• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşteki kadın müdüre gidip arkamdan kapasite yok demiş.Bir şeyi on kere soruyor demiş.Gerçekten akıl sağlığımı yitireceğim gerçekten bana yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Ben o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni mahvetti

İş yerinde herkes herkesin arkasından konuşur, herkes başkasının hatalarını büyütür. Canınızın sıkılması normal ama ağlayacak kadar da değil.
Ayrıca söyleneni anlamadığıniz bence doğru bir şey. KK'da da size neler söyleniyor,işinize gelen kısmı anlayıp aynı hataları yapıp sonra 'neden böyle oldu' diye aglaniyorsunuz. Neden iş yerinde söyleneni işinize geldiği gibi anlayıp aynı hataları yapmayasiniz ki???

Yoktur ben ona bir şey demiyorum . Ama işi öğretti de ben mi öğrenmedim diyorum . Gerçekten aklım almıyor ya cidden salak sanıyorum artık kendimi
İşini öğrenmeye çalışmak yerine burada açtığın topiclerden dertlerini görmesek belki destek olabilirdik...

İş yerinde herkes herkesin arkasından konuşur, herkes başkasının hatalarını büyütür. Canınızın sıkılması normal ama ağlayacak kadar da değil.
Ayrıca söyleneni anlamadığıniz bence doğru bir şey. KK'da da size neler söyleniyor,işinize gelen kısmı anlayıp aynı hataları yapıp sonra 'neden böyle oldu' diye aglaniyorsunuz. Neden iş yerinde söyleneni işinize geldiği gibi anlayıp aynı hataları yapmayasiniz ki???
Ama o özel hayat ben anlıyorum sizi. Gerçekten bir de benim açımdan bakar mısınız . Buradaki hakaretler artı işyerinde kadının bana yaptığı . Gerçekten o kadar üzülüyorum ki peki nasıl davranmalıyım şu saatten sonra

Ben o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni mahvetti
Bu durumu bende yaşamıştım. İşe giderken ayaklarım geri geri gidiyordu. Ağlıyordum her gün. Ama sonra dedim ne gerek var bunlara. Müdürün bana gösterdiği ya da göstermediği çekilip kendi yaptığı her şeyi kağıt kalem alıp yazdım. Not tuttum ve ona asla sormamaya başladım. Eğer onun yapmadığı ya da göstermediği bir şey var da direk kendisini çağırıp işlemi devrettim. Çalıştığım sektörde patronum resmen tebrik etti beni hatta müdüre karşı savundu bile. Ve en son işe girmiş kişi olarak benden öncekilerden önde gidiyordum. Bana kalırsa eğer imkanınız varsa bu şekilde yapın. Her şey sizin elinizde. Allah kolaylık versin inşallah 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X