Ama o özel hayat ben anlıyorum sizi. Gerçekten bir de benim açımdan bakar mısınız . Buradaki hakaretler artı işyerinde kadının bana yaptığı . Gerçekten o kadar üzülüyorum ki peki nasıl davranmalıyım şu saatten sonra
Ne farkı var ki? Asıl insanin özel hayatina dikkat edip işi çok sallamamasi lazım. "Kendi özel hayatımda peşpeşe binlerce hata yapıp, mutsuz olup, çözüm için kimseyi dinlemeden hatalarıma devam edip daha da mutsuz olabilirim. Ama iş benim kırmızı çizgim, iş yerinde asla hata yapmam" diyorsaniz bilemiyorum.
Bence siz bir bütünsünüz ve böyle bir insansınız . Özel hayatınız neyse,işte de çok farklı değilsiniz.
Yapacak bir şey yok ki. Duymamış gibi davranacak, işinize devam edeceksiniz. Sonuçta iş degistirme imkanınız yok di mi? Memursunuz
Alışmaya çalışın, madem agriniza gitti kendinizi kanıtlamak icin hiç yanlış yapmamaya çalışın. Onlar sana işi güzel öğretmemis olabilir, doğrudur. Bazı insanların işi oğretmeye niyeti,bazı insanların da bir gram ogretebilme becerisi olmuyor. Bu da dogrudur.
Ama yani el insaf,
bir sene olmuş ise gireli. Çoğu iş gibi senin isin de birbirinin aynı şeylerin pespese her gün her gün yapıldığı bir yer, değil mi? Yani rutini çok olan bir işte bir sene sonra hala hatalar yapmak bence normal değil .
Benim eski iş yerinde de bir kiz vardı. A'yi doğru yapsa B'yi unuturdu. İnanılmaz saçma hatalar yapardı. En sonunda uyarıldı, bu sefer de bir şeye başlamadan önce iki ayrı kişiye sorar,göndermeden önce kontrol etmemizi isterdi. Onun işini de biz yapmış gibi oldugumuz için sinir olurduk. Biz de onun arkasından çok defa benzer cümleler kurduk.
O yüzden önemli şeylerde sunumdan-mailden önce başkalarına falan sorma:) notlarından oku, yanlış yapmamaya çalış... Madem kadına göstermen lazım,o seni denetliyor. O zaman kadına göstermeden önce tek tek kontrol et, yanlış olmadığını düşünüyorsan göster.
Bir senenin sonunda şikayet ettiyse bence kadındaki limit dolmuştur artık. Yapacağın tek sey işine sarilmak, ona vermeden önce sağlamasını yapmak.