isteğe baglı sezeryan istiyorum yaparmı dr

bence herşeyin normali güzel
mecbur kalmadıkça sezaryan olmamalı
ama ülkemizde artık sezaryan patlamısı var malesef.

özel hastaneler yapıyo diye biliyorum yani umuyorum aslında bende sezaryan istiyorum çünkü

Artık nerdeyse isteğe bağlı normal doğum oluyor bu ülkede, sanki normal olanı sezeryanmış gibi, hatta normal doğum istiyorum dendiği zaman doktorlar boş bok bakıyo insanın suratınasenağlama

slm arkadaşlar ben şu an 36 haftalık hamileyim.bir türlü hastaneye karar veremedik.çok pahalı bazı hastaneler..bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?tavsiye ettiğiniz bir hastane varmı?acilll....

slm arkadaşlar ben şu an 36 haftalık hamileyim.bir türlü hastaneye karar veremedik.çok pahalı bazı hastaneler..bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?tavsiye ettiğiniz bir hastane varmı?acilll....

Bence herşey normal giderse normal doğum yap sonradan neden sezeryan oldum diye pişman olursun 3 günde dikişlerrin iyi oluyor bence iyi düşün canım

Arkadaşlar uygun hastane Anadolu yakasında ERDEM HASTANESı 400 tl normal doğum ssk lı 750 sezeryan ben orda doğum yaptım çok güzel ilgileniyolar.

erdem hast nerde ve fıyatlar ocak ayında degısecek yanı suan sezeryan 750 ama ocakta nekadar olcak acaba bende 33 haftalık hıleyım sezeyan olmak ıstıyorum 6haftam kaldı bende hast arastırıyorum

canım son anda sezeryana girmiş biri olarak tüm sancıları 8,5 cm. ekadar epiduralsiz ve ağrı kesici hiçbir şey kullanmadan çekmiş biri olarak tavsiyem normal doğur.mecbur kalmadıkça sezeryana girme normalde bir gün bilemedin 5 gün çekersin dikişiydi kesisiydi derken ama sezeryanda derdi bitmek bilmiyor.heleki genel anesteziyi hiç tavsiye etmem o anı yaşamak bebişinin ilk bakışlarını görmekten mahrum kalma.şunuda eklemeden edemiycem ama hani derler ya sezeryan olan anneyle bebeği arasında aynı bağ kurulmaz yada sütü geç gelir bunlarda yalan.resmen tanıyor annesini soğukta kalmış penguen gibi sokuluyor koynuna.ve artık o duygudanmıdır bilmem ona baktığın an sızlıyor göğüslerin doluyor bir anda.

evet yaapıyolar ben de kendi istegimle oldum 1gündede kalktım evime gittim ama arada dikişlerin acıyo ben sigortalı 450ye olmuştum çokda memnun kaldım hrşey sana özel degiyo oparaya

ethicıda yaptım ınanılmazzzzzzzzzz memnun kaldım sezaryanla yaptım bende..
sezeryan cok agrılı evet..hala sabahları sızlamam var..wc gec kalkarsam gece usenıp..
ama tekrar hamıle kalsam hıccccc dusunmeden ali paşa oskay ethıca derım ınanılmaz sevdım doktorumuda hastanenın ilgısınıde.2500 ıstege baglı ssk lıhihoyyyt

kızlar bu başlığı ben açmiştim sorumun cevabını aldım dr yaptı sezaryen doğurdummmmm:teytey:çok da güzel geçti Allah a çok şükür darısı diğer hamişlerin basına amin

kızlar bu başlığı ben açmiştim sorumun cevabını aldım dr yaptı sezaryen doğurdummmmm:teytey:çok da güzel geçti Allah a çok şükür darısı diğer hamişlerin basına amin

canım çok sewindim sağlıkla büyüt inş bebğini darısı bizlerin başına bende sezeryan istiyorum ama doktor olmaz diyo olmadı değiştircem

Merhaba. Devlet takipte oldugu icin doktorum sezeryan ol diyemem diyor. Istege bagli oluncada ucret cok ucuk oluyor. Zorunlu sezeryan olmam gerekiyor yani ama yapamam diyor. Anlasabilecegim bir hastane doktor onerebilir misiniz?

Özelde doğum yapan tüm tanıdıklarım sezeryanla oldu. Hep bi bahaneyle acil sezeryan yaptılar. Uğraşmak istemiyorlar sanırım. Sen istemese de bi bahane bulup sezeryan olursun

Özelde doğum yapan tüm tanıdıklarım sezeryanla oldu. Hep bi bahaneyle acil sezeryan yaptılar. Uğraşmak istemiyorlar sanırım. Sen istemese de bi bahane bulup sezeryan olursun
Ben acil olmak istemiyorum :( yani o stres ve sanciyi cekip sezeryan olmanin anlami yok bence. zorunlu sezeryan randevu ile olsun istiyorum.cok mu sey istiyorum :)

Back
X