isteğe baglı sezeryan istiyorum yaparmı dr

yapıyorlar. hatta bunun fiyatı bile var. yani zorunlu sezeryan daha ucuz oluyor. ben zorunlu sezeryan oldum ama bir zorunluluk olmasaydı da ben yine sezeryan isteyecektim korktuğum için. korku da aslında bir zorunluluk oluyor :)

yaparlar tabii canım merak etme dr ların daha çok işine geliyor..yarım saatde dogurttup daha fazla para alıyorlar.bende sezeryan oldum bende dr da memnun kaldıksositososito..

ben sezeryan oldum 17 ağustosda.
zorunlu sezeryan oldum.ve çok acı çektim.
seninde bi engelin yoksa sezeryan olma bence.

bende kendi isteğim üzerine sezeryan istedim ve sezeryan oldum canım dr umda yaptı yani herkesin kendi kararı dedi..özellerde yapılıyorda heralde devlet hastanelerinde pek sanmıyorum isteğe göre..ama sezreyan olduğumada hiç pişman değilimm

Son düzenleme:
bende daha hamile kalmadan kafama koymuştum sezeryan yaparım diye çünkü normal doğumla ilgili duyduklarım beni hep korkuttu.şimdi 33 haftalık hamileyim ve dr ilk baştan kesin sezeryan myomun var bitane ve rahim ağzına yakın dediğinde açıkcası sevindim.inşallah herşey yolunda gider.az kaldı bebeğime kavuşmaya ama heyecan oluyo tabiki.sonuçta hem ameliyat olmak hem anne olmak ayy çok karmaşık duygular yaşıyorum.biraz korku biraz mutluluk işte öyle bişey.

dr umla konuştum ben sez istiyorum diye o da zamanı gelince ben normal yapamam dersen sez yaparım dedi,ne demek bu yaparım demekmi:)bide isteğe bağlı sez lerde kaçıncı hafta alınır bebek

ben hafta başında gittim dr'a... doğumu sordum... normal doğumdan korkuyorum. sizin söyleyebileceğiniz bişi var mı dedim... o da dedi ki... normal doğumu sen yapacaksın ben sadece yol gösterip yardımcı olacağım sana... ben korkuyorum ve sezeryan istiyorum diyorsan ben başka bir şey söyleyemem... seni normal doğuma zorlayamam dedi... bende sezeryan istiyorum dedim... ama şimdi spinal mi, genel mi ona karar veremedim...

FLN: bende isteğe bağlıda kaçıncı haftada bebek alınıyor merak ediyorum... bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

benim hiç bir problemim yoku korktuğum için sezeryan istedim, parayı verincede yapıyorlar sağlık bakanlığına açıklma yapıyorlarya benim kinde bebbek ters geliyor diye yazmış ondan sonra sezeryan oldum.allahım iyikide sezeryan oldum çok problemsiz atlattım.ama ameliyattan sonara iyi bir bakanın olacak .sevgiler

evet bebek ters,iri şeklinde açıklama yapıyorlar devlette de olsan.
benim doktorum devletin dotoru sağolsun bu anlamda paradan ziyade benim ruh sağlığım için kabul etti.
çok da memnun kaldım.
38.haftada alıyorlar bebeği.

Sezeryan görüntülerini izle ondan sonra bu kararını tekrar gözden geçir benceakannehir

evet yapıyolar ama sezeryan olduktan sonrada burda neler yaşadığınıda anlat bize bence keşke demeden önce normali dene derim sonra ahh keşke normal yapsaydım deme hayırlısı olsun sağlıkla alırsın kucağına inş

fisfisfis artık yasak diye duydum ama özel hastanede yaparmı dr.sordum doktoruma güldü hele o zaman gelsin dedi ya

aa kim demiş yapmazlar diye...hatta üstü kapalı normal doğumla uğraşamam diyen doktorları bile duyduk...en kolayı beş dk.kada kes bebeği çıkar sonra da dik...ne var ki bunda...ama bence bu iş bu kadar keyfi tercih edilebilir olmamalı,biraz cesaret lütfen...adı üstünde sezeryan bence de gerçekten sadece kurtarma operasyonu olmalı...

ben inatla normal istedim doktorum da inatla sezeryan dedi tabii doktorun dediği oldu bebek zor durumda dedi kitabına uydurdu sezeryanı yaptı ama birşey çıkmadı al sana bir keyfi uygulama daha 2.yi doğurursam keşke normal yaptırsalar da norml yapsam bu seferde 1. sezeryan derler ya ...kısaca en güzeli adı üstünde normal

Back
X