• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşteki kadın müdüre gidip arkamdan kapasite yok demiş.Bir şeyi on kere soruyor demiş.Gerçekten akıl sağlığımı yitireceğim gerçekten bana yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni mahvetti
Siz hangi pozisyon da çalışıyorsunuz? İlk amiriniz yanınızda ki kadın mı müdürünüz mü?

İş bilen memurun sırtına bindiriliyor bu tipler, büyük haksızlık aslında, ikisi de aynı maaşı alıyor halbuki. Bir yerde idare edilmeye çalışmak yerine, başka bir birimde potansiyeline göre değerlendirilebilir. Ama tabi kurumun şartlarına bağlı bu da.
Ben mi o kadının sırtına bindirildim

iş yerinde Mobbing alasını görüyorum üst sorumlu tarafından 1,5 senedir fakat sonra düşündüm ki adam bilmediği şeyleri bana soruyor ben ondan yaşça küçüğüm. yani sonradan dank etti beni kıskanıyor önüne geçmemden korkuyor sürekli Mobbing ve manipüle ile yıldırmaya çalışıyor.

geçen en son şey dedim sen burada kalmaya devam et ben gideceğim direkt ülkeden :KK70: uğraşmayı bıraktı adamın tek korkusu meğerse önüne geçmemmiş...

senin kapasiteni kıskanıp önüne geçmenden korktuğu için yapıyor yüksek ihtimalle. kaaleye alma, diğer üstlerle aranı iyi tut
Gerçekten çok teşekkür ederim . İnanın normal mesaımın dışında bir çok kez gidip çalışıyorum . Sürekli işten geç çıkıyorum yetişsin yapayım diye okumaya çalışıyorum ama uygulama da farklı oluyor aradığım bilgiyi bulmaya çalışıyorum . İlk kes bir örnek geldiğinde o bununonceden bir çok kez yapmış olduğunda ben hiç yapmamış olmama rağmen al yap demedi . Ben yapıyorum sen başka bir şey yap dedi . Gerçekten hakkım yenildi . İnşallah dilerim ki gerçek yüzü görünür . O kadar yoruldum ki artık

Ya zorunlualan hanım, gerçekten burada bile bizim ömrümüzü yediniz, dil dökmekten kafayı yedik, sinirlendik, ama yine de size kıyamıyorum galiba :KK53:

Ne yazılırsa yazılsın beğenip sakin sakin cevap veriyorsunuz ya, geri dönüp üzülüyorum sonra işte :KK61:
Bende kendime üzülüyorum . Her şeyi mükemmel yapmak isterken neden haksızlık yapılıyor bana . Ben özel hayatım da da böyleyim kırmam üzmem. Ama bana iyi desinler diye değil . Şans veririm belki diyorum iyidir . Belki acısını benden çıkarmak istemiştir diyorum . Burada yazılanlar içinde aynı . Bilmiyorum ben bir yardım belki de bana hak verilmesini istiyorum. Ama bunu elde efemedilçe bende üzülüyorum

zorunlualann,
açtığınız her konuya girip sizinle dalga geçen üyeleri konudan yasaklayabiliyorsunuz, konunuzun köşesinde 3 nokta işareti var ona tıklayın Yasaklamaları Yönet yazısı çıkacak, o yazıya basın açılan pencereye yasaklamak istediğiniz üyenin adını yazıp Kaydet butonuna basın, yasaklamak istediğiniz her üye için bu işlemi tekrar edin.

Bazıları maalesef siz nasılsa tolere ediyorsunuz diye akıllarına her geleni yazmayı adet edindi, umarım yasaklama özelliğini kullanarak forumda sizi tiye alanlara, iş hayatında da ciddi bir duruş sergileyerek iş arkadaşlarınıza yerlerini bilmeleri gerektiğini hatırlatmış olursunuz.
Munem cevap vermiş… çok seviyorum seni Mune Mune hiç bir zaman yargılamayan , anlamaya çalışan , önyargılı olmayan bir Munemiz 🥰 çok teşekkür ederim ☺️

Mesela burada size gerek normal dille, gerek ironik dille konuyu başlıkta olduğu gibi yazmayın dediler.
Siz hala konuyu olduğu gibi başlığa yazıyorsunuz. Maili böyle atan bir alt elemanım olsa sinirlenir ne beni ne işi anlamadığını düşünürdüm ben de.

Bu nasil kôtû ve cirkin kalpliliktir.
Sen kaybet ins akil sagligini

Birde begenenler olmus, yazdigin yaziyi.
Korkuncsunuz resmen
burada haklısınız.ilişkilerini eleştirebiliriz iş hayatında yaptığı yanlışları söyleyebilir ki söylüyoruz da zaten.ama kimseye bu denli hakaret etme hakkımız yok.

Ben o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni
sende aklını aşkla değil işle boz otur çabala arkandan konuşmasınlar

Evet daha hayırlı olur. Bulduğu tipler de belli yani, ne gerek var.
ya anlamadığım kez yerine kes yazarak atanmış bir memur. 2-3 kere arkasından anlamıyor diye konuşurlar sonrada aman anlamıyor der geçerler o da otursun saç okşanmasını falan düşünsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X