İşteki kadın müdüre gidip arkamdan kapasite yok demiş.Bir şeyi on kere soruyor demiş.Gerçekten akıl sağlığımı yitireceğim gerçekten bana yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu durumu bende yaşamıştım. İşe giderken ayaklarım geri geri gidiyordu. Ağlıyordum her gün. Ama sonra dedim ne gerek var bunlara. Müdürün bana gösterdiği ya da göstermediği çekilip kendi yaptığı her şeyi kağıt kalem alıp yazdım. Not tuttum ve ona asla sormamaya başladım. Eğer onun yapmadığı ya da göstermediği bir şey var da direk kendisini çağırıp işlemi devrettim. Çalıştığım sektörde patronum resmen tebrik etti beni hatta müdüre karşı savundu bile. Ve en son işe girmiş kişi olarak benden öncekilerden önde gidiyordum. Bana kalırsa eğer imkanınız varsa bu şekilde yapın. Her şey sizin elinizde. Allah kolaylık versin inşallah 🙏🏻
Öyle bir durum ki benim her yaptığımı ona onaylatmak zorunda kalıyorum . Oda sürekli hata buluyor . Haliyle bende o panikle daha da hata yapıyorum . O kadar iyi niyetliyim ki bir kere bile kötü düşünmedim ama sonrada anladım ki çok hata yapmışım

Milletin kotunu konuşmak yerine iş konuşun. İşyerinde size denilen farklı bir şeyi not alın. Ki tekrar tekrar aynı şeyi sormayın. Ben de memurum uzaya füze yollamıyoruz, koordinat hesaplamıyoruz. Yaptığımız iş dünküyle aynı, yarınkiyle de aynı.

Bazı iş yerlerinde doğru düzgün hiçbir şey gösterilmeden anlattık işte yaparsın kafasına girilebiliyor cidden ya. Kendinizden eminseniz ağlayacak kadar üzülmeyin. Sizden kıymetli değil sonuçta.
Ne kadar yanlış bir davranış gerçekten . ÖGuven eksikliği yaşıyorum resmen

Milletin kotunu konuşmak yerine iş konuşun. İşyerinde size denilen farklı bir şeyi not alın. Ki tekrar tekrar aynı şeyi sormayın. Ben de memurum uzaya füze yollamıyoruz, koordinat hesaplamıyoruz. Yaptığımız iş dünküyle aynı, yarınkiyle de aynı.
Özelden yazayım mı size

Konu sahibesinin üzerine neden gidiliyor anlamıyorum. Zaten hemcinslerimiz bizi bu hale getiriyor. :KK11:

Biz kadınız ve birbirimize destek olmalıyız. Nedir bu karamsarlık ? Bu yargılama ?
Konu sahibesi sende kendine gel artık. Ağlamanın bir mantığı yok. İşi öğrenmişsin zaten 1 yıl geçmiş. İş dünyası acımasız sende yırtık olacaksın maalesef.
İşine sahip çık bu devirde iş bulmak çok zor. Rekabet içindeyiz. Sende bölüp, parçalayıp yutacaksın.

İş yerinde herkes herkesin arkasından konuşur, herkes başkasının hatalarını büyütür. Canınızın sıkılması normal ama ağlayacak kadar da değil.
Ayrıca söyleneni anlamadığıniz bence doğru bir şey. KK'da da size neler söyleniyor,işinize gelen kısmı anlayıp aynı hataları yapıp sonra 'neden böyle oldu' diye aglaniyorsunuz. Neden iş yerinde söyleneni işinize geldiği gibi anlayıp aynı hataları yapmayasiniz ki???
nasıl memur olmuş valla ben bunu hiç anlamadım.herkesten bir şeyler bekliyor10 kere izletmiş kadın daha ne yapsın?

+100000000000

Daha önceki açtığınız konulardan burada ki üyelere bile belli bir irtiba bırakmışsınız. Genel olarak karekteristik bir sıkıntınız var muhtemelen, meyve veren ağaç taşlanır normalde ama meyve vermeyen ağaçta verimsiz olduğu için kesilir . Kendinize göre bir iş bulun sorun çözülür

Ama yaptırmamış. 😂
okulda bile öğretmen konuyu anlatıp zil çalınca diğer sınıfına gidiyor.öğrenen dikkatli dersi kaynatmayan çocuklar konuları öğreniyor diğerleri de kalıyor.çocuklar da bile böyleyse iş hayatında nasıl bir ayrıcalık nasıl bir yardım bekliyor ben onu anlamıyorumm.uzaya uydu göndermiyor uçak yapmıyor tank yapmıyor.rutin yapılan bir işi vardır eminim

Ama o özel hayat ben anlıyorum sizi. Gerçekten bir de benim açımdan bakar mısınız . Buradaki hakaretler artı işyerinde kadının bana yaptığı . Gerçekten o kadar üzülüyorum ki peki nasıl davranmalıyım şu saatten sonra
Ne farkı var ki? Asıl insanin özel hayatina dikkat edip işi çok sallamamasi lazım. "Kendi özel hayatımda peşpeşe binlerce hata yapıp, mutsuz olup, çözüm için kimseyi dinlemeden hatalarıma devam edip daha da mutsuz olabilirim. Ama iş benim kırmızı çizgim, iş yerinde asla hata yapmam" diyorsaniz bilemiyorum.
Bence siz bir bütünsünüz ve böyle bir insansınız . Özel hayatınız neyse,işte de çok farklı değilsiniz.
Yapacak bir şey yok ki. Duymamış gibi davranacak, işinize devam edeceksiniz. Sonuçta iş degistirme imkanınız yok di mi? Memursunuz
Alışmaya çalışın, madem agriniza gitti kendinizi kanıtlamak icin hiç yanlış yapmamaya çalışın. Onlar sana işi güzel öğretmemis olabilir, doğrudur. Bazı insanların işi oğretmeye niyeti,bazı insanların da bir gram ogretebilme becerisi olmuyor. Bu da dogrudur.
Ama yani el insaf, bir sene olmuş ise gireli. Çoğu iş gibi senin isin de birbirinin aynı şeylerin pespese her gün her gün yapıldığı bir yer, değil mi? Yani rutini çok olan bir işte bir sene sonra hala hatalar yapmak bence normal değil .
Benim eski iş yerinde de bir kiz vardı. A'yi doğru yapsa B'yi unuturdu. İnanılmaz saçma hatalar yapardı. En sonunda uyarıldı, bu sefer de bir şeye başlamadan önce iki ayrı kişiye sorar,göndermeden önce kontrol etmemizi isterdi. Onun işini de biz yapmış gibi oldugumuz için sinir olurduk. Biz de onun arkasından çok defa benzer cümleler kurduk.
O yüzden önemli şeylerde sunumdan-mailden önce başkalarına falan sorma:) notlarından oku, yanlış yapmamaya çalış... Madem kadına göstermen lazım,o seni denetliyor. O zaman kadına göstermeden önce tek tek kontrol et, yanlış olmadığını düşünüyorsan göster.
Bir senenin sonunda şikayet ettiyse bence kadındaki limit dolmuştur artık. Yapacağın tek sey işine sarilmak, ona vermeden önce sağlamasını yapmak.

Olabilir zorunlu, herkesin kapasitesi aynı değil, önemli olan işi bir şekilde öğrenmen ve adapte olman. Özel hayatındakilerle uğraşacağına, kendini işine vermesin.
işyerindeki adamın jean pantolonu 2 gün üst üste giymesi hakkında bile konu açtıbunlarla uğraşacağına işi çoktan öğrenirdi bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X