- 28 Haziran 2011
- 63.659
- 159.827
- 898
- Konu Sahibi zorunlualann
Gerçekten mi memurmuş 
ben sınav kazanayım diye uğraşayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorunlucum bellki de gerçekten kapasiten yoktur.
Siz hangi pozisyon da çalışıyorsunuz? İlk amiriniz yanınızda ki kadın mı müdürünüz mü?Ben o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni mahvetti
Ben mi o kadının sırtına bindirildimİş bilen memurun sırtına bindiriliyor bu tipler, büyük haksızlık aslında, ikisi de aynı maaşı alıyor halbuki. Bir yerde idare edilmeye çalışmak yerine, başka bir birimde potansiyeline göre değerlendirilebilir. Ama tabi kurumun şartlarına bağlı bu da.
Bilmiyorum, sırf bu anlattıklarından çıkarmak güç. Ama defalarca anlattığından anlamayan biri yorucu oluyor.Ben mi o kadının sırtına bindirildim
Gerçekten çok teşekkür ederim . İnanın normal mesaımın dışında bir çok kez gidip çalışıyorum . Sürekli işten geç çıkıyorum yetişsin yapayım diye okumaya çalışıyorum ama uygulama da farklı oluyor aradığım bilgiyi bulmaya çalışıyorum . İlk kes bir örnek geldiğinde o bununonceden bir çok kez yapmış olduğunda ben hiç yapmamış olmama rağmen al yap demedi . Ben yapıyorum sen başka bir şey yap dedi . Gerçekten hakkım yenildi . İnşallah dilerim ki gerçek yüzü görünür . O kadar yoruldum ki artıkiş yerinde Mobbing alasını görüyorum üst sorumlu tarafından 1,5 senedir fakat sonra düşündüm ki adam bilmediği şeyleri bana soruyor ben ondan yaşça küçüğüm. yani sonradan dank etti beni kıskanıyor önüne geçmemden korkuyor sürekli Mobbing ve manipüle ile yıldırmaya çalışıyor.
geçen en son şey dedim sen burada kalmaya devam et ben gideceğim direkt ülkedenuğraşmayı bıraktı adamın tek korkusu meğerse önüne geçmemmiş...
senin kapasiteni kıskanıp önüne geçmenden korktuğu için yapıyor yüksek ihtimalle. kaaleye alma, diğer üstlerle aranı iyi tut
Bende kendime üzülüyorum . Her şeyi mükemmel yapmak isterken neden haksızlık yapılıyor bana . Ben özel hayatım da da böyleyim kırmam üzmem. Ama bana iyi desinler diye değil . Şans veririm belki diyorum iyidir . Belki acısını benden çıkarmak istemiştir diyorum . Burada yazılanlar içinde aynı . Bilmiyorum ben bir yardım belki de bana hak verilmesini istiyorum. Ama bunu elde efemedilçe bende üzülüyorumYa zorunlualan hanım, gerçekten burada bile bizim ömrümüzü yediniz, dil dökmekten kafayı yedik, sinirlendik, ama yine de size kıyamıyorum galiba
Ne yazılırsa yazılsın beğenip sakin sakin cevap veriyorsunuz ya, geri dönüp üzülüyorum sonra işte![]()
Munem cevap vermiş… çok seviyorum senizorunlualann,
açtığınız her konuya girip sizinle dalga geçen üyeleri konudan yasaklayabiliyorsunuz, konunuzun köşesinde 3 nokta işareti var ona tıklayın Yasaklamaları Yönet yazısı çıkacak, o yazıya basın açılan pencereye yasaklamak istediğiniz üyenin adını yazıp Kaydet butonuna basın, yasaklamak istediğiniz her üye için bu işlemi tekrar edin.
Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?
Merhaba, Yorumlarından rahatsız olduğunuz bir kullanıcının sizin konunuza mesaj yazmasını engellemek istiyorsanız ; Konuyu siz açmış olmalısınız ! A Açmış olduğunuz konuda sağ üstte yer alan Üç Nokta (...) işaretine basın. B Açılan menüde "Yasaklamaları Yönet" sekmesini seçin. C Üye Adı...www.kadinlarkulubu.com
Bazıları maalesef siz nasılsa tolere ediyorsunuz diye akıllarına her geleni yazmayı adet edindi, umarım yasaklama özelliğini kullanarak forumda sizi tiye alanlara, iş hayatında da ciddi bir duruş sergileyerek iş arkadaşlarınıza yerlerini bilmeleri gerektiğini hatırlatmış olursunuz.
Bu nasil kôtû ve cirkin kalpliliktir.Zorunlu iyi haber kaybedecek bi akıl sağlığın yok![]()
burada haklısınız.ilişkilerini eleştirebiliriz iş hayatında yaptığı yanlışları söyleyebilir ki söylüyoruz da zaten.ama kimseye bu denli hakaret etme hakkımız yok.Bu nasil kôtû ve cirkin kalpliliktir.
Sen kaybet ins akil sagligini
Birde begenenler olmus, yazdigin yaziyi.
Korkuncsunuz resmen
sende aklını aşkla değil işle boz otur çabala arkandan konuşmasınlarBen o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni
Evet daha hayırlı olur. Bulduğu tipler de belli yani, ne gerek var.sende aklını aşkla değil işle boz otur çabala arkandan konuşmasınlar
ya anlamadığım kez yerine kes yazarak atanmış bir memur. 2-3 kere arkasından anlamıyor diye konuşurlar sonrada aman anlamıyor der geçerler o da otursun saç okşanmasını falan düşünsünEvet daha hayırlı olur. Bulduğu tipler de belli yani, ne gerek var.
Saçlarını okşayan da yok bunu da ben ekleyeyimZorunlu ilk defa adam gibi derdin var
Mevzuda sevgili yok aşk seks yok
Aldatma yok
Cidden dert var şaşırdım![]()