• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteğe bağlı kürtaj

bibby

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
4
1
6
32
Eşimin ailesiyle alakalı bilmediğim bilgiler öğrendim ve bu aileyle kan bağım olmasını istemiyorum. Onların soyunu, genini taşımak istemiyorum. hamileyim ve çocuğu aldırmak istiyorum. Sonra da boşanmak. Eğer çocuk olursa boşanmamın bi anlamı olmaz çünkü eşimden dolayı değil ailesinden gelen bir soy istemediğim için bu kararı alıyorum. İlk hamileliğimdi ve çok istiyordum. Çok da uğraşmıştık yani gelip de bana can aldırılır mı falan diye akıl vermesin kimse. Onlarla bir bağım, hukukum kalmasın istiyorum. Çocuk olursa ömür boyu olacak. Çocuksuz bi hayat isteseydim eşimle evli kalırdım. Ama çocuk demek onlarla akraba olmak demek. İsteğe bağlı kürtaj istanbulda veya türkiyede nerelerde yapılıyor? Süreci bilen biri anlatabilir mi? Gereksiz yorum yapacaklar hiç yazmasın.

Eşimin ailesiyle alakalı bilmediğim bilgiler öğrendim ve bu aileyle kan bağım olmasını istemiyorum. Onların soyunu, genini taşımak istemiyorum. hamileyim ve çocuğu aldırmak istiyorum. Sonra da boşanmak. Eğer çocuk olursa boşanmamın bi anlamı olmaz çünkü eşimden dolayı değil ailesinden gelen bir soy istemediğim için bu kararı alıyorum. İlk hamileliğimdi ve çok istiyordum. Çok da uğraşmıştık yani gelip de bana can aldırılır mı falan diye akıl vermesin kimse. Onlarla bir bağım, hukukum kalmasın istiyorum. Çocuk olursa ömür boyu olacak. Çocuksuz bi hayat isteseydim eşimle evli kalırdım. Ama çocuk demek onlarla akraba olmak demek. İsteğe bağlı kürtaj istanbulda veya türkiyede nerelerde yapılıyor? Süreci bilen biri anlatabilir mi? Gereksiz yorum yapacaklar hiç yazmasın.
Gebelik haftanız 10 dan büyükse, hiçbir yer isteğe bağlı küretaj yapmıyor maalesef

O zaman devlet ve özel hastanelerle görüşebilirsiniz sadece 4 gününüz var
Devlet hastanesinde isteğe bağlı kürtaj yapmıyor diye duymuştum.

Özel hastaneye gitmek gerekir.

Konu sahibesi geçmişler olsun inşallah.

Resmi olarak hala evli isen eşinden ve senden onay alınması gerekiyor, sadece senin onayın ile yapmazlar. İstanbul anadolu yakasındaysan bir yer önerebilirim ama daha öncesinde orada çalışmıştım.

hastaneler eş izni de istiyor. özel klinikler nasıldır bilmem.

Eşim yurtdışında gibi şeyler söyleyebilirsiniz, başka bir arkadaşınızı eşinizmiş gibi telefonda konuşturabilirsiniz.. aklıma gelenler bunlar.. kardeşimde benzer bir olay yaşadı ama aldıramadı boşandı ve maalesef o aile ile çocuk yüzünden yüz göz oluyoruz çok iyi anlıyorum sizi.. çok geçmiş olsun umarım halledebilirsiniz 🙏🏻

Back
X