• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istekleri bitmeyen komşu!

Sabah sabah cinnet gecircem. Samimi olduğum bir komsum var. Sürekli benden birseyler istiyor. Arar beni gelirken su deterjani alir misin,sigara alir misin,sunu bunu alir misin geldiginde parasini vericem der ve asla vermez! Bazen de arar kizimin hesabına cok acil 100 lira yatirir misin oğlumun hesabina 200 yatirir misin hemen vercem der 1 haftadan once vermez. Hatta bazen param yok derim yalvarip beni zor duruma koydugu da oldu. Hatta altin hesabimdan bozdurdugum da. Galiba ben bir malım. Yazinca daha net anladim embesilligimi.

Son olarak az once arayip bayram icin sehir disina cikicaz diyerek arabayı emanet istediler.beynimden vuruldum. Bu sefer israrlarina ragmen reddettim. Kusmeyin kirilmayin dedim bilemem dedi arsiz.

Muhtemelen arkamdan mali kiymetli vs diyecektir. Ama haksiz miyim araba hic emanet alınıp verilir mi? Kaskom da yok daha evvel bir arkadasim arabamla kaza yapip 4 aracin anasini aglatmisti. Kendi de bilir bu olayi. Ve o kazadan dolayi kaskom cok yuksek cikiyo yaptirmiyorum.

Ayyy uzun lafin kisasi insanlardan tiksiniyorum!

Ay aman mümkünse küssun kırılsın konuşmasın yüz verdim ayıya geldi bilmem ne yaptı haliya derler :KK70:

Ben yerinizde olsam telini asla açmam anlasın araniza mesafe koymak istediğinizi ..

Yakında ustunuzdeki eşyalarıda ister :KK70:

Bu ne arsızlık ben annemden babamdan isteyemem öyle. Zor durumlarımda olmuştur utana sıkıla zorla istemişimdir.

Sabah sabah cinnet gecircem. Samimi olduğum bir komsum var. Sürekli benden birseyler istiyor. Arar beni gelirken su deterjani alir misin,sigara alir misin,sunu bunu alir misin geldiginde parasini vericem der ve asla vermez! Bazen de arar kizimin hesabına cok acil 100 lira yatirir misin oğlumun hesabina 200 yatirir misin hemen vercem der 1 haftadan once vermez. Hatta bazen param yok derim yalvarip beni zor duruma koydugu da oldu. Hatta altin hesabimdan bozdurdugum da. Galiba ben bir malım. Yazinca daha net anladim embesilligimi.

Son olarak az once arayip bayram icin sehir disina cikicaz diyerek arabayı emanet istediler.beynimden vuruldum. Bu sefer israrlarina ragmen reddettim. Kusmeyin kirilmayin dedim bilemem dedi arsiz.

Muhtemelen arkamdan mali kiymetli vs diyecektir. Ama haksiz miyim araba hic emanet alınıp verilir mi? Kaskom da yok daha evvel bir arkadasim arabamla kaza yapip 4 aracin anasini aglatmisti. Kendi de bilir bu olayi. Ve o kazadan dolayi kaskom cok yuksek cikiyo yaptirmiyorum.

Kesinlikle arsızmis. Bundan sonra her seferinde olmaz diyin. Israrla, küser kırılırsa kırılsın. Böylesi daha hayırlı belkide.

Kendisini de birikime tesvik etmek icin soylemistim altin hesabi actigimi. Buyuk esseklik hakikatten.
Iyi niyet diyelim....fakat borclu donemimizde bizde cok sorun yasadik hatta 4 5 ay peynir bile almadik eve annemin dahi haberi olmadi.kisacasi biraz gurur lazim arkadasiniza kimseden boyle isteklerde bulunamam asla o yuzden belkide normal gelmedi

Allah mecbur birakmasin ama asla kimseden maddi olarak talepte bulunmadim,bulunmam da. Mecbur kalirsam da ailelerimiz var ki esim ailelere bile minnet etmez.
Onunla paylasimimiz kahve icip sohbet etmek.

Neden kırılmasından korkuyorsun diyen arkadaslar olmus. Bizim kültürümüz de boyledir arkadasim. Kirmaktan uzmekten cekiniriz. Ictigimiz kahvelerin hatrı vardir.

Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Cebimdeki parayi bilir sürekli borç isterdi. Kendime plan yapıp bir şey alamazdım. Bir yerden para gelecek olsa o da o para ile plan yapardı. Tabi borçlarının bir kısmını öderdi. Bazen unuturdu. Ben de parasız kaldığım zaman ondan isterdim vs. Yani ortak cüzdan gibi bir durumdu. Ama kendisinin para ile sorunları vardı bence. O parasını yönetemiyordu benim cebimdeki para kendi tasarrufundaymış gibi kullandığı için beni de batağa çekiyordu. Bu kredi kartı borçlarını kapatsın diye ben kredi çektim 5 ay düzenli ödedi. Sonra aradı beni daha çok para lazımmış. Daha yüksek kredi çek bu krediyi kapatalım üstünü bana verdiği diyor. Beni kredi batağına çekecek. Bu şekilde sürekli kredi çekmek seni batırır gibi bir şey söyledim. Şimdi bakıyorum ne kadar salakmışım diyorum net bir şekilde kızım beni batıracak misin dememişim. Neyse bu parası da yok ya sonraki 7 ayı ödemedi. Unuttu gittı. Hatırına bile gelmiyordur. Ben orada artık aramıza mesafe almamız gerektiğini anladım. Sonraki yıllarda yine maddi bir sebeple ilişkimizi kendi kesti.

Sorun sizde, neden bu kadar yuz verdiniz?
Parasini vericem deyip vermedigi halde sizde surekli biseyler almaya devam ettiniz ha? Vallahi cennetliksiniz, cok az insan dayanir boyle seylere.

Ben arabami ablama gorumceme bile vermem ki birak komsuya verim. Yuz buldukcq astarini istemis yuzsuz arsiz baska bisey degil.

benımde eskıden boyle bır komsum vardı
patates ıstedı evde yok dedım dıye küsmüs daha once ona aldıgım ne varsa kapıma fırlatmıstı :KK70:

etrafda degısık ınsandan cok ne var. boylelerını muhattap almamak gerek en ıyısı .
sanki senin konunu hatirliyor gibiyim :) hala komsunmu o kadin ?

Açıkca rahatsız olduğunu isteklerinin sonunun gelmediğimi söyle ilişkini bitir benimde vardı sürekli benim evde dururdu geceli gündüzlü yerli yersiz kocamla vakit geçiremez olmuştum aldım karşıma konuştum ilişkiyi kestim çok rahatım valla ne evim kirleniyor ne başım ağrıyor çok mutluyum

Galiba ben malım vs. Guldum ya:) .
Hakıkaten samimiyetin dozu kız evlat mısalı ıster gıbı olmuş.. Mesafe ıyıdır. Bu durumda .

Şok oldum.benimde samimi oldugum yedigim ictigim ayri gitmeyen komsularim var.hic birimiz boyle bisey yapmadik.bi bardak seker istesek bin defa dusunuruz.kaldi ki araba istemek ne mana yani

Samimiyet ayrı bu iyice yüzsüzlük olmuş. Onlara bayram da size değil mi? Ne tuhaf insanlar var hastalık, doğum filan olsa verilir de bayramda rahatça gezmek için başkasının arabasını istemek çok saçma.

Bunun bir cesidi bende de vardi.bir sustum iki sustum baktim benim zarar miktari cogaliyor,direk cikardim hayatimdan. O gunden beri de cebim para goruyor. Siz de cikarin hayatinizdan kisa ve net

Yok artık ben bile anlattıklarınız okurken gerildim ve sinir oldum boylelerinin komşuluğu uzak olsun istemez

Back
X