• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istekleri bitmeyen komşu!

Bende komşun olmakk istiyorumm nolurrrr:KK53: işin şakası tabi.
Anladığım kadarıyla komşunun yaşı sizden büyük olması sebebiyle bide ajitasyon yapınca kıramamışsınız hiç. En iyisi küslük yaratıp faydalanmak. Konuşmakta işe yaramamış

Yok artik daha neler duyucaz Allahim..
Nasil bir sabirdir bu Boyle.ben olsam coktaaaaaaaaannn agzinin payini vermistim.birde araba istiyor oha diyorum.tersleyin olsun bitsin.birdaha arama beni iliğimi kemiğimi sömürdün kendine baska enayi bul diyin.

benımde eskıden boyle bır komsum vardı
patates ıstedı evde yok dedım dıye küsmüs daha once ona aldıgım ne varsa kapıma fırlatmıstı :KK70:

etrafda degısık ınsandan cok ne var. boylelerını muhattap almamak gerek en ıyısı .
Sanki her dakka herşey evimizde olmak zorunda

Sen ondan bişey istedin mi hiç?

Allah mecbur birakmasin ama asla kimseden maddi olarak talepte bulunmadim,bulunmam da. Mecbur kalirsam da ailelerimiz var ki esim ailelere bile minnet etmez.
Onunla paylasimimiz kahve icip sohbet etmek.

Neden kırılmasından korkuyorsun diyen arkadaslar olmus. Bizim kültürümüz de boyledir arkadasim. Kirmaktan uzmekten cekiniriz. Ictigimiz kahvelerin hatrı vardir.

Benim arabayı da eşim arkadaşına verdi. Esim de bayramda çalışıyor. Ailemin yanına da gidemedim yakın zamanda tekrar gidip geleceğimiz için. Ben bari çocukları gezdiririm diyordum. Şimdi kös kös evde oturuyorum. Eşim vermek istemedi arızası da var çünkü. Üstelik uzun yola. Birşey olmaz deyip aldı. Ben zorla da verse birisi almam, aldırmam başkasının arabasını kesinlikle. Gitmem evde dururum yine de almam. Emanet bu. Bir de lazım ki demekki iki tane araç almışız.
Vermeyin kesinlikle.

Yok artık ya.
Hadi bir yaparsınız baktınız üzerine yatıyor,tekrar tekrar neden her istediğini alıp eline veriyorsunuz ki? Kendi adıma benden borç istendiginde,beni zora sokmayacaksa ilk istendiğinde veririm,baktım ödemeye yanaşmıyor,kusura bakma şu tarihte ödeyeceğim şu an ödeyemiyorum demiyor,o parayı gözden çıkarırım ama bir daha aynı hatayı yapmam yani. İsterse tekrar,kusura bakma önceki aldığını ödemedin,birşey de söylemedin bu sebeple veremem derim.
Altın hesabı bozdurup para vermeler,çocuklarına gönderilen ve geri gelmeyen paralar da cabası.
Araba konusu da mum dikmiş zaten.
Birde darılma diyorsunuz.
Darılsın mümkünse ve bir daha aramasın sizi. Siz bu insana gebe değilsiniz yani. Çok mu olmazsa olmaz sizin için?
Boşverin. Mesafeyi koruyun bundan sonra ve hayır demeyi öğrenin artık.
Ben eşimin arabasını kullanmak istemiyorum ki eşim yani,kasamız bir,kaldı ki komşudan araba isteyeceğim gezmeye gitmek için,bu aşırı saçma. Yoksa arabam ona göre bir program yaparım yani neden illaki araba?

Allah mecbur birakmasin ama asla kimseden maddi olarak talepte bulunmadim,bulunmam da. Mecbur kalirsam da ailelerimiz var ki esim ailelere bile minnet etmez.
Onunla paylasimimiz kahve icip sohbet etmek.

Neden kırılmasından korkuyorsun diyen arkadaslar olmus. Bizim kültürümüz de boyledir arkadasim. Kirmaktan uzmekten cekiniriz. Ictigimiz kahvelerin hatrı vardir.

İşte bi kere denemek için sen de bişey iste
Daha da kapını çalmaz
İhtiyacın olmasa da Çok acil ödemem çıktı 300 tl lazım bi haftaya vericem de ondan sonra gör o dostluğu

İnşallah küser de kurtulursunuz. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Tepenize çıkarmışsınız. Bundan sonra 5 kuruş istese yok derdim ben olsam. Hatta siz sürekli isteyin ki o sizden kaçsın:)

Ben rica ile bir deterjan alacam o bana parasini vermeyi akil edemeyecek iste o zaman tüm sanslarini kaybeder. Cünku ince düsüncesiz ve saygisiz insanlarla işim olmaz.
Sizin nasil bir sabriniz ve nasil bir hos görünüz varmıs şaşırdım

Zaten millet birbirinden çıkarı varsa komşuluk yapıyo yoksa yapmıyoki.ben kimseden bisey istemem kimsede benden istemez o yüzden komşumda yok ama annemin tonlarca komşusu vardı ben bekarken.annem hep komşularindan börek çörek yapmalarini isterdi.bende yaptirma elaleme diye sinirlenirdim anneme

insanlardan tiksinme bence sorun sende. sana bişey diyemicem zaten kendine yeterince hakaret etmişsin. kusura bakma hakediyosun

Yok artık. Bence görüsmeyi kesin gitsin nefret ederim kullanılmaktan.. neden arabanızı veresiniz ?yuh artık

Komsuluk güzeldir ,paylasmak iyidir de sizinki baya enayilik olmus bosverin küserse küssün isabet olur sizin icin

Back
X