konuyu kapat artık senin dediğin olsun ben artık istemiyorum zaten derim
sonra bir ara gene konu kapanır
sonra bi bakmışımkı benim o gün ondan istediğim şey ne ise artık onu yapmış tamda benim istediğim şekilde ve herseferindede derki iyiki seni dinlemişim
"eee be adam zaten sonunda benim dediğime gelecen ne diye yalandan yere uzatıyorsun" diyemiyorum tabii sadce düşünüyorum usul usul

bukadar olur ya canım aynı benim taktiklerim aynen böyle yapıyorum ellerine sağlık :hooray:

benim isteklerime eşim bazen karşı çıksada sonuçta benim dediğim olur bunu eşimde bilir.ama istemesini bilmek lazım..isteme şekli çok önemli..zaten ben her zaman şunu derim..erkekleri pofpoflayarak,güzel yaklaşarak,kelimeleri çok iyi seçerek her istediğinizi yaptırabilirsiniz..biz 5 yıl önce batıkentte oturuyorduk..ablamda eryamanda..ben eryamana ablama yakın olmayı çok istiyordum eşimde kesinlikle eryamana taşınmayı bırakın düşünmeyi aklına bile getirmiyordu..kestirip attı ve benim belirlediğim tarihte biz taşındık herkes hayret etti hani taşınmayacaktınız diye ..ama işte ben istediğim için başardım.şimdi lojmandayım ama ablamla 2 yıl oturma zevkini yaşadım..istemeyi bilip yaptırana kadar başının etini yiyeceksiniz....

Nasil yaptiriyosunuz bunu.mesela ne syluyorsunuz?

Back
X